VELIKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Novi mesec donosi NOVU ENERGIJU, a pripadnici jednog znaka BLISTAĆE KAO NIKADA

Septembar je mesec koji mnogi od nas doživljavaju kao kraj leta, početak jeseni koja sa sobom donosi povratak na posao i rutinu. Ali, da li je sve baš tako, pogledajte šta raspored planeta predviđa...

Pixabay.com

Privatna arhiva

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić, kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti!

Tel: 065/615-73-91 Mail: [email protected]  Fejsbuk: [email protected]

Jesen nam kuca na vrata. Leto je prošlo i većina se vraća svojim obavezama, a da li će imati uspeha ili ne – zvezde mogu da predskažu… Čeka nas izuzetno zanimljiv i turbulentan period i najbolje je da se prepustite i – uživate!

LETNJI LJUBAVNI HOROSKOP: Neko će samovati, neko uživati, a STOTINE CICA bacaće se pod noge JEDNOM ZNAKU

OVAN

Ovan
Dnevno.rs/Kolaž

LJUBAV

Septembar mesec većini Ovnova počinje veoma zanimljivo i burno kada je ljubav u pitanju! Venera iz vašeg astrološkog polja partnerstva praviće fantastične spekte sa merkurom iz astrološkog polja ljubavi i zabave, ali i izazovne aspekte sa retro Marsom.

Moguće je da ćete ući u novu vezu sa lavom, blizancem ili vagom ali I da će neka prošlost ili posao prestavljati problem da se emotivni odnosi realizuju ili preusmere. Sačekajte sredinu septembra kada će mnoge stvari da se raščiste.

Kada 10. septembra Venera uđe u znaku Škorpije i vaše astrološko polje strasti postaćete mnogo jasniji u željama i uverenjima i vrlo moguće da nećete više tolerisati ništa što vam ne odgovara u ljubavi što nije 100% strast i ljubav. Slobodni Ovnovi blistaće i zračiti kao nikad!

U periodu od 10. do 13. septembra mnoge veza prolaziće velike testove, pa su moguće i ozbiljnije promene I preokreti u mnogim dužim odnosima ali brakovima. Kada Merkur uđe u znaku Vage nakon 23. septembra bićete mnogo spremniji na kompromise i na diplomatski pristup vezama I ljubavi uopšte.

Moguće je da ćete imati još jednu šansu krajem meseca da rešite nesuglasice sa partnerom, mada mnogi Ovnovi neće poželeti da se vraćaju nazad.

POSAO I FINANSIJE

Početak septembra pod uticajem marsa iz vašeg polja timskog rada i Venere iz polja partnerstva bićete pretrpani poslom,ali ćete uživati i u plodovima svog rada. Od viška glava ne boli a sa novim poslovnim projektima stiže i uvećana zarada i stabilnost na polju finansija.

Ukoliko se bavite trgovinom,poslovina vezanim za transport,ali i pravnim poslovima ovo će biti period manje tenzije ali i velikih prilika za napredovanje. Sredina septembra mnogim Ovnovima kroz veliku planetarnu promenu i prelazak planete mogućnosti i zaradeVennere iz vašeg polja partnerstva u astrološko polje nasledstva,ali i kredita i tuđeg novca od 10. septembra punu podršku zvezda kada je dobijanje novca u pitanju.

Tokom druge polovine septembra stiže veliki uspeh posebno onim Ovnovima koji see bave rizičnim poslovima,finansijama i ulaganjima. Ipak, savet je da dobro razmislite kada je u pitanju pozajmljivanje novca drugima,posebno Blizancu, Lavu, Škorpiji. Pun mesec iz vašeg znaka 25. septembra doneće veliki uspeh i priznaja vašeg rada,ali i podršku javnosti!

BIK 

Bik
pixabay.com

LJUBAV

Sunce iz vašeg astrološko polja ljubavi učiniće da analizirate neki vaš odnos ili vezu I da previše racionalno pristupate emocijama. Ovaj aspekt trajaće sve do 22. septembra dok Sunce ne pređe iz znaka Device u znak vage.

Mlad mesec 9. septembra u polju ljubavi donosi veoma važan razgovor sa partnerom ili zanimljiv poziv od Jarca,Ribe ili Bika. Početkom septembra vrlo je moguće da ćete imati veoma zanimljivu situaciju sa kolegom ili osobom koju poznajete preko posla.Ne,nije vam se učinilo! Hemija postoji,posebno ukoliko vam je na umu Devica,Riba ili Ovan!

Zauzeti bikovi takođe će imati veoma buran period od 10.do 17 septembra Kada će Venera iz vašeg astrološkog polja braka, veza i partnerstva prolaziti kroz znak misteriozne Škorpije i praviti aspekte sa raznim planetama.

POSAO I FINANSIJE

Posao će ulaskom u mesec septembar prosto prcvetati, posebno ukoliko se bavite kreativnim poslom ili poslom koji je vezan za hedonizam i uživanje. Sunce i merkuriz vašeg astrološkog polja kreativnosti doneće vam mnogo novih i lepih ideja a na osnovu neke od njih tokom jeseni ćete sebi obezbediti uvećanu zaradu ili povišicu.

Period od 7. do 19. septembra biće izazovan kada su partnerski poslovi u pitanju,a mogući su i prekidi nekih saradnji. Mnogim Bikovima merkurće po ulasku iz znaka Vage od 23.septembra doneti novu poslovnu ponudu koju bi trebalo da prihvate posebno ukoliko je reč o partnerskom poslu sa Jarcem ili Lavom.

Ovo će obeležiti početak perioda u kom će se pred vama pružati prilike za partnerstvo ali i period mnogo veće zarade. Septembar će ujedno biti i period idealan za ulaganja i pozajmice.

BLIZANCI 

Horoskop
Pixabay.com

LJUBAV

Do 7. septembra aspekt vladara vašeg znaka Merkura iz astrološkog polja komunikacije sa Venerom iz vašeg astrološkog polja ljubavi i zabave, imaćete priliku da upoznate nekog veoma zanimljivog ileprošavog baš kao što ste i vi.

Oko 3. septembra od vodolije,StrelcailiOvna prihvatite poziv u izlazak,kraći put ili na okupljanje. Kada sredinom septembeaMerkur pređe u znak Device, vrlo je moguće da ćete postati pomalo realističnije u ljubavi i previše analizirati neki odnos u kom ste.

Između 10. i 13. septembra mogući su prekidi ili razmirice ima unutar dužih veze i brakova ali I izazovi. koju ćete savladati samo uz pomoć strpljenja i dobre taktike. Nakon 23. septembra vladar vašeg znaka ulazi u vagu,kao i Sunce. Bićete spremni i otvoreni za nove ljubavi pa se može desiti do kraja meseca upoznate nekog ko će vam probuditi sva čula.

POSAO I FINANSIJE

Poslu uglavnom pristupate sa lakoćom a u prethodnom periodu mogli ste doživeti veliki uspeh posebno ukoliko se bavite kreativnim poslovima. Početkom septembra tranzit marsa kroz znak Jarca i vaše polje pozajmica,povišica i ulaganja učiniće da većinu posla obavljate brzo i uspešno posebno ukoliko se bavite administracijom ili posao obavljate kompjutera.
Između 10.i 15.septembra očekuje vas veliki trošak.

Ovo će ujedno biti period u kom će vaš fokus biti pre svega na stabilizaciji poslovnog segmenta ali i velikoj poslovnoj promeni. Merkur iz znaka Vage tokom septebramože vam doneti početak saradnji sa Strelcem ili Škorpijom. Bićete puni kreativnih ideja i rado ćete ih plasirati kolegama.

Ovo će se pokazati kao idealan potez jer vam ubrzo sledi lepa finansijska nagrada. U periodu od 22.pa do kraja septembra meseca većina Blizanaca doživeće procvat posla,ali i napredovanje i priznanja.

LEPOTICE BEZ PREMCA I KONKURENCIJE: Tri horoskopska znaka kojima pripadaju NAJZANOSNIJE ŽENE

RAK   

Horoskop Rak
Pixabay.com

LJUBAV

Ovog 6. septembra Saturn iz vašeg astrološko polja partnerstva i braka konačno kreće napred, a ovaj tranzit iskoristite da mnoge stvari u ljubavi dovedete u red. Sve ono što vas je kočilo sada će doći na red i možete slobodno da porazgovarate sa partnerom o problemima ili da zvanične vezu u kojoj ste.

Zatim 10. septembra Venera ulazi u znak strastvene i prodorne Škorpije i vaše astrološko polje ljubavi i zabave, ali i dece.

Emotivno bivate sve aktivniji i vrlo je moguće da će mnogi Rakovi u vezi ili braku poželeti proširenje porodice ali i da će se javiti pojačana ljubomora i posesivnost. Između 9. do 15. septembra ne ulazite u bespotrebne konflikte sa partnerom.

Sllobodnim rakovima period do kraja septembra mogao bi da donese fatalnu ljubav i veoma komplikovanu vezu koja će uticati na sve segmente života.

POSAO I FINANSIJE

Rakovi ce u septembru ubirati plodove svog velikog rada! Mnoge poslove obavljaçe u tajnosti,delovaće iz senke ali će nihovi potezi posebno između 5. i 17. septembra
Imaćete veliki uticaj na masu i kolektiv u kom ste.

Ukoliko radite sa strancima,bavite se edukacijom ili nekom vrstom javnog posla,između 10. i 16. septembra očekuje vas uspeh o kakvom ste sanjalii i poznanstvo sa vrlo uticajnom osobom koja Vam moze promeniti tok karijere. Pun mesec oko 25.septembra. ljubiteljima igara na sreću može doneti ogromnu zaradu!

Krajem meseca aspekt punog meseca i merkuramože promeniti vašu finansijsku situaciju. Očekuje vas velika zarada preko partnerskih poslova. Preko mudre Device, lojalnog Jarca ili snalažljivih Riba ocekuje Vas veliki poslovni uspeh.

LAV 

Lav
Pixabay.com

LJUBAV

Početkom septembra na vašu inicijativu moglo bi se desiti ozvaničite vezu u kojoj ste ili da otpočnete zajednički život sa partnerom.

Period od 3. septembra biće posebno lep da dogovorite vrste ipak vrlo moguće da ćete biti malo teže da krenete napred.

Do 6. septembra možete bitipovučeni nekom emotivnom prošlošću ili biti opterećenii nekim nerealnim problemima između vas i partnera. Nakon 10. septembra Venera ulazi u znak Škorpije i vaše emotivne želje se menjaju.

Venera u vašem astrološkom polju napredovanja i karijere moguće da će doneti do neku pozitivnu situacija na poslu utiče koja će dobro uticatii na vaš ljubavni život. Slobodnim lavovima ovaj aspekt mogao bi da donese ljubav sa kolegom ili nadređenim! Pun mesec iz astrološkog polja putovanja oko 25.septembra doneće romansu na kraćem putu ili u komšiluku.

POSAO I FINANSIJE

Vašu poslovnu energiju i ambiciju u prethodnom periodu mogli su poremetiti emotivni problemi ali i losa komunikacija sa saradnicima! Već početkom septembra osetićete da sve dolazi na svoje,a vaše brilijantne ideje i poslovni potezi naići će na velika odobrenja nadređenih ali i saradnika posebno ukoliko su među njima Jarac, Ovan ili Rak.

Novac ce i tokom septembra uglavnom dolaziti iz inostranstva,a period između 13. i 21. septembra biće idealan da počnete novi poslovni projekat o kom dugo maštate posebno ukoliko se bavite poslovima vezanim za kreativnost, pomoć, negu ili trgujete luksuzom.

Krajem meseca, oko 25. septembra, pun mesec iz polja inostranstva i putovanja donosi idealan početak novog posla sa strancima a tad možete očekivati iznenadni finansijski dobitak ili vraćnje duga na koji ste i zaboravili!

NJIHOV ŽIVOT JE VELIKA AVANTURA: Četiri horoskopska znaka koja svojim IZBORIMA jednostavno PRIZIVAJU NEVOLJU

DEVICA 

devica
pixabay

LJUBAV

Do 7.septembra imaćete potrebu da se povučete daleko od očiju javnosti a neki od vas mogli bi da uplove u tajnu emotivnu vezu sa Ribom ili Škorpijom.

Kada Saturn krene napred kroz vaše astrološko polje ljubavi nakon 6. septembra moguće da ćete konačno moći da realizujete neke vaše planove sa partnerom.

Sunce iz vašeg astrološkog polja ličnosti i volje doneće mnogo inicijative i pa pa će sve na neki način zavisiti od vas! Ovo se posebno odnosi na Device druge dekade. U periodu od 8. do 14. septembra Venera iz vašeg astrološkog polja komunikacije i i misli donosi pomalo izazova na polju ljubavi.

Neke vaše misli i opsesija mogu se pretočiti u realnost a ukoliko ste sumnjali u nešto sada se može pokazati kao istinito. Ovo bi moglo da dovede do razmirice sa partnerom, pa obratite pažnju da ne budete previše oštri na jeziku prema nežnoj Vagi ili osetljivom Raku.

Krajem septembra, nakon 27. većina Devica može očekivati pozitivan preokret u ljubavi,proširenje porodice ali i susret sa osobom iz svojih snova!

POSAO I FINANSIJE

Sigurnost vam je na prvom mestu,a septembar mesec donećevam mnogo više samopouzdanja ali i finansijsku stabilnost. Venera će praviti fantastične aspekte na vaše polje novca do 7. septembra a to može rešiti i problem nekog duga ili pozajmljenog novca.

Vrlo interesantan poslovni kontakt i nova saradnja očekuju vas od 9. do 14. septembra. U tom periodu očekujte i nesuglasice sa kolegama i nadređenima. Sunce i merkur do 23. septembra donose vam više samopouzdanja i inicijative u poslu. Ukoliko se bavite privatnim poslom,ili ste zapsleni u oblasti naucnihistrazivanja,modernih tehnologija ili radite po projektu,bice ovo vas mesec!

Posao će juriti Vas,a preko Blizanca,Riba ili Ovna stećićete sjajne poslovne kontakte i oko 22. septembra ukazaćee Vam se sjajna prilika za dodatnu zaradu! Krajem meseca trošićeteviše nego inace ali to ste i zaslužili, ne opterećujte se previše jer to je nagrada za vaš veliki trud.

VAGA 

horoskop
Pixabay.com

LJUBAV

Za većinu vaga septembar mesec biće mesec velikih odluka kada je emotivni život u pitanju posebno sam početak i period od 7. septembra kada će Venera iz njihovog znaka praviti izazovne aspekte na polje komunikacije!

Oko 9. septembra mlad mesec iz njihovog polja tajni može doneti novu vezu i ljubav sa mlađom osobom u znaku lava strelca ili vodolije ali neko skrivanje u ljubavi.

Sredina meseca posebno u periodu od 8. do13. septembra doneće razmirice svim Vagama koje nisu rešile neke praktične stvari s partnerom. Razmirice se mogu dešavati i oko finansija ali ovo može izazvati i neki razdor u emotivnom smislu. Moguće je sa imate različite želje!

Kada nakon 23. Merkur pređe u vaš znak i astrološko polje ličnosti imaćete više inicijative da unesete malo harmonije i diplomatski pristupite nekom problemu. Vrlo je moguće da ćete izgledati stvari sa partnerom na najbolji mogući način i povratiti poljuljanu sigurnost. Ipak, veze na klimavim nogama neće preživeti ovaj period.

Slobodnim vagama oko 25.septembra smeši se velika ljubav i nešto sasvim novo na polju partnerstva. Ovan,Bik i Blizanac tačno znaju šta želite i šta vam treba.

POSAO I FINANSIJE

Tokom septembra Vage će biti prave miljenice svemira kada je posao u pitanju. Iako su novi pooslovni projekti u fazi stagnacije već neko vreme usled retro marsa, uspeh u poslu i karijeri bice sve jasniji iz dana u dan,posebno u periodu od 8. do 15. septembra.

Očekujete veliku zaradu u drugoj polovini meseca ali i mogućnost promene posla. Mlad mesec iz astrološkog polja inostranstva oko 9. septembra donosi zanimljivu pooslovnu ponudu od stranaca.

Između 20. i 23. septembra mnogo dobre energije ali i moguće poslovne saradnje sa Blizancem ili Bikom koja ce Vas ohrabriti da budete jos bolji! Mars iz Vaseg polja putovanja,doneće vam ključnu saradnju sa strancima,ali i moguće vrlo vazno poslovno putovanje…

GORI OD POLICIJE, TAČNIJI OD POLIGRAFA: Tri horoskopska znaka koja će vas UVEK UHVATITI U LAŽI

ŠKORPIJA 

škorpija
pixabay.com

LJUBAV

Škorpija će u septembru doživeti lavinu emocija i vrlo je moguće da ćete promeniti mnoge stvari u svom emotivnom životu.

Početkom meseca bićete pretežno misteriozni i imaćete potrebu da svoje želje I planove zadržite za sebe pa se tako nećete otvarati puno ni svom partneru.

Mnogo toga dešavati na duhovnom nivou i iza očiju javnosti pa je moguće platonska veza sa jarcem ili škorpijom. Nakon 10. septembra kada Venera uđe u vaš znak prolepšaćete se fizički i doživeti neke promene ali i procvat na polju ljubavi.

Ipak već na samom početku njenog tranzita očekujte ključne situacije! Vrlo je moguće da ukoliko nešto postoji u odnosu sa Rakom, Devicom ili Jarcem što niste rešili a muči vas,da će izaći na videlo,a sve što imate da kažete rećićete svom partneru bez ustezanja.

Velika želja za promenom može doneti i selidbu ali i prekid nekog lošeg odnosa! Romantični susreti oko 25.septembra!Idealizacija jedne Ribe,Lava ili Vage.

POSAO I FINANSIJE

Poznati ste kao jedan od najsnalažljivijih znakova zodijaka,ali konfuzija iz prethodnog perioda i na vas je ostavila utisak! Poslove koje ste planirali vrlo je moguće da su se odložili.

Moguće je da ste se razočarali u neke saradnike,ili se vaš ogroman trud da držite sve konce u svojim rukama nije isplatio kako ste zamislili. U septembru ćete se osećati mnogo moćnije!

Venera iz vašeg znaka učiniće vas magnetičnim za prave klijente a napredovanje i povišica neće izostati! Veliki projekat koji spremate sa Lavom ili Jarcem doneće Vam popularnost i priznanja.

Moguć prekid neke saradnje ili promena ugovora oko 13. septembra. Sredinom meseca lepi aspekti Jupotera iz vašeg znaka i Sunca iz polja timskog rada,učiniće vas pravim srećnikom kada su partnerstva,saradnje i veća ulaganja u pitanju.

Između 22. i 27. septembra čeka vas fenomenalna tajna saradnja i ponuda za partnerstvo,a ukoliko se bavite kreativnim ili poslovima vezanim za relaksaciju biće ovo prilika godine.

STRELAC   

Strelac Horoskop
Pixabay.com

LJUBAV

Strelčevi će početkom septembra imati puno lepih dešavanja na polju ljubavi, bićete skloni flertu a moguće je da ćete među svojim prijateljima ili nekog koga dugo poznajete pronaći i ljubav.

Lav, Vodolija ili Blizanac oseća nešto više od pukog prijateljstvo, a ni vi niste imuni na njihov šarm! Sredinom meseca dešava će se velika planetarna promena, prelazak Venere iz vašeg astrološkog polja druženja, prijateljstva u vaše astrološko polje tajni. Postaćete misteriozniji nego ikad vrlo moguće da ćete uplloviti u nekutajnu ili platonsku vezu.

Neke tajne veze koje su počele početkom ove godine mogle bi se završiti u periodu do 19. septembra jer tenzični aspekti koje će Venera i Uran praviti doneće potrebu za velikim promenama i potpunom reorganizacijom ljubavnog života.

Nakon 22. septembra kada Merkur kreće u znak mirroljubive Vage bićete skloniji kompromisima i vrlo je moguće da ćete izgladiti neke nesuglasice sa partnerom.
Kraj meseca i pun mesec iz polja ljubavi i zabave oko 25.septembra donose pozitivne promene, novu ljubav ali i mogućnost proširenja porodice.

POSAO I FINANSIJE

Uvek pozitivni i puni poslovnog entuzijazma u prethodnom periodu mogli ste imati većih troškova, a prekid saradnje ili promena u načinu poslovanja mogla vas je koštati izgubljenog vremena.

Početkom septembra vratićete se na pravi put,sinuće Vam sjajne poslovne ideje a da bi bili sto uspešniji, držite ih u tajnosti! U periodu od 12. do 20. septembra meseca posao ceići fenomenalno,a ukoliko radite u oblasti komunikacije, finansija ili ozbiljnjjim institucijama očekujte veću podršku nadređenih i moguće povišice!

Nakon 23. septembra merkur vas može naterati da pristupite udruženju preko kojeg cete lepo profitirati. Neočekivani poziv oko 25. septembra od pronicljivog Blizanca ili lucidne Vage doneće vam pravu poslovnu kombinaciju.

KO UME DA DRŽI ŠLIC ZAKOPČAN? Horoskop otkriva koji znaci su verni, a koji varaju!

JARAC 

Horoskop Jarac
Pixabay.com

LJUBAV

Jarčevima septembar donosi racionalni pogled na ljubav ali i mogućnost da neke stvari dovedete u red. Sunce i Merkur početkom meseca mogu doneti ljubav na kraćem putovanju ili neku zanimljivu ponudu od Bika i Škorpije.

Mlad mesec oko 9. septembra većini Jarčeva donosi emotivnu stabilnost,ali i mogućnost početka nove ljubavi sa osobom koja ne živi blizu!

Saturn iz vašeg znaka nakon 7. septembra kreće napred i mogao bi doneti oslobađanje od nekog emotivnog pritiska i prošlosti! Venera će sredinom meseca produbiti komunikaciju u vašem slučaju,posebno u emotivnom smislu.

Sredinom meseca obavićete veoma važan i isceljujuć razgovor sa partnerom! Ipak, budite oprezni jer u periodu Venerine opozicije sa Uranom,mogući su u sukobi mišljenja i sumnje sa partnerove strane!

Kraj meseca slobodnim Jarčevima doneće flert sa osobom koju su do skoro smatrali nedostižnom. Lav,Škorpija ili Bik misle isto što i vi!

POSAO I FINANSIJE

Sunce iz vaseg polja ljubavi,zabaveii kreativnih ideja u septembru ćevas pomalo ulenjiti! Ipak, poslovna situacija ćevam ići na ruku tokom čitavog septembra meseca! Venera iz misteriozne Škorpije oko 9. septembra pojačaće vaš njuh za uspeh pa je tad dobro povućii važne poslovne poteze i ulozitiveći novac.

U periodu od 10.do 16.septembra može se desiti da izadjete iz nekog udruženja ili raskrstite sa nekim poslom. À poslovna ponuda je moguća preko Škorpije.

Mars iz vašeg astrološkog polja finansija nakon 16. septembra doneće vam veoma dobru zaradu,a kada merkuepredje u vašu kuću karijere i uspeha nakon 23. septembra očekuje vas pojačan poslovni tempo, veliki broj obaveza ali i jako važaan poslovni dogovor sa Ribom,Vodolijom ili Bikom!

Pun mesec iz vašegastroškog polja doma, doneće krajem meseca, 25. septembra, novac kroz kuću, rad sa nekretninama ili novčani dobitak preko clana porodice.

VODOLIJA 

Pixabay.com

LJUBAV

Sve planove koje ste imali u vezi jednog Lava, Blizanca ili Jarca u periodu izmedju 3. i 7. septembra konačno ćete moći i da realizujete!

Zauzete Vodolije neće držatimesto,a ukoliko partner ne bude mogao da prati njihov tempo možee doći do sitnijih trzavica posebno izmedju 9. i 13. septembra! Ujedno to ce biti period i rešavanja svih konflikata koje su imali!

I sami ste svesni da protekli period nije bio dobar za nov početak,aliće Vas u toku septembraa Mars iz vašeg znaka ohrabrii na sve poteze prema onima do kojima vam je stalo! Oko 15. septembra za većinu slobodnih Vodolija počinje jako dobar period za ljubav,a lepi aspekti merkura iz njihovog polja putovanja i inostranstva doneće im novo poznanstvo preko prijatelja koje može trajati čitav život!

Iako nestalne jedan Strelac,Bik ili Ovan učiniće da misle samo na njega!  Krajem septembra biće period novih početaka i velikih promena na ljubavnom planu, konačno ćete se osećati kao svoji na svome a ljubavi vam nece nedostajati!

POSAO I FINANSIJE

Vama dobrih ideja nikad nije nedostajalo a jedni ste od retkih koji se odlično prilagođavaju kako emotivnim tako i poslovnim promenama! Septembar će biti mesec pun dobre energije i velikih prilika!

Između 4. i 8. septembra dobri aspekti Venere i merkura planete komunikacije i vašeg astrološkog polja velikih zarada i ulaganja doneće vam fenomenalnu saradnju ali i dogovor o saradnji sa Lavom, Rakom ili Devicom.

Uz podršku Neptuna tokom čitavog septembra moguća je ponuda za posao koji ce uključivati česta poslovna putovanja,i komunikaciju sa inostranstvom. Vaš vladar Uran iz polja putovanja i komunikacije donece krajem meseca nove važne poslovne kontakte, poslušajte savet mudre Device oko 28. bićete nagrađeni.

IZMEĐU NJIH UVEK SEVAJU VARNICE: Saznajte koga vaš horoskopski znak NE PODNOSI!

RIBE 

Horoskop Ribe
Pixabay.com

LJUBAV

Pod uticajem retrogradnogMarsa bi početkom septembra neke stare ljubavi mogle su se vratiti u vas život! Već dovoljno osećajne i intuitivne i ovoga puta vođene srcem doćićete do prave osobe.

Ukoliko se radi o Škorpiji,Biku ili Devici vaša ljubav zaslužuje jos jednu šansu. U periodu od 10. do 17. septembra izazovni aspekti Venere i Urana, mogu vam doneti promene, razdvajanja unutar odnosa ili zajedničke selidbe.

Slobodnim Ribama ovaj aspekt donosi ljubav sa osobom iz inostranstva,ili ljubav na daljinu! Pozitivan stav i jake emocije koje gajite prema Lavu,Biku ili Šorpiji učiniće da izdržite razdvojenost i dočekate kraj meseca voljeni i srećni.

Oko punog meseca izmedju25.septembra zauzete Ribe mogu dobiti poziv ili poruku sa strane zbog kojeg će posumnjati u partnera,ne dozvolite da ljubomora poljulja vašu ljubav.

POSAO I FINANSIJE

U proteklom periodu imali ste mnogo troškova,a moguće je da ste rešavali neka dugovanja,a posao je tapkao u mestu! Već od 10. septembra lepi aspekti Venere iz vašeg astrološkog polja finansija donosi novac koji duže vreme čekate.

Sunce i Merkur tranzitiraće vašim astrološkim poljem partnerstva, a ovo donosi gomilu pozitivnih prilika a oko 14. septembra i odličnu saradnju sa Bikom, Škorpijom ili Jarcem! Posao će cvetati, a mlad mesec 9. septembra donosi tajne dogovore i planove sa nadređenima.

Posebno dobri poslovi očekuju vas sa strancima i inostranstvom od 17. septembra. Moguće je potpisivanje vrlo važnog poslovnog ugovora,a ukoliko ste pllanirali registraciju firme ili pocetak novog biznisa sacekajte kraj meseca.

Nakon 23. septembra imaćete odličnu komunikaciju sa nadredjenima. Merkur vam donosi nove poslovne ponude i uspešno završavanje velikog poslovnog projekta.loading...