Još jedan vikend je pred nama – sudeći po zvezdama, biće veoma zanimljiv!

 

OVAN

Poslovne promene su neizbežne i počeće već od ponedeljka! Slobodno se upustite u to što nameravate, jer sreća će vas pratiti šta god da uradite. Ipak, nemojte previše d razmišljate o poslu, već vikend iskoristite za odmor. Na ljubavnom planu sve funkcioniše savršeno. Odnos sa voljenom osobom je bolji nego ikada.

BIK

Nemojte pokušavati da sve držite pod kontrolom. Nećete uspeti. Moguć je susret sa osobom u znaku Vodolije, koja će na sve načine pokušati da vam skrene pažnju na sebe. Pustite je da vam se približi i provedite slobodno vreme zajedno. Inače ste malo više nervozni, pa bi najbolje bilo da jedan dan “rezervišete” samo za vas. Opustite se.

BLIZANCI

Ako planirate važan razgovor, pokušajte da se skoncentrišete na ključne stvari. Izbegavajte opširna izlaganja, već budite konkretni. Osećate da partner ima nešto da vam kaže. Dobro ste procenili, samo još morate da ga navedete na razgovor. Iskoristite vikend da izađete zajedno na večeru i tom prilikom razmenite mišljenje o novonastaloj situaciji.

RAK

Previše se oslanjate na nekoga ko uopšte ne može da vas prati. Preosetljivi ste i ne dozvoljavate nikome da vam se priblizi. Otvoreno pokažite svoja osećanja i nećete pogrešiti. Provedite vikend sa porodicom. Uživajte malo… Mnogo ste napeti.

LAV

Nemojte insistirati na tome da nekome istaknete svoje mišljenje. Vaši planovi sada ne mogu da se realizuju, ali to ne znači da treba da se odbace. Ako ste slobodni, uživate u pažnji osobe u znaku Device, koja vam ovog vikenda upućuje poziv za večernji izlazak. S druge strane, zauzetima sledi svađa sa parnerom.

DEVICA

Bliskom saradniku je potrebna vaša podrška i zato ga ne izbegavajte. Iskoristite odsustvo sa posla i napravite plan. Kada je reč o ljubavi, imate izuzetno povoljan predlog pred sobom. Sve što priželjkujete, sada možete da ostvarite. Voljena osoba vam pruža podršku

VAGA

Stičete utisak da vam neko radi iza leđa. Može se reći da ste u pravu, ali ne reagujte još uvek. Saćekajte pravi trenutak. Konačno ste spremni da krenete u potragu za novim partnerom. Imate šansu da upoznate nekoga ko je sličan vama.

ŠKORPIJA

Preuzimate odgovornost za tuđe greške i propuste i vaša dobrota vas može skupo koštati. Imaćete priliv novca. Ako ste nedavno prekinuli neku emotivnu vezu, moguće je obnavljanje iste. Budite potpuno iskreni kako prema sebi tako i prema partneru.

STRELAC

Od ponedeljka vas očekuje potpisivanje važnih dokumenata. Zbog toga previše razmišljate o poslu. Opustite se, na kraju ćete biti sasvim zadovoljni. Inače, prija vam društvo voljene osobe i vikend provodite u harmoničnoj atmosferi. Zadovoljni ste.

JARAC

Trebalo bi da obavite ono što se od vas očekuje. Neće biti značajnih dešavanja, ali nemojte da odlažete poslove. Oni koji su u braku, mogu imati žučnu raspravu sa partnerom. Potrudite se da kontrolišete situaciju i da ne prelazite granicu.

VODOLIJA

Puni ste energije i spremni za nove izazove. Ukoliko ste slobodni, možete upoznati nekoga ko će vam se već na prvi pogled dopasti. Period je fantastičan za ljubav! Iskoristite sjajnu priliku – procvetajte na emotivnom polju.

RIBE

Pronalazite način da svoje ideje sprovedete u delo. Uz mnogo truda i malo šarma, sve će vam poći za rukom. Samo budite uporni. Očekujete poziv od osobe u znaku Lava. On je sklon taktiziranju, ali ipak neće odoleti da se javi.