VIDEO: Pogledajte novi spot Alekse Jelića koji oduševljava publiku

Sinoć je u hotelu Moskva održana promocija novog singla i video spota Alekse Jelića za pesmu 'Disko & Funk'. Pesma koju je pop pevač dobio na poklon od legendarnog Olivera Mandića naišla je na fantastične reakcije javnosti.

Ova pesma je prvi put izvedena u finalu šou programa „Ples sa Zvezdama”.

Video spot je rađen po svestkim standardima a pod pokroviteljstvom kompanije Mercedes.

– Presrećan sam što su pesma i video spot naišli na odličan prijem kod publike, a neskroman ću biti i reći da sam tako nešto i očekivao. Ovo je jedna od najboljih pesama koje sam do sada snimio i jedan od najlepših tekstova koje sam do sada otpevao. Hvala Oliju kao i svim saradnicima koji su pomogli da ova pesma i video spot zažive. Neki će reći da je prebrzo jer je singl pod nazivom „Još jednom” koji sam radio u saradnji sa Tijanom Bogićević i Dragijem Jelićem još uvek u jeku promocije ali ova pesma prosto nije mogla više da čeka. Leto je pred nama, a ja nam želim da ono bude radosno, veselo, razigrano i srećno…Uostalom to je i poruka pesme „Disco & Funk”… Čeka me nekoliko koncerata u julu mesecu, a avgust je rezervisan za podužiii odmor… A onda ćemo videti u kom će pravcu zazvoniti telefon… Družimo se od jeseni, a do tada uzivajte uz „Disco & Funk”… – izjavio je vidno raspoloženi Aleksa.

Podršku kolegi su pružile i mnoge javne ličnosti među kojima i Irina Radović, Ana Štajdohar, Marija Mihajlović, Sara Jovanović, Nevena Božović, Saška Janković, Stefan Koković, Tijana Bogićević, Vanesa Šokčić, Vukašin Brajić i naravno Dragi i Žika Jelić.

Uživajte u spotu:loading...