VIKEND HOROSKOP: Jedan znak OBAVEZNO da povede računa KOME ŠTA PRIČA, inače…

Još jedan turbulentan vikend je pred nama, Proverite šta su vam zvezde pripremile.

pixabay.cp,

OVAN

Usporite i posvetite se obavezama koje ste zapostavili u prethodnom periodu. Prijaju vam pohvale, ali vi znate da dajete samo deseti deo onoga što možete. Sada samo hvatate zalet. Za neke novine vam se savetuje da sačekate.

BIK

Povedite računa kome šta pričate. Sada svakako nije vreme da reagujete i pokrećete velike projekte. Najbolje radite iza scene. Možete da profitirate kroz partnerstva bilo koje vrste. Povoljna vam je saradnja s prijateljima.

BLIZANCI

Brine vas finansijska situacija, a neki novac vam kasni. Nema razloga za paniku – početak nedelje dočekujete zadovoljni. I u emotivnom delu ste nestrpljivi. Želite povoljnu promenu bilo kojeg da ste statusa.

RAK

Vaš osećaj za pavdu i humanost jači je u narednom periodu. Mnoge sitnice će vas pogađati više nego obično. Međutim, sada nije pravo vreme da se borite za nešto jer je to prikazano kao borba s vetrenjačama.

LAV

Primirite se u ovom periodu. Već će vam početak sledeće nedelje biti bolji. Očekivana pomoć stiže. Imate potrebu da dajete ili da se žrtvujete za nekoga. Još uvek se osvrćete preko ramena.

DEVICA

Ne dozvoljavate da neko podriva vaš autoritet i znanje, samo umete da budete suviše bombastični u toj odbrani. Samo polako. Finansijska situacija je ipak dobra i možete da očekujete novac sa bar dve strane.

VAGA

Materijalna stabilnost kojoj težite je dostižna. Samo razmišljajte pozitivno. Lutaćete u nekim svojim razmišljanjima kada je ljubav u pitanju. U pomoć vam dolazi vaša intuicija, koja će vam u trenutku dati odgovore na mnoge dileme.

ŠKORPIJA

Svoje znanje i sposobnosti koristićete za pomoć drugima i bićete otvoreni za saradnju. Dobitke možete ostvarivati kroz bilo koju vrstu udruživanja, verovatno s prijateljima ili osobama s kojima dugo sarađujete.

STRELAC

U ljubavnom životu činiće vam se kao da gubite tlo pod nogama. Ništa vam se neće činiti sigurno, čak ćete i lutati. Svaki vaš potez mogao bi da izazove još veću nestabilnost, pa se stoga držite samo proverenih obrazaca ponašanja, naročito ako ste u vezi.

JARAC

U svoj način rada unećete neke nove metode, koje će vam omogućiti da postižete bolje rezultate. Pred vama je period u kojem ćete pokazati svoju ljubaznost, pažnju i nežnost prema voljenoj osobi. Situacije će vas stalno dovoditi u priliku za to.

VODOLIJA

Ovaj period vam je pogodan za kupovinu novih sredstava za rad, kao i za uređivanje radnog okruženja. Takođe, ukoliko niste zaposleni, vreme je pogodno za nalaženje zaposlenja, kao i za promenu radnog mesta.

RIBE

Vaši emotivni problemi u ovom periodu će se odnositi na nedefinisane odnose koji će vas opterećivati, kao i vašu neodlučnost šta preduzeti povodom toga. Prvo treba da znate šta želite, a onda sakupite dovoljno hrabrosti da shodno tome i reagujete.