Videli ste jahte, oldtajmere i raskošne vile, ali za OVE DETALJE u Zadruzi 2 je Mitrović potrošio MILIONE (FOTO)

Nakon voznog parka oldtajmera, koje je Željko Mitrović kupio kako bi što autentičnije prikazao početak 20. veka, mlaznih odela koja su do juče bila samo deo mašte i budućnosti, kao i flote luksuznih brodova kojima će raspolagati zadrugari, u Šimanovce je pristiglo više od 300 skluptura, eksponata, vrednih reprodukcija, ali i pojedini originali različitih umetničkih dela iz Italije, Francuske i drugih delova Evrope i sveta.

Dnevno.rs/Kolaž

Pored domaćih slikara, vajara i ostalih umetnika, kompleks “Zadruge 2” krasiće i neke od najpoznatijih umetnina iz celog sveta, te će na taj način verodostojno biti prikazana renesansna epoha u kneževini u kojoj će boraviti skoro 50 zadrugara.

Željku Mitroviću je inspiracija za ovaj projekat bio čuveni Kozimo Mediči, firentinski bankar, graditelj, ali i ljubitelj i finansijer umetnosti.

PRVE FOTOGRAFIJE “ZADRUGE 2”: Izgrađena čitava KNEŽEVINA, nećete verovati o kakvom luksuzu je reč (FOTO GALERIJA)

Promo

Zbog toga, pored mnogobrojnih revolucionarnih i epohalnih tehničkih rešenja koja će Željko Mitrović primeniti u svom bajkovitom Imaginarijumu “Zadruga 2”, ambijent koji kreira za učesnike Zadruge 2 biće obogaćen sa vrednim umetnima renesansnog perioda iz cele Evrope.

UČESNICI ZADRUGE ŽIVEĆE KAO U VENECIJI! Pogledajte šta je ŽELJKO MITROVIĆ DOVEZAO u rijaliti (FOTO)

Promo

Željko Mitrović sa projektom “Zadruga 2”, u bajkovitom Imaginarijumu sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka, pokušaće da spoji tri epohe – početak XVI, XX. i XXI. veka.

Revolucija u rijalitiju: U ZADRUGU STIŽU I “LETEĆI LJUDI”, otkriveno o čemu je reč (VIDEO)

Promo