VEROVALI ILI NE: Bred Pit odbio ulogu vrednu 250 MILIONA DOLARA! A, imao je i dobar RAZLOG

Holivudski glumac Bred Pit, ulogama u brojnim filmovima u više navrata je pokazao, između ostalog, koliko je odličan glumac.

printscreen

Koliko je i dalje tražen dokazuje činjenica kako je nedavno dobio ponudu glavne uloge u filmu “Matriks” kojom bi zaradio više od 250 miliona dolara. 

No, čini se kako glumac trenutno ima pametnijeg posla jer je bez razmišljanja odbio ponudu, pišu strani mediji.

Poslednjim pojavljivanjem u filmu “Bilo jednom u Holivudu” oduševio je režisere spomenutog filma, koji su osim njega na snimanje pozvali i brojne druge glumce, među kojima se našao i Vil Smit.

Uprkos finansijskoj prilici, koju bi retko ko odbio, Bred je navodno odlučio da uzme mali predah od glume te se narednih meseci, kako nagađaju strani mediji, posvetio novoj vezi sa 27-godišnjom nemačkom manekenkom Nikol Poturalski.

Uz nedostatak vremena, kao dodatan razlog u razgovoru za strane medije naveo je kako ne bi mogao da se zamisliti u takvoj ulozi i kako je to radno mesto ipak suđena nekome drugome.

Ako je verovati pisanju stranih medija, glumcu novac trenutno i nije najveći prioritet.

Osim što se na njegovom računu zahvaljujući dugogodišnjoj glumačkoj karijeri nalazi pozamašan iznos, trenutno je u procesu brakorazvodne parnice sa bivšom suprugom, 45-godišnjom glumicom Anđelinom Džoli, u kojoj će odlučiti koliko će imovine morati da podeli sa njom.