VIKEND HOROSKOP: Lepo vreme ne donosi svima dobro raspoloženje, jedan znak čekaju SAMO PROBLEMI

Ko koga mora da se pripazi, ko treba da uspori sa hranom i pićem, a ko mora da raščisti ljubavne nesporazume?

balon
pixabay.com

OVAN

Sve zavisi od toga kako ste radili prethodnih meseci. Ukoliko ste bili razumni, ubiraćete plodove. U protivnom… Planetarni aspekti nagoveštavaju fatalnu ljubav ili razočaranja. Sredine nema. Neki pripadnici znaka doživeće nezaboravne trenutke sa voljenom osobom, dok će neki patiti. Zdravstveni problemi su psihosomatske prirode, pa najverovatnije nemaju fizički uzrok. Za početak, obratite pažnju na pravilnu ishranu.

BIK

Ukoliko očekujete da vam posao pričini zadovoljstvo, šansa je minimalna. Saradnici imaju prohteve o kojima morate da razmišljate. Spremajte pare. Ljubav je danas u prvom planu. Ukoliko se budete usmerili na nju, u kombinaciji sa provodom, biće vam lepo. Stomačni problemi su posledica neadekvatne ishrane. Ništa strašno.

BLIZANCI

Ponekad Vaša samovolja u ophođenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima, deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga Vas prate negativni komentari ili reči kritike. Nemojte dozvoliti da Vas neko kompromituje u društvu saradnika. Ukoliko imate emotivnih nesuglasica, grešku tražite u svom jeziku, koji ume da bude i pogan. Partner ne može da pređe preko uvreda. Gde je nestao onaj vaš fatalan pogled kombinovan sa čarobnim osmehom? Zdravlje je stabilno, pa nemate razloga za brigu.

RAK

Na probleme gledate krajnje subjektivno. Razloga za osetljivost, kad bolje razmislite, nemate, ali to je jače od vas. Odlazak na put trebalo bi da poboljša materijalnu situaciju, makar na kratko. Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji. Mogući su zdravstveni problemi, ali ćete ih eliminisati ukoliko na vreme preduzmete konkretne korake.

LAV

Savetuje se umerenost u poslu, pošto su mogući problemi zbog preterane revnosti. Opterećujete saradnike željom za dominacijom. Emotivni nesporazumi su u drugom planu. Nervni sistem može biti na udaru.

DEVICA

Pažnja Devica usmerena je na usavršavanje, putovanja i sve ono što vole, tj. na mnoge stvari. Ukoliko polažete ispit ili treba da dobijete neku satisfakciju, pravi je momenat. Emotivna nesigurnost je prolaznog karaktera. Od Rakova bežite što dalje, jer će uticati na to da vaši kompleksi dođu do izražaja. Budite umereniji u hrani i piću.

VAGA

Stalo vam je do toga da okolina ceni ono čime se bavite, pa teško onom ko samo pokuša da ospori vaše kvalitete. Sukobi su mogući jedino ukoliko neko pokuša da vas potceni. Sva vaša energija usmerena je trenutno na posao i promenu statusa. Ljubavne nesporazume i eventualna emotivna raščišćavanja ostavite za sutra. Nervoza je posledica naglih vremenskih promena, ili pak hronične bolesti.

ŠKORPIJA

Nov posao je pod kontrolom. Dobijate priznanje i pokušavate da proširite saradnju. Uspeh. Ukoliko budete razumni i ne budete se opterećivali sporednim stvarima, biće sve u redu. Uspećete da vladate pre svega samim sobom, a onda i drugima. U protivnom, nervoza će biti prateća pojava. Moguće su povrede. Zato budite pažljivi i sve će biti u redu.

STRELAC

Iako više volite da radite u timu, želite da sve bude po vašem. Nerviranja i sukobi postaće neminovni ukoliko ne budete popustili. Morate se odlučiti između tolerancije i samoće. Sredine nema. Sa partnerom vas očekuju divni trenuci. Iako ne ispunjava neke vaše želje, vi razmišljate o tome da nađete način da ga pridobijete, u čemu i uspevate. Odmarajte se što više.

JARAC

Kontakti sa inostranstvom urodiće velikim plodom. Strpite se, biće i para! Poboljšajte odnose sa partnerom, zapostavili ste ga. Preosetljivi ste gotovo u svakom pogledu. Zbog najmanje sitnice se vređate, hoćete prosto da eksplodirate. Pošto to ničemu ne vodi, pokušajte da spasete nerve i smanjite napetost.

VODOLIJA

Okanite se nečijeg saveta, svi su pametni kad nisu u vašoj koži. Uživajte u ovom danu, neka se on ne svodi na pasivno razmišljanje o sreći i ljubavi. Pokušajte da konkretnim potezima doživite pravu radost. Problem je u tome što se vi često plašite sreće. Bolje se snalazite u strahovima i nezadovoljstvima, jer ste se sa njima saživeli. Menjajte razmišljanja. Što više želite, više ćete dobiti.

RIBE

Sa Ovnom uspevate da nađete zajednički jezik, sa Lavom nikako. Da li ste razmišljali o tome da u vezu unesete nove momente. Recimo, da partneru pričinite iznenađenje. Dosta se trudio, sad je na vas red. Priredite mu iznenađenje, obradujte ga poklonom, recimo. Nervirate se i napeti ste bez razloga. Izađite iz kuće i idite bilo kud, jer je važno promeniti ambijent.loading...