VIKEND HOROSKOP: Jedan znak pod hitno mora da PRESTANE DA PATI za bivšom ljubavi, inače će upasti u NEVOLJE!

Ruza
Pixabay.com

Svi znamo da nas očekuje jedan hladan zimski vikend, ali gotovo niko ne zna šta zvezde smeraju. Da li ćete dane provesti sami ili u "ludom" i nezaboravnom društvu? Saznajte!

 

OVAN: Bolje ste volje i više ste okrenuti partnerskim odnosima kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Prija vam da ste okruženi ljudima i osobama od poverenja, pa ćete se tokom vikenda uglavnom u tom krugu i kretati. Ono što je za vas od posebnog značaja jeste da se konačno osećate kao deo grupe.

BIK: Obzirom na to da ćete se ovog vikenda posvetiti svim obavezama, možete očekivati da zaista oborite rekorde kad je reč o broju završenih zadataka. Puni ste radnog elana i želje da se dokažete u oblasti svog poslovanja, pa ćete sav napor maksimalno uložiti da sve što radite bude zaista urađeno bez ikakve greške.

BLIZANCI: Niste raspoloženi za neke ozbiljne stvari. Potrebno vam je da se posvetite zabavi i na taj način se rasteretite od svakodnevnog stresa. Već neko vreme se borite sa nervozom koja je kod vas postala neminovni deo svakog posla koji radite. Konačno želite da se rasteretite, pa se više posvećujete stvarima koje volite.

RAK: Ovog vikenda biste najradije da se zavučete u toplinu i sigurnost vašeg doma u kojem biste se konačno mogli u potpunosti sakriti i smiriti. Na vas veliki broj dešavanja u jednom danu deluje poprilično uznemiravajuće, pa vam je posle toga potrebno da se sakrijete i radeći ono što volite – smirite.

LAV: Moguće je da ćete se naći u situaciji da poslovno otputujete, doduše na kraće vreme. Vikend će vam proteći u znaku važnih pregovora, koje ćete završiti sa uspehom. Ono što vama je potrebno kako biste se osećali sjajno jeste potvrda vaše nezamenljivosti na svim područjima koji se tiču poslovnog angažmana, a to konačno dobijate.

DEVICA: Mnogim pripadnicima ovog znaka, iako je vikend, otvara se mogućnost zarade. Ono što je vama potrebno jeste da se malo finansijski oporavite, a ova mala novčana injekcija će zasigurno biti pun pogodak. Znate kako i u šta ćete da je uložite, mada ne bi bilo loše da razmotrite i opciju štednje.

VAGA: Konačno se osećate bolje. Raspoloženje vam se vraća, a sa njim i osmeh na licu. Ovih dana niste bili najsjajnije prvenstveno zbog situacije na poslovnom planu, koja vas je dovodila do očajanja. Sada je vaš stav drugačiji, pa ste samim tim i vi smireniji i zadovoljniji. Svesni ste da na neke stvari ne možete uticati.

ŠKORPIJA: Škorpije su u poslednje vreme prilično zamišljene i zatvorene za sve spoljne uticaje. Ušli ste u neku mračniju fazu, barem za one koji to posmatraju sa određene distance. Inače se uopše ne osećate loše jer vam se čini da ste najproduktivniji i najlucidniji kada upadnete baš u tu “mračnu” fazu života.

STRELAC: Imate razloga za slavlje. Uspešni ste u svim sferama, pa ste samim tim beskrajno srećni i zadovoljni. Želite da sa svima podelite ovo vaše raspoloženje, pa biste ovih dana mogli da se nađete u razmišljanju o nekoj vrsti zabave koju biste mogli da pripremite za svoje bliske prijatelje i drage osobe. Iskoristite vikend i uživajte!

JARAC: Ponovo su se probudile već nekoliko dana uspavane ambicije i vaša sklonost da se takmičite. Vi znate koliko vredite i svesni ste da je to jasno i ljudima iz vašeg okruženja. Ono što trenutno želite je da se dokažete kao sasvim nezamenljivi i potpuno neuporedivi u svim sferama života.

VODOLIJA: Želite da pobegnete. Toliko ste razbijali glavu tražeći rešenje svojih poslovnih i privatnih problema da ste na kraju kao spasonosno rešenje pronašli samo mogućnost kompletne promene života, pa i same sredine u kojoj živite. Niste svesni da je to samo kratkotrajna solucija za sreću i mir. Na duže neće upaliti.

RIBE: Povlačite se u neke svoje svetove i razmišljate o pojedinim razlikama u mišljenju koje ste nekada davno sa partnerom imali. Posle jedne savršene nedelje, ponovo se vraćate u ustaljen, negativan tok razmišljanja. Sami sebi navlačite nevolju na vrat! Opustite se i pokušajte da uživate ovog vikenda.