VELIKI KINESKI HOROSKOP ZA 2016. GODINU: Koga čeka NOVA LJUBAV, a ko će se mučiti u besparici?

Kineski horoskop
Pixabay.com

Prema lunarnom kalendaru, ova godina je godina Majmuna. Prema legendi o nastanku kineskog horoskopa, Buda je za Novu godinu pozvao sve životinje da ga posete. Tom pozivu se odazvalo samo 12 životinja. Buda je u znak zahvalnosti naredio da svaka godina nosi ime jedne životinje. Ciklus godina Buda je uspostavio po redosledu dolaska na zabavu: prvo je došao Pacov, pa Bik, Tigar, Zec, Zmaj, Zmija, Konj, Koza, Majmun, Petao, Pas i Svinja.

 

Evo šta kineski horoskop predviđa svakom znaku za 2016. godinu:

Pacov

Ako ste u potrazi za poslom, treba da naučite nešto novo ili jednostavno da želite da proširite svoje vidike, naći će se spasilac koji će to da vam i pruži. Ako naiđete na probleme u karijeri, ljudi oko vas biće spremni da vam pomoći. Ako tražite unapređenje na poslu, saradnici će vam dati svoju podršku. Imate mogućnost da povećate svoj finansijski status, a kako je za znak Pacova u znaku Majmuna vezana kuća i dom, tako će i investicije u građevinu doneti priliku za zaradu. Ovo je savršena godina za ljubav. Za muškarce se preporučuje da uđu u vezu sa starijom osobom.

Vo

Vreme je da se brige ostave po strani i da se prihvate izazovi koje donosi karijera. Ljudima će biti potrebno vaše znanje i pomoć u poslovima koje obavljaju. Ovo stvara savršeno mesto da pokažete sve svoje talente. Novac ćete da zaradite svojim znanjem i radom. Rođeni u godini Vola ići će na razna druženja i upoznaće nove ljude.

Tigar

Naći ćete se pred zidom u vašoj karijeri, a biće potrebni vaše znanje i iskustvo da rešite probleme. Ako nemate odgovor, moraćete da pitate drugog za pomoć. U slučaju da vam se ponudi posao, odbijte ga jer nije najbolje vreme za promene. Novca neće biti puno ove godine, tako da se pazite nepotrebnog ulaganja. Iako ćete nevoljno ići na društvena događanja, upišite kurs nečega i proširite svoj krug prijatelja.

Zec

Na poslu ćete komunicirati jako dobro, pogotovo s novim šefom ili partnerom. Ako vam preduzeće ponudi neki novi posao, prihvatite ga. Oni koji traže ljubav, pravo je vreme da krenu u akciju, a ako ste već zaljubljeni razmislite o braku. Novca neće nedostajati u ovoj godini.

UPOZNAJTE ALFA ŽENKU ZODIJAKA: Žene u ovom znaku su rođene pobednice

Zmaj 

Ove godine očekuje vas mogući posao u novom preduzeću kojeg bi trebalo da prihvatite. Ako se nalazite pod pritiskom zbog posla, pitajte za pomoć vaše saradnike. Novac bi ove godine mogao da dođe s različitih strana. Samcima se preporučuje da više izlaze ako žele da upoznaju svoju ljubav, dok srećno zaljubljene očekuje veća pažnja s partnerove strane.

Zmija

Očekuju vas mali problemi u karijeri, a moraćete da radite i malo više, što će se na kraju isplatiti. Moguća je promocija, a preporučuje se da je prihvatite, jer je to znak da imate sreće s novcem i karijerom. Mlađe generacije imaće više sreće u ljubavi nego starije.

Konj

Dobijaćete koliko ćete i raditi. Imaćete dosta sreće na poslu, a postoji mogućnost za unapređenje. Imaćete sreće i s novcem. Moguća je i povišica, a ako imate viška novca, pazite kako ga trošite. Imate šanse i u ljubavi, samo izađite i pronađite je.

Koza 

Nemojte da budete zatvoreni prema razvoju u vašoj karijeri, pravo je vreme da podržite sami sebe, da pokažete svoje znanje, iskustvo i mudrost pred drugima. Vaš talenat i iskustvo će doneti poštovanje kod drugih ljudi. Moguće je unapređenje, a taj izazov oberučke prihvatite. Moraćete da radite puno ako želite da živite lagodno. Ako želite ljubav, poštujte želje partnera.

Majmun

Karijera vas drži zauzetima, ali vaš status u karijeri se ne menja previše. Pristojnost je vrlo važna ako ste na nepoznatoj teritoriji. Nemate puno sreće što se tiče novčanog statusa. Ako razmišljate o investiciji, bolje da je zaboravite. Ako ste u potrazi za ljubavi, onda ćete imati problema s ostalim udvaračima.

DA LI SE PREPOZNAJETE? Zašto baš OVA tri horoskopska znaka NAJDUŽE tragaju za ljubavlju

Petao

Moraćete da potrošite više vremena i energije na poslu nego inače, a osetićete i pritisak. Ako dobijete poziv za rad u drugom preduzeću, najbolje je da dva puta razmislite pre nego što prihvatite ponudu. Nemate ni sreće s novcem, a novac potrošen na pogrešnu investiciju otići će u vetar. Vaš partner mogao bi da preuzme deo vaših obaveza.

Pas 

Stanje u vašoj karijeri je stabilno. Pronaći ćete pametnog i kreativnog partnera koji će vam pomoći u karijeri. Ako se pokaže šansa za unapređenjem, prihvatite je. Vaše znanje doneće vam novac. Ako ste u potrazi za ljubavi, razmislite o tome da idete na što više društvenih događaja.

Svinja

U osnovi, imaćete sreće na poslu. Shvatićete da je vaš posao lakši nego što ste mislili da je. U slučaju da dobijete ponudu iz drugog preduzeća, razmislite dva puta pre nego što donesete odluku. Imaćete dovoljno novca ako nećete previše da trošite. U ljubavi ćete shvatiti da je ljudima jako stalo do vas, a ako ste u potrazi za partnerom, više se socijalno angažujte.