VIKEND HOROSKOP: Letnje vreme donosi sreću svima, a jedan znak čeka NAROČITO LEPO IZNENAĐENJE

Ljubav
Pixabay.com

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za ovaj vikend!

 

Opustite se! Stigno je leto, a pred nama je i vikend! Nema razloga za nervozu i loše raspoloženje! 😉

OVAN (21.03.-20.04.)

Delujete srećno i zadovoljno kada pronalazite smisao u onome što činite za svoju porodicu ili voljenu osobu. Neko će vas ovog vikenda obradovati i prirediti veliko iznenađenje.

BIK (21.04.-20.05.)

Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Normalno je da postoje i mnoge razlike, ali prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim afinitetima i tokom slobodnih dana ćete uživati.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Usporite svoj ubrzani ritam i akumulirajte pozitivnu energiju. U suprotnom, rizikujete da se razbolite.

RAK (21.06.-20.07.)

Možda partner iskušava vašu naklonost, potrudite se da što bolje uskladite zajednička interesovanja. Izbegavajte razne oblike preterivanja, posebno kada iznosite subjektivne doživljaje o nečijem ponašanju.

LAV (21.07.-21.08.)

Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće vam više vitamina i tečnosti. Napolju postaje jako toplo, nemojte da vam zbog loših navika strada zdravlje.

DEVICA (22.08.-22.09.)

U naletu strasti umete lako da se zanesete, potrebna vam je emotivna diskrecija i distanca kako biste imali jasniju sliku. Sve ima svoju cenu ili uzročno-posledičnu vezu.

VAGA (23.09.-22.10.)

Obradovaće vas novi emotivni signali koje prepoznajete ili nečija poruka. Partner se iskreno trudi da ostvari sve vaše potrebe, čak i onda kada ste prilično udaljeni.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Sa određenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namere pred voljenom osobom, ali ne možete dugo prikrivati istinu. Postoji granica koju ne treba prelaziti.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Prijaće vam aktivan odmor i više sati zdravog sna. Obratite pažnju na svoje snove i ovog vikenda više odmarajte.

JARAC (22.12.-20.01.)

Možda neko nije u stanju brzo da ispuni vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti situacija može da se promeni na vašu radost. Nemojte propustiti onaj “čarobni momenat”.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

U naletu impulsa ili strasti vršite emotivni pritisak na voljenu osobu, bolje je da smireno sagledate zajedničke mogućnosti. Pokazite da imate dobru volju i partner će slediti vas primer.

RIBE (20.02.-20.03.)

Delujete uznemireno zbog novih emotivnih dilema, imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja ili odsutnosti. Osećaj ponosa vam ne dozvoljava da se pomirite sa sporednom ulogom.