“VERUJEM U BRAK I LJUBAV”: Irina Šajk prvi put PROGOVORILA nakon raskida sa glumcem Bredlijem Kuperom

Poznata ruska manekenka Irina Šajk prvi put je progovorila o svojim osećanjima nakon raskida sa glumcem Bredlijem Kuperom.

Instagram/ irinashayk

Ova prelepa manekenka otvorila je dušu u ekskluzivnom intervjuu za američki časopis Harper’s Bazar za koji se slikala i dala odgovore na pitanja koja su prethodnih nedelja mnogi hteli da joj postave.

Nakon što se medijska prašina oko njenog raskida sa glumcem stišala, Irina je otkrila da i dalje “veruje u brak i ljubav”. 

Mediji su pisali o tome kako je Irina slomljena zbog Bredlijevog neverstva i veze sa Lejdi Gagom, ali i zbog toga što je glumac nije oženio, iako imaju dvogodišnju ćerkicu Leu.

Irina je prvi put posle raskida rekla da bez obzira na loše iskustvo i dalje veruje da će jednog dana da se uda i da je ništa neće udaljiti od te želje.

“Da li verujem u brak? Da, naravno. Ja nisam tip osobe koja bi bila protiv toga”, izjavila je Irina.

Rekla je kako se trudi da bude što bolja majka svojoj ćerki, oko čijeg će se starateljstva glumac i manekenka tek dogovoriti.

Neki joj zameraju što se kao majka pojavljuje u modnim kampanjama koje ističu njeno telo i golotinju, a ona im je na to odgovorila da nema nameru da se menja samo zato što je postala majka.

“Kažite mi jedan razlog zbog kojeg bih samo zato što sam majka trebalo da nosim duge suknje. Ne! Ne verujem u to! Zašto bih trebalo da se promenim samo zato što sam rodila?” rekla je Irina.