VELIKO IZNENAĐENJE ZA FANOVE DŽEJMS BONDA: Nikada nisu očekivali da ovo može da se desi

Džejms Bond postaje otac?

Džejms Bond
Youtube screenshot

Džejms Bond je poznati zavodnik, koji voli da se opusti uz čašicu više i poznat je po tome da voli da vozi skupocene automobile. No, čini se kako se u nadolazećem filmu “No Time To Die” odlučio da se skrasi. U novom filmu agent Džejms Bond postaje otac.

“Da, istina je. Bond je otac. To je jedina stvar koju obožavatelji franšize nikada ne bi očekivali”, rekao je insajder za strane medije.

Danijel Krejg (52) poslednji put se pojavljuje u ulozi slavnog špijuna, a saznaje da je otac petogodišnjoj Matildi, koju dobija s Madlen Svon.

“Bond je uvek svojim šarmom osvajao srca brojnih lepotica, naizgled bez posledica. To što Džejms postaje otac otvara novi svet drame i razvija novu priču. Kad Bond sazna da ima dete, to je sastavni deo scenarija. Šokantno je i prepuno obrta. Agent je, navodno, srećan zbog uloge oca”, kaže insajder.

U preobratu ljubavnog života Bonda svoje prste imao je i Krejg. Kaže da je želeo da ovaj film bude prepun iznenađenja i zabave. Takođe, u “No Time To Die” Bond boriće se protiv pandemije.

“Nije baš kovid 19, ali je slično tome”, kaže izvor.loading...