VIDEO: Postavite grejp na penis i raspametite ga

Ako mislite da ste sve probali, varate se! Ovo je osećaj kakav će vaš dragi pamtiti ceo život!

Izvesna Auntie Angel (Teta Anđela) se setila voćnog oralnog seksa. Njen inovativni trik sastoji u podebljoj kriški grejpa kojoj se iseče sredina i kojom se okruži penis i to sve prilikom oralnog seksa! Samo treba paziti gde ćete trik isprobati, da ne biste isflekali posteljinu ili tepih.

Pobrinite se da svom dragom vežete povez na oči da biste mu naglasili čulo dodira. Mogli biste da mu zavežete i ruke da ne bi bio u mogućnosti da skine povez s očiju.

Jer u trenutku kada kriška grejpa dođe oko njegovog penisa, automatski će imati potrebu da to učini, budući da ćete mu priuštiti oseća koji nikada nije osetio i da će, u najmanju ruku, biti skeptičan.

Nije bitno kako to znamo, samo nam verujte. A sve ostale detalje koje morate da znate, pogledajte u videu i prepustite se lekciji Teta Anđele.

Napomena: Nemojte da se uplašite zbog zaokreta u trećoj minuti videa (tačnije kod 2:50)! Jeste da zvuči kao Dart Vejder koji srče piće kroz slamku i pritom se guši, ali… Ako Teta Anđela kaže da tako mora biti, onda tako mora! Uživajte!