VIDEO: Ovo je novi letnji hit: Poslušajte kako zvuče The Beatshakers i Mladen Lukić

Popularni DJ duo The Beatshakers i talentovani finalista 'X Faktora', Mladen Lukić sada poznat pod pseudonimom Bak Sheesh (Bakšiš) objavili su zajedničku pesmu 'I’ll be there for you' koja pretenduje da postane pravi letnji hit.

Poznati po tome da sarađuju samo sa vrhunskim vokalima poput Aleksandre Radović, Sonje Bakić, grupe Van Gog, a tvorci su popularnog hita „Ma Cherie”. Ivan I Kole iz popularne DJ grupe The Beatshakers prezadovoljni su novom saradnjom sa mladim i perspektivnim pevačem.

– Imali smo u planu da uradimo singl, a u tom trenutku počeo je da se emituje „X Faktor” gde smo videli i čuli Mladena. Svaki njegov nastup je bio baš po našem ukusu, tako da smo lako odlučili sa kim ćemo ovog puta raditi. Glasali smo namerno protiv njega kako bismo što pre ušli u studio – sa osmehom kažu poznati didžejevi

Učesik „X Faktora” smatra da će ovo biti pravi letnji hit i jedva čeka da čuje utiske slušaoca.

– Bio sam prijatno iznenađen pozivom da sarađujemo. Već na prvom razgovoru pustili su mi pesmu koja ostaje u glavi nakon samo jednog slušanja, tako da se ni jednog trenutka nisam dvoumio. Odmah smo se skapirali, uvek je veselo kad god se okupimo, pa verujem da je ovo početak sjajne saradnje – rekao je Malden.

Ova pesma ima prizvuk Irske i veoma je ritmična. Poslušajte je i vi, pa procenite sami: