Vesna Mandić na Green carpet Fashion awards

Italijanska modna komora u saradnji sa Eco-Age, pod pokroviteljstvom grada Milana, po treći put za redom je organizovala "Green carpet Fashion awards" Italia 2019, koji je održan 22. septembra, u Milanskoj skali (La Scala).

Promo

Zašto zeleni tepih? GCFA nagrađuje i ističe najbolje iz lanca luxusne mode, pojedince i kompanije, u više kategorija, koji svojim radom unapređuju i sprovode održivost, tj očuvanje životne sredine i planete.
I ove godine, u Milanskoj Scali i na zelenom tepihu su viđene brojne najpoznatije ličnosti iz celog sveta, ne samo iz mode, što je potvrdilo činjenicu da je Green carpet najglamurozniji modni događaj koji okuplja samo najpoznatije kreatore, supermodele, novinare, blogere i najuticajnije ličnosti iz modne industruje.
Velikom scenom velelepne Milanske skale prodefilovale su brojne piznate ličnost kako u ulozi voditelja i dodeljivača nagrada, tako i sami dobitnici.
Najvece stojeće ovacije je dobio modni kreator Valentino kome je glavnu nagradu dodelila Sofia Loren.
Ove  godine, među uglednim i odabranim zvanicama je bila i Vesna Mandić, vlasnica agencije Fabrika, koja je zvanično pozvana na Green carpet i dodelu GCFA u Milanskoj skali.


loading...