VERNI DO GROBA: Tri horoskopska znaka ne znaju za preljubu

Ako ste se ikad zapitali postoji li neka veza između horoskopskog znaka i rizikom od prevare, možda će vam pomoći ova detaljna analiza.

Prevara
Pixabay.com

Naravno, nemojte uzeti ove rezultate zdravo za gotovo, mnogo je različitih karakteristika koje utiču na vernost u vezi, ali ovo vam može biti neka “startna pozicija”.

Kad je reč o vernosti, nema svako jednake principe. Naime, neki su malo “liberalniji”, odnosno poprilično opušteni.  S druge strane, postoje osobe koje ne podnose neveru i nikada ne bi prevarile partnera. Kad je reč o neveri, onda se ova tri znaka ubrajaju u najvernije duše…

Devica 

Devica je verna osoba koja ima svoje principe. Za osobe rođene u znaku Device je nevera apsolutni tabu – takođe je i neoprostiva. Ako si u vezi sa Devicom, možeš mu verovati i uvek se pouzdati u njega. On nikada ne bi prevario svoju dragu.

Jarac 

Ovaj horoskopski znak spada među najvernije. Nevera je za njega strana reč. Kad je u vezi, nema šanse da prevari. Tačno to očekuje i od svoje partnerke. Ako će Jarca prevariti osoba sa kojom je u vezi, on će joj to teško oprostiti. Prevara se apsolutno kosi sa njegovim principima.

Rak 

I Rak spada među znakove koji neće varati kada su u vezi. On sam strahuje od prevare, kao i da ga neko ne povredi – stoga nikada to ne bi napravio partnerki. Radije će prekinuti vezu ako primeti da više ne ide.