VIKEND HOROSKOP: Ljubav kuca na vrata ovog znaka, ostali neka se paze GUBITKA NOVCA

Uživajte u vikendu i saznajte - šta su vam zvezde spremile za slobodne dane?

Pixabay.com

Vikend osim slobodnog vremena donosi i neke turbulencije. Proverite šta to znači za vaš znak!

OVAN

Pokažite da posedujete plemenite osobine, kao što su velikodušnost i empatija prema dragim osobama. Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica.

BIK

Vaše emotivno raspoloženje i zadovoljstvo se menja u zavisnosti od različitih susreta. Okružite se ovog vikenda pozitivnim ljudima.

BLIZANCI

Upotrebite neke skrivene adute u nameri da očarate svog partnera. Sve je dozvoljeno ako prija zajedničkim potrebama i ukusu. Prepustite se.

RAK

Partner ne želi da vam poveri svoje tajne namere, ali vi ne odustajete lako. Odbijanje vas dodatno podstiče na akciju.

LAV

Suočavate se sa ironičnom situacijom u ljubavnom životu i činite pogrešan korak koji vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i od zajedničkih planova.

DEVICA

Između vas i partnera postoje različita interesovanja. Ne možete lako da se dogovorite o zajedničkim planovima.

VAGA

Neko insistira na promeni u zajedničkom dogovoru i koristi malo lukavstvo. Nema razloga da se sukobljavate u situacijama kada ne postoje uslovi za ravnopravnost. Budite realni u proceni svojih mogućnosti.

ŠKORPIJA

Nedostatak emotivne inspiracije ne predstavlja veliki problem, ali obratite pažnju na partnerove skrivene namere.

STRELAC

Nemojte nepotrebno iritirati svog partnera. Nema porebe da se ovog vikenda svađate.

JARAC

Uzbuđuju vas neke emotivne igre u susretu sa voljenom osobom, posebno kada se sve dešava kao sto priželjkujete i u skladu sa vašim raspoloženjem. Osećate se prilično seksi.

VODOLIJA

Neko ne ispunjava vaša očekivanja, ali vi se pretvarate kao da to ne primećujete. Ipak, ignorisanjem svojih problema ne možete da rešite osnovna ograničenja u daljem izražavanju.

RIBE

U susretu sa bliskom osobom izbegavajte osetljivu temu ili pitanja koja predstavljaju uvod u novu raspravu. Ne treba vam to sada.loading...