VIDEO: Kišovito, ali spektakularno – pogledajte najupečatljivije momente druge večeri Exita!

Drugo veče Exit festivala je proteklo uz celonoćnu pratnju kiše, mnogo blata, ali užasni vremenski uslovi nisu sprečavali posetioce da se prepuste uživanju i đuskaju uz ritmove omiljenih bendova! Izdvojili smo za vas snimke koji su obeležili drugo veče Exit festivala.

Prvi bend koji je naveo ljude da zanemare hladnoću, mokru i prljavu odeću i blato do kolena, bio je Van Gogh. Uz taktove njihovih pesama, publika je đuskala i potpuno zanemarila sve osim uživanja! Pogedajte sinoćnu izevdbu pesme „Za godine tvoje”.

Glorija Gejnor, kraljica disko zvuka svoj nastup je potkrepila dovevši i svog kolegu, sa kojim često nastupa, Harvija Huberta. Hitovi su se nizali, posetioi su klicali i u zanosu ispoštovali svaki Glorijin hit! Pevačica je iskoristila priliku da se zahvali Novom Sadu i Exitu, ali i publici tako što je zabeležena fotografija posetioca i disko kraljice okačena i na pevačicine društvene mreže!

 

Poslušajte kako zvuči uživo disko kraljica:

Još jedna atrakcija večeri bio je britanski kolektiv Rudimental koji je osvojio muzičku scenu svojim beskompromisnim pristupom, publika je jedva dočekala da čuje njihov najveći hit!

Poslušajte ga i vi: