Saznajte šta vas čeka za vikend – da li će vam zvezde i planete biti naklonjene, da li je neka nova ljubav na pomolu i još mnogo toga.

 

Ovan

Niste u najboljem raspoloženju i obaveze ćete odložiti za naredne dane. Strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte partneru prebacivati odgovornost..

Bik

Mogući su neočekivani troškovi. Niste raspoloženi za ljubavne razgovore i vikend provodite u društvu prijatelja i krugu porodice. Promena će vam prijati.

Blizanci

Pozitivnim stavom uspećete da prevaziđete ozbiljne prepreke. Budite uporni i uspeh je zagarantovan. Partner sa kojim ste u svađi, naći će način da stupi sa vama u kontakt. Zaboravite na ponos i dajte mu priliku. Iskoristite vikend i praznik provedite zajedno.

Rak

Izbegavajte velika ulaganja jer se moze desiti da ste prevideli neku situaciju. Ovog vikenda ćete se uveriti kako je život pun iznenađenja. Zavešće vas osoba za koju i ne sanjate da ima takve namere. Raspoloženje vam je promenljivo.

Lav

Nemojte dozvoliti da vas određeni komentari izbace iz ravnoteže. Pokušajte da se kontrolišete jer neko vas namerno provocira. Što se tiče ljubavi, doneli ste pogrešnu odluku i sada se kajete. Pozovite voljenu osobu i pokušajte da ispravite grešku. 

Devica

Veoma ste nesigurni, a nema razloga za to. Preterali ste sa optužbama na račun partnera. Nedostaje vam strpljenja i tolerancije. Prijaće vam relaksacija. Vikend provedite sa porodicom.

Vaga

Ako ste usamljeni i imate potrebu za emotivnim vezivanjem, vikend je pravi trenutak za novo poznanstvo. Osećate se dobro i veoma ste raspoloženi. Praznici utiču na vas.

Škorpija

Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba. Vikend je posebno pogodan za ljubav.

Strelac

Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada ipak malo više udovoljavate sebi. Za ljubav je uvek potrebno dvoje, zar ne? Okrenite se porodici i prijateljima. Uskrs je. Pustite “leptiriće u stomaku” da malo odmaraju.

Jarac

Prija vam društvo voljene osobe i vikend provodite u harmoničnoj atmosferi. Zadovoljni ste i raspoloženi. Ljubav cveta. Uživajte!

Vodolija

Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem. Izađite sa prijateljima i opustite se malo. 

Ribe

Nadahnuti ste kreativnim idejama. Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli i oseća. Necete odoleti.