Veljko i Anastasija Ceci spremaju iznenađenje za rođendan

Mnoge zvezde svoje rođendane obeležavaju spektakularnim žurkama gde uglavnom dođe veliki deo estradnih ličnosti dok se atmosfera sa zabave prepričava mesecima. Sigurno biste pomislili da će i Ceca Ražnatović učiniti nešto slično ali ona je otkrila detalje o svom rođendanu koje sigurno niste znali

U ekskluzivnom intervjuu koji je dala za emisiju „Vikend sa Zeletom” a koji će biti emitovan u subotu 14. juna na Radio Pingvinu na sam dan pevačicinog rođendana Ceca je odgovorila na pitanje da li sprema neku proslavu i kako će sve to izgledati.

– Na rođendan sam pozvala sve prijatelje sa kojima sam bliska ali sve ovo se dešava na nagovor moje dece. Ne bih ja ništa pravila, i prošle godine su negodovali zašto nisam napravila rođendansku žurku ali stvarno sam bila prepuna obaveza pred koncert na

Ušću. Tada mi žurka uopšte nije padala na pamet ali sada su toliko insistirali, čak su mesec dana pre mog rođendana počeli da forsiraju to – rekla je.

Voditelj emisije „Vikend sa Zeletom” je otkrio pevačici da je njena kuma Viki Miljković jednom prilikom otkrila da bi rado nabacila Ceci Turčina Bali-bega a na pitanje šta misli o njemu kao rođendanskom poklonu Ceca se prvo zagonetno nasmejala i zapevala pesmu Saše Matića „Poklonite mi nju za rođendan”. Ipak brzo je dodala:

– Ja sam komentarisala i Bred Pita i Bali-bega ali znate kako, ja sam lokal patriota i naši muškarci ne mogu da se porede ni sa kim. Naši muškarci su pravi muškarci – istakla je.

Sve to je samo delić priče koju je Ceca ispričala u ekskluzivnom intervjuu za emisiju „Vikend sa Zeletom” a ostatak poslušajte u subotu 14. juna na Radio Pingvinu.