VIDEO: Ovaj astrolog tvrdi da će danas ZAVLADATI HAOS zbog punog meseca

Pun mesec
Pixabay.com

Pun mesec tokom letnje dugodnevice nije se dogodio već 70 godina i neće se ponoviti sve do 2094. godine

 

Pun mesec koji će se pojaviti u ponedeljak 20. juna, samo dan pre letnje dugodnevice, mogao bi da izazove haos,halucinacije, pa čak i masovne pucnjave, upozoravaju astrolozi.

Timoti Haloran, osnivač YouTube kanala “Rasa Lila Healaing YouTube Astrology”, napravio je specijalan video-snimak u kojem je upozorio da bi događaji oko dugodnevice mogli da budu prilično burni.

On je u snimku napomenuo da će 20. juna doći do “povećane energije” koja bi mogla da izazove “ludilo, halucinacije i nasilničko ponašanje” među populacijom.

“Reči kao što su prosvećenje i osvetljenje generalno se doživljaju kao nešto što je prelepo i čemu treba težiti. Međutim, svetlo je prodorno i vrelo i ponekad može da bude nepodnošljivo, naročito za nas u severnoj hemisferi tokom letnje dugodnevice,” rekao je Timoti u svom snimku.

Timoti je napomenuo da je ono što se trenutno dešava kao “džinovski talas koji će udariti na naša verovanja i gledišta, koji će ih uništiti u paramparčad i koji će otkriti realnost za koju nismo ni znali da postoji”.

U svom snimku je takođe napomenuo da svako ko postane psihopata tokom 20. juna mora da bude zaključan i “bombardovan” ljubavlju od strane najprivlačnijih ljudi na svetu.

Pun mesec tokom letnje dugodnevice nije se dogodio već 70 godina i neće se ponoviti sve do 2094. godine. Tokom dugodnevice dan će trajati duže od 15 sati, a na nebu će se istovremeno videti i Sunce i Mesec.