Velibor Džarovski: Prekinuo sam Čolu usred seksa tako što sam mu ubacio psa kroz prozor

Estradni menadžer i kralj fudbalskih nameštaljki Velibor Džarovski bez dlake na jeziku otkrio je nestašluke svojih pulena, među kojima je i legendarni pevač Zdravko Čolić.

Popularni Đara brinuo je o Čolinoj karijeri u jeku njegove popularnosti, pa je tako bio svedok mnogih pevačevih ljubavnih akcija.

Opšte je poznato da je Zdravko oduvek bio miljenik žena, što je menadžerima i organizatorima njegovih koncerata zadvalo muke, jer je prema Veliborevim rečima i pevač bio slab na nežniji pol.

– Jednom smo iz Beograda krenuli na veliki koncert koji je Zdravko imao u Skoplju, gde su ga čekale horde obožavalaca. Sve je bili spremno i unapred organizovano, samo da se pojavimo to veče i činilo se da će ići kao po loju. Tog dana Čola i ja krenemo autom ka Skoplju i usput stanemo na jednu benzisku pumpu da popijemo kafu i malo se odmorimo.

Međutim, njemu tu počne da se nabacuje jedna devojka i njemu se ona svidi. Čini mi se da je radila tu nešto i u jednom trenutku oni završe u kancelariji pored pumpe. Ja čekam, ali vidim da se to odužilo i da će vrag odneti šalu ako potraje, jer ćemo zakasniti na koncert. Nisam znao šta da radim ali onda vidim jednog psa, pa ga uzmem i ubacim kroz prozor te kancelarije. Kuče im tu „pomrsi konce” i prekine akciju, pa ih tako razdvojim. Živa istina je to, i na kraju smo na vreme stigli na koncert – otkrio je Džara za “Alo”.

Pored Zdravka, kojem je umesto helikoptera na koncertu u Splitu organizovao slona da mu uruči ceveće, Velibor je organizovao koncerte Gorana Bregovića i mnogih velikih imena stare Juge.