VERIDBA, RASKID PA SVADBA: Slavna pevačica ispričala svoju NEVEROVATNU ljubavnu priču i raznežila SVE

Pevačica Pink svoju zvezdu na trgu slavnih proslavila u društvu najmilijih - supruga Kareja Harta i dece.

instagram/pink

Pevačica Pink napokon je dobila zvezdu na Šetalištu slavnih. 

Niko ne zaslužuje više od moje supruge. Niko ne radi napornije od nje. Ovo je žena koja je sama zaradila svoj uspeh neumornim radom posljednjih 20 godina. Ti si pozitivna osoba u koju se mladi mogu ugledati i zato sam ja tvoj najveći obožavalac. Ponosan sam na tebe, jer si lepa iznutra i izvan – poručio je njen suprug Karej koji je bio jako emotivan.

Iako je par danas srećniji nego ikad, u njihovom odnosu nije sve uvek bilo kako treba. Podsetimo, par se upoznao davne 2001. godine na moto trkama koje Karej vozi. Par je otad zajedno, a 2003. godine su se na kratko rauzišli. Ipak, već 2005. godine Pink je asistirala dečku na jednoj trci, a tada je u jednom trenutku podigla ploču s natpisom „Hoćeš li se udati za mene? Ozbiljna sam!

Karej u početku nije spazio znak te je nastavio trku, no kada je shvatio šta se dešava, prekinuo je trku kako bi joj rekao da pristaje. Venčanje je održano na Kostariki 2006. godine.

Ipak, 2008. godine pevačica je potvrdila da su se razišli. Tada su krenuli na sastanke sa bračnim savetnikom kako bi pokušali da spasu brak i uspeli su. Par je tako proveo odvojeno godinu dana, no shvatili su kako im je bolje kada su zajedno.

Nakon pomirenja obnovili su bračne zavete. 2011. godine potvrdili su da očekuju prvo dete, ćerku, dok je sinčić stigao 2016. godine. 

View this post on Instagram

Thank you @mammothmountain for another beautiful adventure in the snow ❄️

A post shared by P!NK (@pink) on

Karej se često pojavljuje i u njenim spotovima, kao npr. za hitove kao što su “True Love”, “Just Like Fire” i “Just Give Me A Reason”, a uprkos nesuglasicama u prošlosti, par danas slovi za jedan od najstabilnijih.