VELIKI NEDELJNI HOROSKOP! Od 26. juna do 3. jula čekaju vas DRAMATIČNI PREOKRETI i VAŽNA POZNANSTVA

horoskop
Pixabay.com

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate...

 

OVAN (21. 3. – 20. 4)

 
Posao

Očekujte mnogo promena kada u ponedeljak Mesec uđe u Ovna. Puni ste optimizma, ali skloni sukobu sa ljudima za koje smatrate da vas ugrožavaju. Mesec pravi aspekt trigona sa Saturnom i stvari brzo dovodi u red, ne podležite trenutnim utiscima i emocijama, da ne pogrešite u proceni. Pažljivo sa finansijama krajem nedelje.

Ljubav

Uzbuđenje i nagli preokreti, sve je pojačano kako se bliži kraj nedelje, a Venera i Sunce približavaju trigonu s Marsom. Imaćete brojne šanse i teško se odlučivati. Jača osetljivost do srede jer Mesec tranzitira kroz Ovna. Odluke odložite za kraj nedelje.

Zdravlje

Produženi boravak Jupitera u polju bolesti ukazuje da vam je potrebna detoksikacija.

BIK(21.4.–21.5)

Posao Osećate da nemate kontrolu nad dešavanjima. Ne krivite za to saradnike, preuzmite mere da bi stvari radili sistemski i logično. Merkur u polju novca je u teškim aspektima sa Saturnom, borite se da svaki dinar završi na pravom mestu. Posebno ako radite za druge jer ste pod lupom duže vreme i neko čeka da napravite grešku.

Ljubav

Venera u trećem polju ukazuje na osobu iz okruženja, sa kojom će se uskoro dešavati stvari koje trenutno ne planirate. Ovaj aspekt vas čini pravim hedonistom, skloni ste uživanjima. Oni u braku i vezi neka vode računa da ne uđu u neželjenu aferu, slobodnima je sve dozvoljeno. 

Zdravlje

Pazite se trovanja hranom, izbegavajte da jedete van kuće.

BLIZANCI(22.5.–21.6)

Posao

Vaš vladar Merkur je u polju novca, osećate priliv energije i ideja. Ali, problem je što je previše ideja i dilema. Merkur je ušao u drugo polje opterećen opozicionim aspektom sa Saturnom, pa svaki vaš plan nosi brojne prepreke iz prošlosti. Planete u polju novca grade nekoliko dobrih aspekta i isplati se da rizikujete uprkos preprekama.

Ljubav

Saturn u polju partnerstva donosi preispitivanja i teškoće u svim odnosima, bilo da je u pitanju brak ili kratka veza. Osetljivi ste sredinom nedelje, dok Mesec tranzitom kroz bika aspektuje Veneru u raku. Kontakti su intezivniji, želećete da menjate status. Ne ulećite prebrzo u odnose koji mogu doneti dugotrajne probleme.

Zdravlje

Mars ukazuje na moguće povrede usled rukovanja alatom ili nekim predmetom.

RAK(22.6.–22.7)

Posao

Početkom nedelje Mesec u polju karijere gradi dobre aspekte sa Saturnom i svaki plan je ostvariv. Važno je i da budete strpljivi, a Merkur u 12. polju ukazuje na loše glasine i priče koje morate demantovati delima. Ne budite nervoznim, prihvatite izazov.

Ljubav

Trigon Meseca i Venere je dobar aspekt u ljubavi. Privlačite ljude koji u vama prepoznaju pozitivca i osećaju toplinu. Osoba svetle kose iz vašeg okruženja je vrlo zainteresovana za vas, što pokazuje aspekt Venere i Sunca u raku. Ako ste u braku, vodite računa o izazovima koji se nameću.

Zdravlje Saturn ukazuje na hronične probleme, pad imuniteta i potrebu za ozbiljnom preventivom da se ne bi razboleli.

LAV(23.7.–22.8)

Posao

Oko vas se stvara gužva, ali ne utiče pozitivno na planove i ideje. Planete u 12. polju ukazuju na okolnosti sa kojima teško izlazite na kraj. U drugom polju koje simbolizuje novac, Jupiter ima dobre aspekte s Marsom i vodi vas ka cilju. Ne shvatajte olako rane znake upozorenja na problem.

Ljubav

Ljubav ili avantura, čim se Venera ušunja u 12. polje, lavovi dobiju injekciju teatralnosti i potrebu za dokazivanjem. To zna da preraste u afere, što se sada ne preporučuje. Posebno ako ste u braku. Slobodne očekuje dobar period, interesantna poznanstva koja mogu da prerastu u ozbiljniju vezu.

Zdravlje

Uredan život i redovan san su najbolji savet za naredni period.

DEVICA(23.8.–22.9)

Posao

Jupiter u vašem znaku otvara novi ciklus u vašoj karijeri. Podržan planetama iz znakova vodenog trojstva, usmeren je ka novcu i materijalnim vrednostima po cenu žrtvovanja principa. Značajne promene u prilivu novca mogu biti i dobre i loše. Važno je da realno procenite situaciju i razbijete sve iluzije.

Ljubav

Među prijateljima ste omiljeni, a suprotnom polu privlačite pažnju. Venera u 11. polju teško razlikuje ljubav od prijateljstva. Kratkotrajno druženje u nedelju se nastavlja krajem nedelje. Potrebno je da u ljubavi budete racionalni, izbegnete greške i trzavice s partnerom. Slobodni mogu da počnu ozbiljnu vezu.

Zdravlje

Infekcije i virusi uzrokuju iscrpljenost i manji pad imuniteta.

VAGA(23.9.–22.10)

Posao

Mars u znaku novca ukazuje na probleme prilikom naplate i manipulacije novcem. Saturn u polju vašeg okruženja podstiče stalne nesporazume sa okolinom, na poslu i van njega. Stelijum Sunca, Venere i Merkura u polju karijere poručuje da je vreme za ozbiljne odluke i razgovore sa bitnim ljudima koji utiču na vaše planove.

Ljubav Posao i emocije se prepliću, dve osobe na radnom mestu su zainteresovane za vas i vi za njih. Ova nedelja je interesantna i komplikovana. Od ponedeljka do četvrtka izbegavajte rasprave na temu emocija.

Zdravlje

Poremećaj tečnosti u organizmu, višak ili manjak. Više se krećite i pravilnije hranite.

ŠKORPIJA(23.10.–22.11)

Posao

Mars u Škorpiji se upravo okrenuo i zaleteo u direktan hod i popravlja stvari. Velika tenzija je još prisutna, ali iz polja inostranstva dolazi pomoć prijatelja, koja sve olakšava. Polje novca je pod uticajem Saturna, što ukazuje na restrikciju i potrebu za racionalnom potrošnjom.

Ljubav

Tenziju prenosite i na partnerske odnose. Venera upravlja poljem partnerstva i u izazovnim je aspektima sa Suncem u polju putovanja, slobodni su skloni vezama sa osobom iz daleka i onima koje upoznaju na putu. Zauzetima je ovo idealan period za romantično putovanje.

Zdravlje

Čuvajte se povreda i padova. Izbegavajte hladne napitke, Saturn u drugom polju uzrokuje probleme s grlom.

STRELAC(23.11.–21.12)

Posao

Saturn u vašem znaku umanjuje šanse i daje skeptičan pogled na stvari. Aspekt koji gradi sa Jupiterom u polju karijere nije konstruktivan već naporan, zahteva prekid sa starim i otpočinjanje novog posla. Pustite da se događaji sami odvijaju, čekajte povoljan trenutak. Svaki otpor situacijama koje dolaze je uzaludan i otežava stvari.

Ljubav

Očekuje vas monotonija ili stabilnost u ljubavi, zavisi iz kod ugla posmatrate. Jupiter, vladar vašeg znaka, gradi sa Venerom dobre aspekte. Zauzeti će uživati u vezi koja napreduje. Slobodni imaju mnogo šansi, ali ih uglavnom neće koristiti. Krajem nedelje očekujte promene.

Zdravlje

Mogući urološki ili ginekološki problemi. Pijte više tečnosti.

JARAC(22.12.–20.1)

Posao

Tokom nedelje dobijate vest ili informaciju koju očekujete. Ulazak Merkura u sedmo polje intenzivira dogovore oko posla. U istom polju je i Venera, vladar polja karijere, pa su šanse veće. Osim promene posla, moguće su i promene pozicije na radnom mestu. Dinamičan, naporan, ali profitabilan period je pred vama.

Ljubav

Očekujte brojne susrete i šansu da započnete nešto novo. Veza u kojoj ste je na testu. Slobodni ulaze u vezu koja naglo postaje ozbiljna, a nekima i opterećujuća. Oni koji razmišljaju o braku, sada odlučuju o budućnosti.

Zdravlje

Mogući bolovi u nogama ili povrede nogu.

VODOLIJA(21.1.–19.2)

Posao

Polje posla naglašeno je ratobornim Marsom. Nesuglasice s kolegama i podmetanja su već postali praksa. Ovo je faza korenitih promena i velikih poslovnih tenzija. Oprezno birajte strane u okruženju i donosite odluke. Ne podležite trenutnim utiscima i emocijama.

Ljubav

Pojavljuje se osoba iz prošlosti, sa kojom ni ranije nije bilo srećnog kraja. Venera i mars u trigonu mogu je „dovesti“ do vas na polju posla i dodatno vam iskomplikovati status. To se posebno odnosi na one u vezi. I ako nema povoda, zbog većeg broja planeta u šestom polju možete biti meta ogovaranja.

Zdravlje Krvni sudovi, vene, cirkulacija, krvna slika… Uradite sistematski pregled.

RIBE(20.2.–20.3)

Posao

Dominacija Saturna na polju posla ukazuje na restrikcije u vezi količine obaveza i novca. Aspekti sa Jupiterom najavljuju sistemske promene, reorganizaciju, kontrolu rada i razultata. Samostalni u poslu neka vode računa o propisima i inspekcijskoj kontroli.

Ljubav

Polje partnerstva obeležava Jupiter uz brojne aspekte planeta iz znaka raka, očekujte burna dešavanja i nove šanse. Kada se mnogo bira, najčešće se loše izabere. Slobodni neka vode računa o tome, jer im to može biti trajni izbor, a zauzetima je najbolje da ne biraju ništa.

Zdravlje

Umor i stres uzimaju danak, kao i nepravilna ishrana.