VIKEND HOROSKOP: Jednom znaku biće naročito LUDO U KREVETU, ali i ostalima stižu VELIKA UZBUĐENJA

Pre nego što se upustite u još jedan vikend saznajte šta zvezde kažu šta vas u njemu čeka!

horoskop
Pixabay.com

Vikend konačno! A, evo šta zvezde kažu, kakav će biti!

OVAN 

Ljubomora vas tera da činite lude stvari, ali vašem partneru ponestaje strpljenja da vam se pravda. Obuzdajte narav inače vas ovog vikenda čeka svađa.

BIK

Moguća zbivanja daleko od tuđih očiju. Posvetite se dubokim emocijama i podelite ih s voljenom osobom. Drugi za to ne moraju da znaju. Samo “odigrajte” ovako i biće ovo divan vikend!

BLIZANCI

Ne započinjite svađu bez razloga. Partner je tu da vas voli i da vam pruži podršku, a ne da trpi vaše frustracije.

RAK

Finansijska situacija je ćudljiva je poput vas. Činiće vam se kako u jednom trenutku stojite odlično, a već u drugom bićete praznih džepova. Prištedite i ostanite kod kuće!

LAV

Ako ste u vezi neće se dogoditi nikakav eksces, ali određeno nezadovoljstvo uvući će se u krevet poput zmije. Moguće su svađe.

DEVICA

Očekujete od partnera da vam posveti sve svoje slobodno vreme, ali tako možete samo da ga udaljite od sebe. Svakome je potreban lični prostor. Umesto što gušite partnera bolje negde izađite sa prijateljima. Nema razloga da svaki trenutak dana provodite zajedno!

VAGA

Niste sigurni u svoje sposobnosti da se izborite sa poslovnim obavezama. Ne odustajte pre nego što pokušate. Vikend iskoristite za “punjenje baterija” i samo hrabro u nove radne pobede!

ŠKORPIJA

Konačno nalazite mir za kojim ste uvek tragali. Pored trenutnog partnera se osećate veoma dobro, ljubav koju vam pruža polako vam vraća i samopouzdanje. Čeka vas vikend pun ljubavi i harmonije.

STRELAC

Velika svađa sa partnerom lako može da eskalira u nešto što niste želeli. Razgovorom se sve rešava.

JARAC

Imaćete malo prilika za druženje sa dragim osobama. Zato iskoristite svaki trenutak koji možete kako biste bili s voljenom osobom ili prijateljima. Odvojite ovaj vikend za zabavu i provešćete se nezaboravno!

VODOLIJA

Pokušavate da privučete nečiju pažnju, ali vam ne polazi za rukom. Možda bi bilo dobro da promenite taktiku. Ima i drugih “riba u moru”.

RIBE

Trebalo bi da se malo povučete iz svog prebogatog društvenog života i posvetite partneru i privatnom ljubavnom životu. U suprotnom, čeka vas svađa i teške životne odluke.