VIBE FESTIVAL 5. I 6. SEPTEMBRA U KRAGUJEVCU

Jedan od većih projekata elektronske muzike u našoj zemlji održaće se i ove godine u Kragujevcu, 5. i 6. septembra

Vibe festival drugu godinu za redom privlači ljubitelje elktonskog zvuka, nudeći im mogućnost fenomenalne zabave, opuštanja uz kvalitetnu muziku, druženje i kvalitetno provođenje slobodnog vremena na jednom mestu.

Vođeni temom festivala simbolično predstavljene uz pomoć dve reči, „Univerzum mašte”, tema koja spaja zanimljivosti i tajne univerzuma i svet mašte, Vibe festival će ove godine ponuditi najbolji provod u celoj zemlji.


Organizatori poseban akcenat ove godine stavljaju na maštovitu scenografiju koja će po temi biti potpuno jedinstvena i koja će namenski biti napravljena samo za VIBE Festival. Pored spektakularnog osvetljenja i vrhunskog ozvučenja, publika će uživati u tematskim instalacijama, interaktivnim iluzijama i performansima koji su samo deo scenografije koja ce lokaciju festivala potpuno transformisati u mesto iz najluđe mašte. Uz muzički program, kao i prethodne godine, posetioce VIBE Festivala očekuje i mnoštvo drugih aktivnosti koje će doprineti nezaboravnom provodu.
Cilj organizatora je da sagrade najveći festival mladih, koji će postati mesto koje će okupljati hiljade mladih iz cele zemlje i pružiti im nezaboravne trenutke. Takođe, organizatori festivala će pružiti mogućnost svim mladim i kreativnim Kragujevčanima da svojim znanjem doprinesu izgradnji festivala.
Ove godine festival će okupiti najbolje izvođače iz cele zemlje, kao i mlade nade domaće elktronske scene.

Festival će trajati 2 dana, 5. i 6. septembar 2014. godine. Cena ulaznica će biti podeljena po fazama, u prvoj fazi do 1. jula cena kompleta za dva dana je 300 dinara. Prodajna mesta su „Arena Fun Factory”, „Caffe Marabu” i „Eva Caffe”, kao i kod ovlašćenih promotera.

Dva dana interaktivnog druzenja sa publikom kroz program festivala koji obuhvata muzički program i niz drugih aktivnosti. Zato obezbedite sebi na vreme mesto u Kneževom Arsenalu u Kragujevcu i očekujte neočekivano.