VELIKI HOROSKOP ZA JUL: Mesec ljubavi i letnjih avantura jednom znaku donosi i OGROMAN NOVAC

Nakon laganog i senzualnog Juna, zvezde vam spremaju nova uzbuđenja, lepršaviji i uzbudljiviji Jul! Ovaj mesec će mnogima uzburkati kako emotivni, tako i poslovni život, a biće i onih koji će ga zauvek pamtiti zbog velikih promena u finansijama.

Pixabay.com

* Zabranjeno svako prenošenje ovog teksta ili nekog njegovog dela bez linkovanja ka portalu Dnevno.rs i dozvole redakcije.

Privatna arhiva

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić, kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti!

Tel: 065/615-73-91 Mail: [email protected]  Fejsbuk: [email protected]

Vrelo leto je tu, a sa njim stiže i nepredvidivi Jul! Vreme je za mesec velikih uspeha, ali i promena. Pripremite se na vreme i saznajte šta vam to zvezde spremaju!

VELIKI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: Vreme je da se obogatite! Stiže period SREĆE I STICANJA, a najviše će dobiti OVI ZNACI

OVAN 

LJUBAV

Ovan
Dnevno.rs/Kolaž

Venera iz vašeg astrološkog polja ljubavi,donosi vatromet emocija,ali i malo drame u brakovima i vezama do 11.jula.

Slobodni Ovnovi biće na meti mnogih jer će zračiti više nego ikad,a na mestima za zabavu mogu sresti ljubav svog života. Zaboravite na sve kočnice i privučićete najbolje za sebe!

Nakon 11. jula ulazite u emotivno mirniji,a nekim Ovnovima i dosadniji period! Ipak, mlad mesec iz Lava 15. jula donosi vam veliki i nov početak,ali i mogućnost proširenja porodice. Zauzetim Ovnovima ova energija doneće stabilnost, ali i malo zahladjenja u odnosima. Partner vam se može učiniti previše statičnim!

Slobodni Ovnovi biće jako posvećeni poslu i karijeri, a upravo u radnom okruženju, u drugoj polovini jula mogu ući u komplikovanu emotivnu vezu sa kolegom u znaku Blizanca, Device ili Lava!

POSAO I FINANSIJE 

Većina Ovnova će tokom jula meseca razmišljati o partnerskom poslu pod uticajem Marsa iz njihovog astrološkog polja timskog rada i ortačkog posla. Savetuje vam se oprez posebno od sredine meseca kada su mogući problemi u takvim saradnjama.

Venera vam donosi izuzetnu kreativnost,i sjajne ideje do 13.jula, a druga polovina meseca i mogućnost sjajnog posla, a nekima od vas i zaposlenja na duže ili za stalno.

Što se tiče finansija, vrlo je moguće da će deo novca do 13. jula dolaziti iz inostranstva ili kroz rad u inostranim firmama, i saradnju sa strancima. Pod uticajem mladog meseca 15. jula moguća je veoma zanimljiva poslovna prilika preko prijatelja i mladje osobe u znaku Blizanca,Raka ili Vodolije.

Venera vam u periodu od 15. do 25. jula donosi pojačanu zaradu i uspeh, ali i nervozu na poslu ili među saradnicima zbog administrativnih problema.

BIK  

LJUBAV 

Bik
pixabay.com

Do sredine jula većina Bikova proživljavaće buran period unutar porodice ali i u svoja četiri zida sa partnerom! Vrlo je moguće da će pojačano reagovati u nekim situacijama i da neće imati preterano razumevanja za partnerove ispade!

Od 11. jula situacija se menja u vašu korist i doživećete pravi ljubavni procvat! Venera u vašem astrološkom polju ljubavi u odličnim odnosima sa saturnom, plutonom ali i Jupiterom,doneće vam pojačanu stabilizaciju odnosa sa partnerom I mogućnost da rešite sve probleme koje ste do sada imali.

Sobodnim Bikovima ova energija bi mogla doneti povratak u prošlost ali i osvežavanje odnosa sa nekim koga ste odavno upoznali u znaku jarca device ili raka. Iskoristite energiju mladog meseca iz vašeg polja tajni 15.jula. Ova veza može krenuti nepredvidivo i u tajnosti ali će krajem meseca rezultirati velikim dešavanjima i preokretima na polju ljubavi.

POSAO I FINANSIJE

Pod uticaj Marsa iz vašeg astrološkog polja karijere,timskog rada i uspeha bićete puni elana za nove poslovne poduhvate i projekte. Vaša ambicija raste više nego ikad,a moguća je i obnova starih saradnji!

Mlad mesec 15. jula prelazi u vaše astrološko polje kuće, porodice i doma pa će ovo biti odličan period za sve one koji imaju porodični biznis i Bikove koji rade od kuće.

Moguće je da će vas pustiti volja za radom,imaćete potrebu da vreme provodite kod kuće ali želja za uspehom neće izostati! Za vašu kreativnost I nove poslovne ideje pobrinuće se Venera iz znaka Device i vašeg polja zabave i kreativnosti.

Finansijska situacija će se stabilizovati,a vi ćete povratiti onaj stari osećaj materijalne sigurnosti. Period od 15. do 22. jula biće fenomenalan za sve one koji se bave poslovima vezanim za zabavu, javnost i luksuz. Odličan period za učenje, edukaciju i odlazak u inostranstvo.

BLIZANCI  

LJUBAV 

Horoskop
Pixabay.com

Blizanci će do sredine jula biti veoma žustri u komunikaciji sa okolinom i partnerom pa je moguće i da će brzati sa nekim odlukama i planovima i da će sve videti mnogo ozbiljnije ili veće nego što zapravo jeste !

Dobro obratite pažnju na sve što vam neko obećava jer sva obećanja nakon 11. jula mogu pasti u vodu posebno Ako je reč o škorpiji ili ovnu. Sredinom jula Blizanci će imati veliku potrebu da se smire i srede svoj ljubavni život, a dosta vremena će provoditi kod kuće verovali ili ne i unutar poznatog okruženja!

Slobodni blizanci u periodu do 27. jula mogu upoznati nekog upravo preko člana porodice ili u blizini kuće u znaku Bika, Raka ili Vodolije.

POSAO I FINANSIJE

Blizanci u jul mesec ulaze zadovoljni svojom finansijskom situacijom, pod uticajem Venere iz astrološkog polja dobre komunikacije,kraćih putovanja i trgovine. Sunce i Merkur u ovom polju do 22.jula donosiće vam i mogućnost kraćih poslovnih putovanja.

Posebno period posle 6. jula može doneti dobru zaradu i svim Blizancima koji se bave kreativnim poslom ali i poslovima vezanim za zabavu, decu i poslovima su povezanim sa javnošću.

Period od 11. jula kada Venera uđe u znak Device i vaše astrološko polje kuće i doma i svakodnevnice donosi veoma dobra dešavanja po pitanju posla ali i pojačanu odgovornost i mogućnost napredovanja, posebno Blizancima koji se bave privatnim biznisom.

Vrlo je moguće da ćete sarađivati sa veoma uticajnim osobama ali i da će vam novac dolaziti lakše nego pre. Imaćete iznenadne troškove posebno oko 15. jula ali i u periodu od 20. do 24. jula pa bi trebalo da pazite u šta ulažete, iako vam novca neće nedostajati.

LEPOTICE BEZ PREMCA I KONKURENCIJE: Tri horoskopska znaka kojima pripadaju NAJZANOSNIJE ŽENE

RAK  

LJUBAV 

Horoskop Rak
Pixabay.com

Do 11. jula Rakovima će porasti apetiti u ljubavi pa bi mogli da izazovu zbunjenost kod partnera sa svojim prevelikim zahtevima. Ne dozvolite da uplašite jednu Devicu, bika ili jarca sa vašim drastičnim promenama raspoloženja jer može da se desi da pobegne.

Slobodnim Rakovima početak jula može doneti ljubav preko posla. Nakon 11. jula kada Venera pređe u znak device i vaše astrološko polje dobre komunikacije, vrlo je moguće da ćete se usmeriti na realnija rešenja nekih problema u vezi ili braku ali i da će se vaše emocije dosta stabilizovati.

Druga polovina jula biće jedan od retkih perioda u godini kada bi se konačno mogla neke stvari postaviti na svoje mesto i kada biste mogli da krenete u pravom pravcu s partnerom. Iskoristite ovaj period od 14. do 28. jula jer se neće skoro ponoviti.

POSAO I FINANSIJE

Pred Rakovima je veoma zanimljiv mesec posebno u poslovnom smislu. Sunce i Merkur u astrološkom polju finansija donosi veliki novac i pametne investicije! Situacija će biti prilično stabilna kada su finansije u pitanju tokom čitavog jula meseca ali od 15. jula posebno dobru zaradu.

Mlad mesec 15.jula će najaviti prolaskom kroz astrološko polje finansija I zarade i znakom vatrenog i pragmatičnog Lava, lep poslovni period. Jul će biti odličan mesec za ulaganja svim Rakovima koji se bave poslovima vezanim za administraciju trgovinu I transport.

Od 17. do 26. jula procvat će doživeti svi Rakovi koji imaju porodični biznis ali i oni koji planiraju da pokrenu sopstveni. Ipak, kada je reč o saradnjama budite na oprezu jer su mogući konflikti,posebno sa Lavom ili Škorpijom. Troškovi će biti pojačani ali zarada u porastu posebno u drugoj polovini meseca.

LAV  

LJUBAV

Lav
Pixabay.com

Lavovi će do sredine jula biti u centru pažnje što će im izuzetno prijati! Ipak, može se desiti da pravite dramu ili ljubomorišete partneru pod uticajem opozicije Venere i Marsa,što njemu svakako može smetati i doneti nesuglasice u odnosu.

Posebno oko 5. jula Kada merkur bude pravio loše aspekte sa marsom iz vašeg polja partnerstva moguća je loša komunikacija i nerazumevanje! Kada Venera bude prešla u znak Device oko 11. jula vaše strasti će se smiriti I vi ćete sami sebi delovati nekako realnije i stabilnije.

U tom trenutku ćete se okrenuti poslu i može se desiti da do kraja meseca pomalo zapostavite partnera, posebno kada Venera bude pravila dobre aspekte sa saturnom I Plutonom između 22. i 27. jula.

Slobodnim Lavovima može se desiti da udju u zanimljivu i možda tajnu vezu sa osobom preko posla pa čak i nadređenim u znaku Ovna, Jarca ili Blizanca.

POSAO I FINANSIJE

Lavovima će jul mesec biti jedan od uspešnijih tokom godine bar kad je posao u pitanju. Do 11. jula bićete uspešni u svakom poslu ili saradnji koju započnete,a nakon toga dobre prilike ne prestaju da se nižu.

Venera iz vašeg astrološkog polja finansija,zajedno sa jupiterom i Plutonom do 13. jula donosi mogućnost veće zarade,posebno Lavovima koji rade sa ženama i bave se poslovima vezanim za negu ali i onima koji su u državnim strukturama ili u administraciji.

Period od 14. jula biće veoma zanimljiv za vas,pa do kraja meseca jer Venera ulazi u znak Device a samim tim će novac dolaziti postepeno ali i racionalnije će se trošiti.

Mars iz vašeg polja partnerskih odnosa tokom jula donosi odlične odnose i saradnju sa strancima a krajem meseca moguć i poslovni put. Njegovo retrogradno kretanje donosi i obnovu nekih saradnji.

NJIHOV ŽIVOT JE VELIKA AVANTURA: Četiri horoskopska znaka koja svojim IZBORIMA jednostavno PRIZIVAJU NEVOLJU

DEVICA  

LJUBAV 

devica
pixabay

Device će do sredine jula biti bukvalno u fazi inkubacije i vrlo je moguće da će sve svoje emocije i planove vezano za ljubav držati u tajnosti.

Aspekti Venere iz vašeg polja podsvesti i tajni do sredine jula stvaraće u vama veoma burne emocije ali njih niko neće videti i niko neće znati za to što vi unutar sebe proživljavate. Može se desiti da uplovite u platonsku vezu i ljubav sa nekim ko živi daleko ili je čak na neki način zauzet u znaku Riba, Raka ili Bika.

Druga polovina meseca donosi vam mnogo više samopouzdanja u ljubavi što će uvudeti i sam partner i delovaćete mu mnogo jasnije i odlučnije. Period od 21. do 25. jula Trebalo bi da iskoristite da iznesete sve svoje želje i prohteve jer će sve biti onako kako ste zamislili.

Slobodnim devicama ovi aspekti mogu doneti veoma jaku sudbinsku vezu sa izuzetno stabilnom i uspešnom osobom.

POSAO I FINANSIJE

Jul mesec će Devicama biti jedan od uspešnijih i važnijih u 2018. kada je posao u pitanju. Venera će tranzitom kroz vaše polje karijere, uspeha, priznanja i napredovanja do 11. jula u napetim aspektima sa Marsom doneti tenzije kroz posao,ali i nove klijente i saradnje, uspeh dobru zaradu i procvat na finansijskom planu.

Sve Device koje se bave poslovima vezanim za scenu, ili rad iza scene i u ustanovama zatvorenog tipa biće pune pozitivne energije i novih poslovnih ideja. Pojačana popularnost i uspeh,ali i susret sa novim saradnicima i klijentima pratiće ih u periodu od 16. do 27. jula.

Venera iz vašeg znaka u odličnim aspektima sa Saturnom, Plutonom i Jupiterom doneće uspeh i stabilnost,ali i dobru i konstantnu saradnju sa inostranstvom. Mars iz astrološkog polja posla i obaveza,iz vazdušne Vodolije, donosi volju za radom tokom čitavog jula meseca,ali i nove ideje i nadahnuće za rad. Pun mesec iz znaka Vodolije oko 29. donosi im uspeh preko stranaca ili na kraćem putu.

VAGA  

LJUBAV

horoskop
Pixabay.com

Retrogradni Mars tokom jula meseca mogao bi vagama vratiti nekog iz prošlosti jer će vas ovi aspekti prolaskom kroz vaše polje ljubavi vraćati unazad i terati da još jednom prođete neke situacije sa osobama s kojima ste bili ili sa sadašnjim partnerom. Pod uticajem Venere iz polja prijateljstva do 10. jula Vage će biti veoma lepo raspoložene i spremne za druženje.

Slobodnim vagama moglo bi se pomešati ljubav i prijateljstvo i upravo neko ko vam je blizak ili s kim se već duže vreme čujete i družite mogao bi postati deo vašeg ljubavnog života. Ukoliko je reč o lavu, blizancu ili ovnu samo se prepustite.

Kraj meseca u periodu od 20. do 28. jula donosi to da će se Vage pomalo povući i stati na loptu kada su neke brzoplete emotivne odluke u pitanju.

Imaćete šansu da dobro razmislite i donesete konačne odluke s kim želite da budete. Slobodnim Vagama uticaj Venere iz znaka Device i njihovog astrološkog polja podsvesti može doneti oprez u ljubavi pa ako vam se bude pojavio neko veoma zanimljiv, šteta bi bilo da ga propustite zbog prevelike analiza tog odnosa. Ne razmišljajte puno ukoliko je reč o Strelcu, Vodoliji iji Škorpiji. 

POSAO I FINANSIJE

Vage će tokom jula meseca biti fokusirane na timski rad uspeh u javnosti ali i na marketing. Ovo će biti idealan mesec da pokažete šta znate, da što bolje predstavite svoje sposobnosti.

Veoma je izvesno da ćete imati pomoć prijatelja u znaku Bika ili Vage posebno oko 13. jula. Mlad mesec u vašem polju timskog rada i druženja oko 15. jula donosi mogućnost novih poznanstva i kontakata I početka novog posla koji će vam veoma značiti za narednih šest meseci ako ne i duže.

Uspeh dolazi i svim Vagama koji se bave nekom vrstom komunikacije, novinarstvom,pisanjem,papirologijom ali i transportom. Ulazak Venere u vaše polje tajni izolacije i podsvesti od 15. jula donosi povlačenje i rad u tišini ali i mogućnost pripremanja jako velikog projekta.

Ne pričajte puno o svojim velikim planovima i uspeh je zagarantovan. Finansijska situacija odlična!

GORI OD POLICIJE, TAČNIJI OD POLIGRAFA: Tri horoskopska znaka koja će vas UVEK UHVATITI U LAŽI

ŠKORPIJA  

LJUBAV

škorpija
pixabay.com

Ulaskom u jul mesec dobijate na samopouzdanju. Imaćete osećaj velike moći nad partnerom i toga da vi vučete glavne poteze u vezi ili braku. Moglo bi da se desi da previše autoritativno delujete na njega i da počinje da beži od vas pod uticajem nekog vrsta pritiska.

Spustite loptu jer već nakon 11. jula i sami ćete imati veću želju za bliskošću i bićete manje surovi prema partneru. U periodu od 15. do 25. jula doživljavate transformaciju na polju ljubavi i bićete mnogo manje subjektivni kada su u pitanju vaš brak ili veza. Pružite šansu partneru da se iskupi, pa je vrlo moguće da ćete u ovom periodu obnoviti vašu ljubav i probuditi staru strast.

Slobodnim Škorpijama ovaj period može doneti ljubav preko prijatelja, u kolektivu u kom rade ili sa nekim koga veoma dugo poznaju a u znaku je device vage ili jarca.

POSAO I FINANSIJE

Finansijska situacija pod uticajem Venere iz polja troškova do 11. jula biće promenjiva, ali vam novca neće nedostajati jer ćete s druge strane dobro zarađivati! Oko 6. jula moguć je veći trošak ili neka vrsta pogrešnog investiranja pa pripazite i ne budite impulsivni.

Mars iz znaka Vodolije tokom jula vam donosi mogućnost rada od kuće ali i u nekoj vrsti izolacije ili prenatrpanost poslom. Mogli biste da imate problemčiće tehničke prirode pa obratite pažnju na sve detalje u poslu. Ipak, sve poslovne poteze uz podršku Plutona vući ćete mudro.

Period od 12. jula biće veoma bitan jer će Venera preći u znak Device i vaše astrološko polje timskog rada i grupnih dešavanja! Ovo će vam doneti nov, bolji pristup poslu i odlučnost i želju za napredovanjem. Saturn i Jupiter u lepim aspektima sa druge strane donose odličnu komunikaciju sa klijentelom, i mogućnost potpisivanja važnog ugovora.

Do 25. jula mnogim Škorpijama pružiće se nova velika poslovna prilika,ali i uspeh koji su dugo čekali.

STRELAC  

LJUBAV 

Strelac Horoskop
Pixabay.com

Strelčevi će prolaziti veoma lep period do sredine jula meseca kada će im Venera iz njihovog astrološkog polja putovanja doneti nekog iz inostranstva, ljubav na daljinu ili upravo na putovanju.

Prepustite se ovoj vezi jer vas čeka nešto drugačije i veoma lepo. Ipak, budite na distanci i oprezu kada su u pitanju velika obećanja!

Zauzetim strelčevima ovi aspekti mogu doneti uživanje sa partnerom i obnovu strasti i ljubavi nakon 12. jula kada Venera pređe u znak device i vaše astrološko polje karijere i posla.

Mnogim Strelčevima Venerin prelazak preko karmičkog čvora izmedju 11. i 23. jula može vratiti nekog iz prošlosti koga su veoma voleli a onim slobodnim strelčevima doneće ljubav sa nadređenim ili preko posla. Nemojte da vas uplaši uspeh i veličina ove osobe,posebno ukoliko je reče o Vagi, Škorpiji ili Lavu već se postavite kao jednaki njoj i uspeh u ljubavi je zagarantovan.

POSAO I FINANSIJE

Strelčevima će tranzit merkura i Sunca kroz njihovo astrološko polje inostranstva i putovanja doneti dobru komunikaciju sa strancima, i podršku od Škorpije,Vodolije i Riba kojoj se nisu nadali sve do 12. jula.

U tom periodu na finansijskom planu biste mogli da imate oscilacije,ali pod uticajem Marsa iz vašeg polja razmene informacija i dobre komunikacijje ne bi trebalo da vam manjka klijenata i posla. Uspeh će dolaziti neočekivano,ali i preko mlađih članova porodice.

Mars iz vašeg znaka tokom jula doneće vam puno samopouzdanja i energije, pa je moguće da će biti puno dobrih poslovnih ideja,a neki od vas sada će otpočeti i svoj biznis.

Venerini aspekti od 13. do 26. jula iz vašeg polja karijere i uspeha uticaće pozitivno na vašu finansijsku situaciju,i moguće je odlično razumevanje sa poslovnim partnerima ili nadređenima. Poradite na svojoj strpljivosti i zagarantovani su ostvareni ciljevi.

KO UME DA DRŽI ŠLIC ZAKOPČAN? Horoskop otkriva koji znaci su verni, a koji varaju!

JARAC  

LJUBAV 

Horoskop Jarac
Pixabay.com

Jarčevi su u leto ušli pod nekom vrstom tenzije i uzburkanih emocija. Te tenzije i turbulencije na emotivnom planu u braku i u dužim vezama trajaće do 11 jula. Kod većine jarčeva kada će Venera iz vatrenog lava izazvana od nepredvidivog marsa iz vodolije i praviti čak svađe u partnerskim odnosima.

Nakon 11. jula kada Venera pređe u vama srodni zemljani znak device doživećete svojevrsno smirenje na svim poljima pa tako i na emotivnom planu da će se vaše emocije ustaliti a ovo će biti posebno dobar period za osobe u braku i dugim vezama.

Ova energija trajaće do kraja jula i imaćete priliku da na najrealniji način rešite sve nesuglasice ali i donesete prave odluke za vas kada su veze i brakovi u pitanju.

Jarčevi bi ovu nedelju trebalo da iskoriste i otputuju negde jer će im polje inostranstva i putovanja biti prepuno pozitivnih aspekata. To može biti i kraće putovanje ili izlet! Upravo na nekom putovanju mogu sresti osobu svog života ili osobu iz inostranstva i drugog grada i ostvariti fenomenalan odnos!

POSAO I FINANSIJE

Početkom jula imaćete veća finansijska ulaganja,ali nemojte da vas to uplaši jer velika nagrada sledi u drugoj polovini meseca. U periodu do 7.jula moguće je da će vam ponuditi partnerstvo ili novu saradnju Rak ili Lav,a po Venerinim aspektima ovo bi mogli da vam donese veliku finansijsku korist.Ipak merkurovi aspekti oko 4. jula mogu doneti lošiju komunikaciju.

Mars iz polja novca tokom juna donosi vam pojačanu zaradu, a njegovo retrogradno kretanje tokom jula i mogućnost vraćanja nekog duga ili pozajmice. Posle 11. jula doživećete velike poslovne uspehe,stabilnost i sigurnost u poslovnu poziciju koja je vama veoma važna.

Venera će u periodu od 13. do 24. jula praviti veoma moćne aspekte na vaše astrološko polje inostranstva,velike zarade i ulaganja i doneti mogućnost velike zarade,kroz malo rizika ili više ulaganja.Poslovi sa strancima,ali i mudri potezi će se trostruko isplatiti. Očekujte još veće napredovanje, ali i veću odgovornost koju ćete morati da poštujete.

VODOLIJA  

LJUBAV 

Pixabay.com

Vodolije će biti veoma posvećene partneru u periodu od 12 jula. Dokle će Venera prolaziti kroz njihovo astrološko polje partnerstva i ljubavi imaćete zadatak da do tad rešite da sve nesuglasice ali će se pred vas stalno postavljati novi izazovi.

Vrlo je moguće da će sam partner praviti posesivne ispade pa bi bilo dobro da mu to kontrolišete do sredine meseca! U periodu od 16. do 24. jula pod uticajem aspekata Saturna, Plutona i Venere imaćete priliku da uložite dodatan napor i postavite vaš brak ili vezu na noge, odnosno popravite nešto što je bilo poljuljano.

Slobodne vodolije prolaziće veoma važan period kada su emocije u pitanju! Vrlo je moguće da ćete ući u rizičnu vezu sa Lavom, Ovnom ili Ribom, ali će se kako vreme bude odmicalo pokazati da je ovakva ljubav vredna svakog rizika.

POSAO I FINANSIJE

Uspeh ne dolazi preko noći,ali će tokom jula meseca Vodolije imati puno prilika za pozitivne promene na poslovnom i finansijskom planu. Mars iz vašeg znaka donosi snažnu volju,ali pod uticajem njegovog retrogradnog kretanja i mogućnost vraćanja na stare poslove,ili saradnje!

Finansijska situacija biće povoljna tokom celog meseca,posebno Vodolijama koji se bave poslovima vezanim za trgovinu,estetiku,i marketing,a u drugoj polovini jula i administrativnim poslovima. Mlad mesec iz vašeg polja partnerstva 15. jula najavljuje novu saradnju,a moguće i potpisivanje važnog ugovora,ili rešavanje pravnog pitanja.

U drugoj polovini jula Venera iz vašeg polja karme, dugova, velike zarade i finansija ,donosi sjajne i sudbinske poslovne prilike kroz saradnju sa strancima,ali i veliku zaradu. 29. jula pun mesec iz vašeg znaka donosi vam veoma važnu saradnju sa Blizancima ili Strelcem, koja će se veoma odraziti na tok vaše karijere. Iskoristite sjajni poziciju Sunca i Marsa i preuzmite inicijativu za realizaciju svih vaših ideja!

IZMEĐU NJIH UVEK SEVAJU VARNICE: Saznajte koga vaš horoskopski znak NE PODNOSI!

RIBE  

LJUBAV 

Horoskop Ribe
Pixabay.com

Većina riba do 10. jula prolaziće krizan period u ljubavi i vrlo je moguće da će partner izazivati njihove loše reakcije svojim postupcima posebno što će često povređivati njihovu sujetu.

Na neki način bićete opterećeni obavezama i poslom i veoma malo pažnje ćete posvećivati partneru i vašem odnosu pa ćete zbog toga biti u konfliktima i nesuglasicama. Vrlo je moguće i da ćete se često sukobiti oko mišljenja posebno sa Škorpijom, Jarcem ili Devicom.

Ipak ne očajavajte! Sjajan period za ljubav kreće 15. jula i trajaće do kraja meseca,a vi prosto nećete verovati koliko je partner u stanju da vam udovoljava! Moguće je i proširenje porodice.

Slobodnim Ribama period od 15. do 26. jula biće sudbinski i ključan u ovoj godini,jer im donosi upravo mogućnost važnog poznanstva i velike ljubavi sa osobom u znaku Vage, Device ili Škorpije!

POSAO I FINANSIJE

Jupiter iz vašeg polja inostranstva do 10. jula praviće napete aspekte sa Venerom iz vašeg astrološkog polja posla,pa bi bilo dobro da se na početku jula meseca strpite i ne očajavate ukoliko ne bude sve išlo kako ste zamislili.

Imaćete veliku zaštitu i protekcije tokom većine jula meseca. Oko 15. jula mlad mesec donosi sjajnu poslovnu priliku preko Lava ili Vage i početak novog velikog posla.

Od 11. jula očekujte veliki obrt i stabilizacija neke naizgled napete poslovne situacije. Za većinu Riba, Venerin prelazak u Devicu označiće pozitivne promene po pitanju posla,ali i uspešnu saradnju sa inostranstvom i uopšte mnogo bolje partnerske poslove.

Finansijska situacija odlična, ali bi oko 18. jula trebalo da pripazite kada su veće investicije u pitanju. U drugoj polovini jula očekujte mnogo više posla nego ranije, a ukoliko se odlučite na mere štednje ili preskočite neku jaču investiciju bićete veoma lepo nagrađeni!loading...