VIKEND HOROSKOP: Ludi provodi i “vatrene” noći smeše se OVIM znakovima!

Devica treba da se opusti i "popije koju". Škorpija ovog vikenda zavodi Bika. Vodolija mora dobro da razmisli da li je pametno da meša ljubav i posao...

pixabay.com

OVAN

Konačno je došao petak. Vikend je pred vama, a to znači da je vreme da se malo opustite i zaboravite na poslovne obaveze. Previše vas zamaraju i odnosi sa kolegama. Pokušajte (barem u naredna dva dana) da ne mislite o njima, već da uživate sa pravim prijateljima.

BIK

Iako ste (trenutno) na emotivnom planu malo rastrzani, nemojte padati u depresiju. Setite se da uvek možete sa prijateljima otići u provod. U igri zavođenja ste neprikosnoveni, stoga se opustite i prepustite strastvenim noćima!

BLIZANCI

Za vas bi bilo najbolje da vikend provedete kod kuće, u krugu porodice. Maksimalno ste posvećeni poslu, pa ste tako zapostavili najbliže. Potrudite se da “ono malo” slobodnog vremena što imate posvetite voljenim ljudima.

RAK

Već danima razmišljate o preko potrebnom odmoru, pa je tako najbolje da vikend provedete izvan grada. Od ponedeljka vas očekuju veliki izazovi na poslu i zato bi trebalo da se maksimalno opustite i tako “napunite baterije” za nove radne pobede.

LAV

Već duže vreme vas opterećuju ljubavni problemi, zbog čega ste zapostavili sebe. Vreme je da “okrenete novi list” i prošlost ostavite iza sebe. Vi ste isuviše pozitivni i ambiciozni da biste dozvolili da vas poljuljane emocije odvuku u depresiju.

DEVICA

Stalno ste u nekom grču. Pa, prihvatite više poziv od vaših prijatelja i prepustite se “ludom” provodu! Zar će nekoliko čašica alkohola i opuštena atmosfera da promeni sliku o vama? Prestanite da kalkulišete, budite hrabri i izađite iz zone komfora.

VAGA

Odnos da partnerom je iz dana u dan bolji. Konačno ste shvatili da je potrebno da prestanete sa konstantnim “vaganjem” i da je (u vašem slučaju) najbolje kada se prepustite emocijama. Uživajte u vikendu sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

“Vatrene” noći su pred vama! Vašem zavođenju jedan Bik nikako neće odoleti, a deluje da i vi niste ravnodušni. Prepustite se nezaboravnoj avanturi. Možda je ovo, ipak, nešto mnogo više od obične ljubavne igre…

STRELAC

U poslednje vreme ste veoma negativni, što primećuju i ljudi oko vas. Nemojte da dozvolite da drage osobe zbog toga počnu da vas izbegavaju. Budite svesni da nemate samo vi probleme. Morate da naučite da na pravi način kanališete emocije…

JARAC

Od inata nećete dobiti ništa. Partner je veoma tolerantan i vreme je da prestanete da to koristite, u suprotnom kajaćete se kada odluči da vam zauvek “okrene leđa”. Komplikujete nešto što može biti veoma jednostavno, nemojte to da radite!

VODOLIJA

Ne bi trebalo da mešate posao i ljubav. Stoga, ukoliko ovog vikenda dobijete poziv za izlazak od kolege koji vam se već duži period “nabacuje”, dobro razmislite da li ćete da ga prihvatite. Iako hemija postoji, možda je najbolje da se ne upuštate u nešto više…

RIBE

Prva ljubav zaborava nema. Ponovo dolazite u iskušenje da joj pošaljete poruku. Dobro razmislite, jer možda sada stvarno budete povređeni. Budućnost je pred vama, uostalom zbog prošlosti ne primećujete osobu koja se u poslednje vreme trudi da osvoji vašu pažnju.