VELIKA BOL POZNATE PEVAČICE: Nikada nisam poljubila drugog muškarca

selin dion
print screen/youtube.com

Dion i Anželil javno su počeli da se zabavljaju kad je ona imala 19, a on 45 godina

 

Selin Dion je u januaru, nakon 21 godine braka, ostala bez supruga. Rene Anželil preminuo je nakon duge borbe s rakom grla.

“Još ga volim, još sam zaljubljena u njega”, rekla je Celine u intervjuu za CBS. Dodala da ne veruje da će se uskoro ponovno zaljubiti.

“Još sam zaljubljena u njega. U životu nisam poljubila drugog muškarca osim njega”, otkrila je slavna pevačica.

Dion je Renea prvi put upoznala kad je ona imala 12, a on 38 godina.

“Pomislila sam tada kako lepo izgleda”, prisetila se Selin. O trenucima pre njegove smrti teško joj je da govori.

“Pre nego što je otišao, teško je bilo celoj porodici, pogotovo meni i deci. Nisam mogla da gledam kako čovek mog života svaki dan pomalo umire”, iskreno je ispričala Selin. O drugom muškarcu ni ne razmišlja.

“Volim ga još, jednostavno ga volim. Imam ljubav svoje dece, svojih obožavaoca, volim ljude s kojima radim. Dakle, trenutno u životu imam dovoljno ljubavi”, zaključila je pevačica.

Dion i Anželil javno su počeli da se zabavljaju kad je ona imala 19, a on 45. Verili su se 1991. godine. Osim supružnika, par je uspešno i poslovno sarađivao.

Rene je bio menadžer pevačice. Ubrzo nakon što joj je preminuo suprug, Selin je od karcinoma izgubila i brata Danijela, a nedavno je saznala da je rak grla dijagnostikovan i njenoj sestri. Prema poslednjim informacijama, njeno stanje navodno je teško, ima tek 40-ak kilograma i bori se za život.