VELIKI JESENJU LJUBAVNI HOROSKOP: Venera donosi ZABRANJENE ROMANSE, nove veze, ali i ŠOKANTNE PROMENE

Retrogradna Venera obeležiće jesen i podgrejati strasti u svim odnosima, a naročito ljubavnim! Sklonost ka rizičnim i zabranjenim vezama, prekidi odnosa, ali i iznenadni ulasci u nove veze pratiće gotovo sve znakove.

Pixabay.com

Privatna arhiva

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić, kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti!

Tel: 065/615-73-91 Mail: [email protected]  Fejsbuk: [email protected]

Novembar će biti posebno turbulentan i doneti nam velike transformacije i promene!

Jedna od najvećih promena je svakako prelazak Jupitera nakon godinu dana iz znaka intuitivne, duboko emotivne i ekstremne Škorpije u znak vedrog, optimističnog Strelca! Nova porcija optimizma stiže, a sa njom i velike prilike na svim poljima.

HOROSKOP ZA OKTOBAR: Jednima stiže MNOGO NOVCA, drugima MALO LJUBAVI, a evo koga čeka MESEC ZA PAMĆENJE

OVAN

Početak oktobra tranzitna Venera kreće retrogradnim hodom unazad kroz znak Škorpije! Ovo će u oktobar mesec uneti energiju emotivne prošlosti,dubokih emocija i još dubljih preispitivanja! Mlad mesec 9.oktobra donosi nove emotivne veze i emocije na neočekivanim mestima i sa još čudnijim ljudima.

Veneri se pridružuju i merkur, Sunce a Jupiter koji već uveliko gazi poslednjom dekadom Škorpije dodatno će naglasiti vašu strastvenu stranu i rizične odnose. Između 6.do 18.oktobra oprez svim Ovnovima,strast će nadvladati razum!

Ovan
Dnevno.rs/Kolaž

Novembar je mesec pun preokreta i dešavanja,planetarne konstalacije biće takve da će vam se činiti da se čitave godine apsolutno ništa nije dešavalo da bi se u novembru sve obrnulo naopačke!

S jedne strane vrlo euforičan i pozitivan mesec a sa druge strane pun iznenađenja. Venera se vraća u znak Vage i praviće opoziciju sa retro Uranom iz vašeg znaka!Dobićete neopisivu želju da se oslobodite svega što vas koči,a sa druge strane Mars iz kuće ljubavi donosi nova dešavanja i neočekivana poznanstva.

Ipak ono što će biti potrebno da rešite jesu nesuglasice a partnerom ali i nešto što vas jako dugo koči da biste svoj život ispunili novom energijom. Kada Venera krene napred 16. novembra a Mars pređe u znak emotivnih Riba,ništa više neće biti isto.

Mnogi od vas uploviće u tajne veze,duboke emocije će vas obuzeti,a Ovnovi u vezi koji su pregrmeli sredinu meseca imaće šansu da svoje odnose učvrste!Jupiter će prelaskom u znak Vama omiljenog Strelca donegi svež vazduh u život.

3. decembra Venera napušta vaše polje partnerstva i vraća se iz Vage u Škorpiju. Od 13.do 22.decembra praviće lepe aspekte sa Marsom i Saturnom,ova energija učvrstiće sve duže veze ili brakove koji su bili poljuljani,a nekima od vas pred novu godinu može se desiti velika karmička ljubav sa Strelcem, Ribom ili Vagom.

BIK

Kraj godine za većinu Bikova biće izazovan! Venera već neko vreme boravi u vašoj kući ljubavi i partnerstva,a oko 6.oktobra kreće hodom unazad i većini vas donosi preispitivanja nekog odnosa,braka ili veze.

Sumnje koje se javljaju postaće sve jače kada se Veneri nakon 10.oktobra kada se pridruži i merkur. Do kraja oktobra pooštrena komunikacija sa partnerom,ali i više strasti i fizičke konekcije u odnosima!

Bik
pixabay.com

Početak novembra meseca najavljuje velike preokrete i promene kako na nebu! Tako i u vašem životu.

Venera se iz Škorpije vraća u znak Vage i vaše astrološko polje posla već 1.novembra! Merkur prelazi u znak Strelca i komunikacija postaje mnogo pozitivnija,optimističnija,neki odnosi se popravljaju! Ipak, usled Venerinih napetih aspekata sa retro Uranom mogu se desiti prekidi nekih saradnji ali i ljubavnih odnosa izmedju 6.i 17.novembra!

Slobodni Bikovi mogu ući u lepršavu vezu sa osobom preko posla.Prijaće vam ova lagana i neopterećujuća priča. Nakon 15. novembra Mars menja znak i prelazi u sentimentalne Ribe što u vama budi romantičnu stranu i skonost iluzijama ali i tajnim vezama.

Decembar počinje napeto, ali će nakon 5.decembra lepa energija Venere,Saturna i Marsa doneti stabilnost na ljubavnom planu! Ovo će biti idealna energija da se sve poljuljane veze učvrste!

Slobodni Bikovi mogu obnoviti vezu iz prošlosti ili doživeti strastvenu ljubav sa Devicom, Jarcem ili Rakom koja će imati šanse da dugo,dugo traje! Novu godinu pod uticajem meseca iz Jarca dočekujete puni čvrstih odluka i stabilnih emocija.

BLIZANCI

Blizanci su jesen dočekali rasterećeni ali je ulazak vašeg vladara Merkura u znak fatalne,opasne i strastvene Škorpije od 10.oktobra neka dešavanja na emotivnom planu doveo na rizičan nivo.

Do kraja oktobra bićete skloni vezama sa kolegom ili nadredjenim u znaku Ovna,Vodolije ili Vage,a privlačiće vas i igrice toplo hladno. Novembar mesec otvara jedno sasvim novo poglavlje u vašim životima,ali i rešava milom ili silom neke situacije u ljubavnom ili bračnom životu.

Horoskop
Pixabay.com

Velika i jedna od najvažnijih promena tokom jeseni jeste svakako ulazak Jupitera 9. novembra u znak optimističnog i pravičnog Strelca u vaše astrološko polje braka,partnerstva i odnosa.

Početkom novembra,većprvog.imerkur prelazi u Strelca pa ćete osetiti veliko olakšanje. Već sam ulazak Jupitera u vaše polje braka može doneti novu ljubav ukoliko ste sami,potrebu za vezivanjem, ali i osobu iz inostranstva.

Strelac, Lav ili Riba ućiće u vaš život neočekivano.Ovaj aspekt trajaće narednih godinu dana,tako da ukoliko se velika promena ne desi u novembru,ne očajavajte! Blizanci u vezi prolaziće testove u periodu od 10. do 17. novembra,ali je vrlo moguće i da će potegnuti pitanje proširenja porodice.

Početkom decembra neki od vas mogli bi doživeti razočarenje u voljenu osobu,ili posumnjati u njenu vernost. Do 6. decembra loša komunikacija će se stišati. Saturn iz astrološkog polja,strasti,rizika,u lepim aspektima sa Venerom stišaće neku tenziju unutar vašeg emotivmog odnosa izmedju 13. i 24. decembra. Slobodni Blizanci pred Novu Godinu mogli bi dobiti ozbiljnu ponudu od Raka ili Vage!

ZNAJU ŠTA ŽELE: I najmoćniji muškarci boje se ovih horoskopskih znakova

RAK

Emotivni i osetljivi pod uticajem skupa planeta iz znaka Škorpije i vašeg astrološkog polja ljubavi uzburkava emocije i odnose sa partnerom. Napeti aspekti Marsa i Venere na vaše polje ljubavi podstaćiće da dublje sagledate svoj emotivni život i želje.

Neki od vas mogli bi poželeti proširenje porodice,dok će Rakovi u nestabilnijim vezama ulaziti u ozbiljne konflikte do kraja oktobra meseca. Pun mesec 24. oktobra doneće kulminaciju nekog dešavanja i razrešenje ljubavnog problema.

Horoskop Rak
Pixabay.com

Novembar donosi potpuno drugačiju energiju u odnosu na sve prethodne mesece ove godine! Neke situacije od kraja 2017.godine bi mogle da se ponove.

Ulazak Jupitera u znak vatrenog Strelca oko 9.novembra mogao bi da donese ogroman upliv pozitivne enrgije na vaše polje posla i podstakne pozitivna dešavanja i na ostale životne sfere.

Venera i Uranu opoziciji između 10.i 15. novembra mogli bi da donesu želju za promenama, moguće selidbe, ali i prekide nekih odnosa. Ovo će ličiti na test koji možda niste položili najbolje pre godinu dana.

Početkom decembra očekujte malo napetiju komunikaciju ili stres vezano za neke ljubomorne partnerove ispade. Bez brige ovo će ukoliko ste pregrmeli novembarske oscilacije i opozicije biti samo prolazna napetost.

Kraj godine i period od 14. do 25. novembra dočekujete uljuljkani i ušuškani uz nekog ko zaista zaslužuje svu vašu pažnju. Ponuda za brak.

Slobodni Rakovi doživeće veliku ljubav sa osobom za koju veruju da je dugo poznaju ili će obnoviti neku vezu iz prošlosti!

LAV

Euforično ste ušli u oktobar sa pozitivnim mislima i željama u vezi partnera! Zauzeti Lavovimogu se do kraja oktobra osećati pomalo pod pritiskom od strane partnera,jer će Mars donositi njihovu prekomernu potrebu za pažnjom ali i razne ponude na koje trenutno ne možete da odgovorite!

Retrogradna Venera u vaš život mogla bi da vrati nekog koga smatrate svojom bolnom tačkom ili rizičnim odnosom! Novembar će biti mesec vašeg svanuća!

Lav
Pixabay.com

Energija mnogo bliskija vama i vašem vatrenom temperamentu širiće se pod uticajem Jupitera iz Strelca iz vašeg polja novih životnih pravaca,učenja ali i planova. Mnogi od vas već na početku ovog tranzita izmedju 13.i 26.novembra mogli bi ući u veoma zanimljivi i strastvenu vezu sa osobom iz inostranstva ili drugog grada!

Sa druge strane Lavovi koji su u vezi mogli bi promeniti neke krupne stvari u vezi,ali i za sva vremena zatvoriti neke teme ili poglavlja u vezi sa partnerom. Kraj godine biće strastveniji nego ikad. Mnogi od vas ipak bi mogli preterati i odati se porocima, ili svoj fokus prekomerno usmeriti na zabavu.

Igrice nisu na odmet,ipak ne dopustite da vam usled vašeg neozbiljnog ponašanja izmedju 13. i 27. decembra izmakne veoma vredna i kvalitetna osoba u znaku Blizanca, Strelca ili Device.

DEVICA

Device su se tokom oktobra pretežno fokusirale na posao,a iako imate mnogo želja i planova do kraja meseca mnogo toga moglo bi da ostane na priči! Ipak, Venera iz polja komunikacije uzburkala je neke veze ali i donela nervozu i hvatanje za sitnice unutar veza.

Zajedno sa vašim vladarem Merkurom do kraja meseca a posebno u periodu od 16.do 24. oktobra mogla bi doneti nervozu i sumnje u partnera! Slobodne Device biće na meti navalentnih udvarača sa društvenih mreža. Neki od njih mogli se pokazati kao dugotrajni.
Novembar donosi obrte,promene i euforičnu energiju.

devica
pixabay

Merkur vašeg znaka prelazi u pozitivnog Strelca i vi konačno dobijate izgled nasmejanog optimiste, neke brige ostavljate iza sebe a planovi će vam biti veći nego ikad. Postavićete ultimatum partneru koji bi mogao da poboljša situaciju u vašem poljuljanom odnosu.

Jupiter ulaskom u vašu četvrtu kuću od 9.novembra donosifokus na porodična pitanja, svakodnevni život,ali i neke pozitivne stvari vezane za mesto življenja! Vrlo je moguće da ćete maštati o stvaranju porodice i pokrenuti ta pitanja.

Device u braku ili vezi mogle bi da pokrenu i proširenje porodice u narednih godinu dana, počevši od novembra! Slobodne Device prolaziće razne turbulencije,posebno ulaskom Marsa u njihovo polje odnosa od 15. novembra.

Bićete privlačniji nego ikad ali ćete delovati veoma misteriozno i u isto vreme nedokučivo. Vrlo je moguće da ćete se zaljubiti kao nikad do sad,ali i da ćete previše idealizovati jednu Ribu, Raka ili Jarca. Do Nove Godine ne zalećite se sa prevelikim očekivanjima,već sačekajte da bolje upoznate ovu osobu.

Zauzete Device izmedju 13.i 18.novembra mogle bi pokrenuti pitanje braka.

MOZAK IM JE VAŽNIJI OD SRCA: 4 horoskopska znaka koja uvek biraju KARIJERU, A NE LJUBAV

VAGA

Vage su bile u centru pažnu sve do 23.oktobra pod uticajem Sunca iz vašeg znaka. Mnogo odluka je na vama,a Mars iz polja ljubavi i zabave vas čini veoma aktivnim kada je društveni život u pitanju!

Ukoliko ste slobodne zračite velikom privlačnošću,a vrlo je moguće da ćete izmedju 14.i 22. oktobra biti na meti mnogih. Jedan Ovan ili Škorpija biće posebno uporni!

Vaga
Pixabay.com

U novembru Venera se vraća u vaš znak i donosi ključne momente u vašim vezama,odnosima ali i brakovima. Mnoge Vage poželeće da neku situaciju koja dugo kulminira isteraju na konačan čistac! Velike promene su pred vama, pa i prekidi odnosa ili razvodi su mogući pod uticajem retro Urana!

Lepe vesti su da vas odmah iza stresa nakon 9.novembra čekaju nove ljubavne prilike i nov početak! Jupiter ulazi u znak Strelca i vaše astrološko polje komunikacije i kraćih putovanja! Vrlo je moguće da ćete postati opušteniji, optimističniji, ali i da ćete u život privući putovanja i nove ljude!

Na jednom takvom putovanju može vam se desiti ljubav na prvi pogled upravo sredinom novembra! Decembar mesec počinje pomalo opterećujuće usled silnih obaveza,ali mnogim slobodnim Vagama mogao bi da donese ljubav preko posla.

Između 13.i 20.decembra očekujte ljubav sa zanimljivom ali veoma tajnovitom osobom. Zauzete Vage kraj godine dočekuju stabilne na polju emocija,ali i praktičnije nego ikad.

ŠKORPIJA

Škorpije su pune energije,a s vremena na vreme tokom oktobra meseca pod uticajem kvadrata Venera iz vašeg znaka i Marsa,ta energija može biti i pomalo negativna! Ljubomora, posesivnost ali i višak strasti izmedju vas i partnera može doneti razmirice i oscillacije u odnosu.

Pun mesec iz astrološkog polja veza oko 24.oktobra doneće kulminaciju neke situacije i konačno razrešenje! U novembar ćete ući rasterećeniji,veseliji i spremniji za velike promene!

škorpija
pixabay.com

Jupiter 9. novembra napušta vaš znak i ostavlja uza vas period u kom ste gradili sebe,dobili novo samopouzdanje,završili neke odnose i počeli neke nove. Najavljuje period materijalizacije svega na čemu ste radili i sticanja.

Na emotivnom planu Venera iz polja tajni u izazovnim aspektima sa Uranom do 14. novembra doneće neke preokrete u tajnosti izmedju vas i vama važne osobe ili partnera.

Mars će ulaskom u vaše polje ljubavi od 15.novembra uneti u vaš život više romantike,produbiti neke odnose, zahuktati lepe emocije. Ovaj Marsom tranzit kro znak Riba do kraja godine najavljuje i novu ljubav,a zauzetim Škorpijama mogućnost proširenja porodice!

Početkom decembra, do 7. moguća je opterećenost poslom,ali i napeta komunikacija usled umora prema partneru! Od 13.pa sve do kraja decbra Venera se ponovo vraća u vaš znak, gradiće povoljne aspekte i stabilizovati vaše ljubavne odnose!

STRELAC

Ušli ste u oktobar lepršavi i puni euforije,ali je tranzit merkura i Venere iz vašeg polja tajni, vaš ljubavni život stavio po strani! Neki ljudi su se vratili na velika vrata,a vrlo je moguće da vaše emocije i želje držite u velikoj tajnosti.

U komunikaciji sa partnerom ste prilično žustri,pomalo i grubi,a neki prohtevi i očekivanja od strane Blizanca, Lava ili Vodolije ostaće samo njihova pusta želja. Trenutno niste u stanju da date previše ljubavi!

Strelac Horoskop
Pixabay.com

Novembar je mesec velikih dešavanja i može se slobodno reći za sve Strelčeve mesec novog početka. Jupiter,vladar vašeg znaka,nakon 12.godina 9.novembra prelazi u znak Strelca i za vas otvara početak sasvim novog poglavlja i nove ere! Izaći ćete iz senke,i konačno ćete dobiti samopouzdanje ste odavno zaslužili,naučićete da se bolje predstavite drugima,a u vaš život ućićenovi,pozitivniji ljudi!

Venera i Uran u svojoj opoziciji između 10. i 28. novembra učiniće da promenite svoje okruženje i stavove,a ukoliko se ova vaša transformacija ne svidi partneru može doći do velikog jaza!

Slobodni Strelčevi iznenada bi mogli da udju u vezu sa poznanikom ili prijateljem u znaku Lava, Ovna ili Jarca. Imate ista interesovanja i želje,to je dobitna kombinacija kojoj se trebate prepustiti!

Decembar mesec pod uticajem Marsa iz Riba počinje maglovito kada je emotivna komunikacija u pitanju. Moguće je otkrivanje nečije velike tajne. Druga polovina decembra donosi energiju iscelenja neke emotivne veze ili braka a moguća je i obnova veze sa osobom iz prošlosti.

Do Nove Godine držite svoje ljubavne planove u tajnosti i u 2019. ćete ih sigurno ostvariti!

LEPOTICE BEZ PREMCA I KONKURENCIJE: Tri horoskopska znaka kojima pripadaju NAJZANOSNIJE ŽENE

JARAC

Iako vam ljubav nekad bude poslednja stavka u vašim životima ,ove jeseni će i vas uzdrmati veliki i sudbinski aspekti Venere,Urana i Marsa. Iako ste skloni da se vraćate unazad,ovog oktobra taj obrazac ponašanja u ljubavi!

Sredinom meseca moguće je da ste ušli u konflikte i razmirice sa partnerom,da su proradili ego momenti,ali i da je komunikacija ili suviše emotivna,ili potpuno destabilizovana. Novembar stiže da rasčisti sve što se rasčistiti mora! Povratak Venere u znak Vage doneće vam želju za slobodom i rešavanjem svih problema sa partnerom.

Horoskop Jarac
Pixabay.com

Bićete spremniji na kompromis,ali Uran iz astrološkog polja intimnog života,mogao bi da promeni neke ključne stvatiunutat vašeg života,ali i otera neke ljude koji vam stvaraju negativnu energiju!

Slobodni Jarčevi mogli bi uću u vezu sa razvedenom ili osobom koja je sveže prekinula neki duži odnos! Nije isključeno da ćete biti na meti i zauzete Vage ili Škorpije!

Iako je ovo za vas daleko od moralnih načela,ovoj jakoj strasti teško da ćete odoleti! Decembar mesec će na samom početku doneti čudnu komunikaciju,ili će učiniti da nervozno reagujete na partnerove provokacije ili suvişna pitanja! Saturn iz vašeg znaka konačno će preći preko 7. stepena pa će Jarčevi prve dekade polako moći da odahnu!

Nakon 13. decembra osetićete smirenje i olakšanje,vaše želje će se učvrstiti,a odnos sa partnerom biće nikad lepši! Novu Godinu dočekujete u centru pažnje ali i sa sigurnim partnerom pod uticajem mesec iz vašeg znaka! Slobodnim Jarčevima može se vratiti prošlost.

VODOLIJA

Jesen i oktobar su počeli lepršavo,sapovršnim pogledima na ljubav. Sunce i merkur mogli su doneti nekima od vas ljubav na daljinu ili sa strrancem!

Retrogradna Venera dodatno je zakuvala i pomrsila konce nekim Vodolijama koje maštaju o kolegi ili osobi koju znaju preko posla. Vodolije u vezi pod uticajem retro Urana i Venere spremaju se da ponovo prodju neke situacije u ljubavi i da do kraja godine donesu definitivne odluke.

Pixabay.com

Novembar donosi velike promene ali i vrlo povoljne ljubavne prilike svim Vodolijama! Već oko 1.novembra merkur prelazi u optimističnog Strelca i vaš društveni život čini mnogo bogatijim i lepršavijim.

Vladar vašeg znaka vraća se u Ovna i vi biste mogli sa partnerom da prolazite promene ili izazove koje ste već doživljavali pre 6.meseci! Sve Vodolije očekuju nove ljubavne prilike i od 9.novembra kada Jupiter konačno predje u znak strelca i donese svoju veliku porciju optimizma i novih poznanstava.

Krajem novembra između 20. i 28. može se desiti da doživite velike nejasnoće vezano za partnera,posumnjate u vaše emocije prema njemu ali i da upoznate jednog Lava, Ribu ili Ovna koji će vas prodrmati iznutra,povezanih sa inostranstvom.

Početak decembra učiniće da vam situacija u braku ili vezi izgleda komplikovanije nego što zaista jeste, a najbolje bi bilo da do 6. decembra ne donosite nagle odluke. Od 7. decembra ući ćete u jednu lepšu, jasniju i mirniju emotivnu fazu.

Veliki i važan aspekt Venere,Saturna i Marsa donosi većini Vodolija smirenje na polju ljubavi,stabilizaciju i čišćenje nekih odnosa! Nova godina dolazi u znaku proverenih ili starih ljubavi.

RIBE

Početak oktobra Ribe su lagano pristupale emocijama, ali je retro hod Venere iz polja ljubavi i merkurov prelazak u fanatičnu Škorpiju mogao doneti produbljivanje nekih sumnji, emocija ali i pojačanu ljubomoru,posesivnost i prohteve! Ova energija prejake intuicije i pravljenja magarca od muve trajaće do kraja meseca oktobra!

Ribe
Pixabay.com

Slobodne Ribe mogle bi upoznati nekog fatalnog ali u isto vreme vrlo nepredvidivog i komplikovanog! Društveni život biće buran,pa se savetuje što manje potresanja oko silnih ponuda koje budete imali od strane suprotnog pola!

Vaše je da poslušate unutrašnji glas i pustite da se slegnu stvari a pravi ljudi će biti uz vas šta god da se desi! Novembar donosi potpuno novu i neočekivanu energiju!

Pozitivne uplive i na vaš ljubavni život treba sada iskoristiti maksimalno! Već 1. novembra Venera se vraća u Vagu i sa jedne strane energija u vašim vezama ili brakovima biće mnogo opuštenija i lepršavija,i gledaćete pozitivnije na neke situacije sa Rakom, Škorpijom ili Ovnom od pre!

Ipak između 5. i 14. novembra može se desiti da uđete u fazu dvoumljenja. Želja za slobodom će se javiti jača nego ranije,i vaši ishitreni potezi mogu učiniti da partner posumnja u vašu vernost!

Slobodne Ribe doživeće procvat, i moguć ulazak u strastvenu vezu sa osobom sa posla! Malo razočarenje može uslediti ukoliko se za vas zalepe zauzeti Ovan, Vaga ili Vodolija! Do 10.decembra u vaše živote pod uticajem retro merkura vraćaju neke priče ili situacije iz prošlosti u ljubavni život.

Imaćete veliku potrebu da završite sa nekim stvarima ili ih isterate na čistac! U periodu od 6.do 22.decembra očekujte pravu magiju emocija,ljubavi i želja! Slobodnim Ribama u život bi mogao da udje neko podjednako romantičan i pažljiv u znaku Jarca,Vage ili Bika.

Zazuzete Ribe rešiće nesuglasice sa partnerom i raditi na prošorenju porodice!