VIKEND HOROSKOP: Jedan znak MORA da donese VAŽNU ODLUKU…

Da li će nam vikend zaista biti oblačan i tmuran, kao što izgleda kada se pogleda kroz prozor? Da, vidimo šta kažu zvezde...

pixabay.com

OVAN

Na emotivnom polju nije sve idealno. Možda je najbolje rešenje da ovog vikenda zapostavite sve, osim partnera. Maksimalno mu posvetite pažnju, inače će vaš odnos zapasti u ozbiljnu krizu.

BIK

Iako se previše nervirate oko toga, situacija na poslovnom planu je stabilna. Uskoro vas očekuje i veći dobitak. Budite strpljivi. Nova ljubavna ponuda vas koleba, a stara ljubav vas isprobava.

BLIZANCI

Previše ste napeti. Energiju ste usmerili na sve, samo ne na sebe. Trebalo bi da se posvetite ličnim interesima, u suprotnom sve može da se odrazi i na vaše zdravlje. Istrošeni ste, vreme je da malo odmorite.

RAK

Partner je previše ljubomoran, a čini se i da ima povoda. Došlo je vreme da preispitate vaše emocije i osećanja koja gajite prema voljenoj osobi. Možda nisu dovoljno jaka i možda je pravi trenutak za promene.

LAV

Ovog vikenda zaboravite na izlaske. Ostanite kod kuće. Osamite se. Pred vama je izazovna i teška poslovna nedelja. Napunite baterije i samouvereno krenite u nove pobede. Muči vas glavobolja, što je razlog više da odmarate.

DEVICA

Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne namere i zato ne budite naivni ili brzopleti.

VAGA

Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja vas prati ovog vikenda.

STRELAC

Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo u odnosu sa ljubavnim partnerom. Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve, potrebna vam je nečija podrška ili posredovanje.

JARAC

Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika. Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima i prija vam nečije intimno društvo i potreba da vam iskreno ugodi.

VODOLIJA

Partnerovo nerazumevanje na vas deluje obeshrabrujuće. Reagujete osetljivije nego obično. Ulepšajte svoje raspoloženje na neki od načina koji su vam lakše dostupni. Jasno vam je da sve ima svoj vek trajanja…

RIBE

Na emotivnom polju, bolje je da prihvatite već poznatu situaciju. Ulazak u neku zabranjenu zonu ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom može da vas razočara ne neočekivani način…