VIKEND HOROSKOP: Jedan znak je uveren da mu se neko MEŠA U VEZU – Ima li razloga za brigu?!

Šta nas sve očekuje za vikend? Saznajte u tekstu ispod!

Ljubav
Pixabay.com

OVAN

Uvereni ste da se neko meša u vaš odnos sa partnerom, ili ako ste na samom početku veze, možete očekivati da će se dogoditi nešto što će vas pomalo uznemiriti.

BIK

Svoju ljubav iskazujete na praktičan način, želite da budete od velike koristi partneru, a on bi možda želeo da pokažete više strasti. Nađite balans.

BLIZANCI

Moguće da ste prilično naporni u komunikaciji sa jednim Jarcem ili Škorpijom. Ne odustajte od veze sa drugim Blizancem. Vreme je da odete na odmor.

RAK

Želite da dokažete osobi koja vam je draga koliko ste tolerantni, naročito ako se radi o nekom ko vam nije bio veran ili ste čuli nešto na tu temu. Budite oprezni.

LAV

Partner teško izdržava vašu nervozu i česte promene raspoloženja. Po mnogim pitanjma ste prilično rigidni i bez razloga zatežete odnos. Opustite se malo.

DEVICA

Trudite se da učinite sve što je do vas da bi veza sa Jarcem, Škorpijom ili Ribama bila dobra, a problemi mogu nastati u vezi sa nekim vatrenim znakom.

VAGA

Ako ste slobodni, prijatelj će vas upoznati sa nekim ko vam je posebno veoma drag i simpatičan. Možda je na pomolu nova ljubav.

ŠKORPIJA

Ne možete lako da izađete na kraj sa jednim vatrenim znakom koji pokušava da vam se nametne na način koji vam nikako ne odgovara jer ga smatrate previše upornim po nekim pitanjima koja vas u stvari ne zanimaju.

STRELAC

Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji ili tolerantniji kada je u pitanju neko ko vas u stvari veoma intrigira. Provedite vikend u prirodi, prijaće vam.

JARAC

Na duhovnom nivou pokušavate da uspostavite dobru komunikaciju sa nekim ko vam je drag, ali ako se radi o Devici ili Raku, teško ćete uspeti da nametnete teme koje partnera ne interesuju.

VODOLIJA

Ukoliko ste u vezi sa nekim vazdušnim znakom, upravo ćete preko posla uspeti da uspostavite dobru komunikaciju.

RIBE

Ne budite previše bolećivi prema nekom ko vas ignoriše i ko nije u stanju da vas prihvati na način na koji biste vi želeli.