Čini se da nas čeka jedan turbulentan vikend. Proverite šta kažu zvezde!

 

OVAN

Vaš nemirni duh se lagano smiruje i osećate potrebu da se malo povučete u intimu doma. Pošto stiže vikend i vreme je za odmor, konačno ćete imati mogućnost da uživate, kako u miru i tišini, tako i u plodovima vašeg rada. Iscrpljeni ste i druženje vam neće prijati, pa dogovore s prijateljima odložite za neke druge dane.

BIK

 

Ukoliko postoji nešto za šta pokušavate već duže vreme da se izborite, bilo bi dobro da konačno stupite u akciju. Imate dovoljno jake argumente za svoje ciljeve, a strana od koje zavisi ishod događaja – biće raspoložena da vas sasluša. Sledi vam i novčani dobitak koji će vas istinski obradovati.

 

BLIZANCI

Još uvek se borite sa poslovima. Prilično ste agresivni i nepopustljivi. Nećete dozvoliti drugima da vas koriste, kao ni da zanemare vaše primedbe. Mogli biste doći u konflikt sa nekim osobama iz vaše radne sredine. I vikend će vam proteći u znaku posla. Savetujemo vas da se malo opustite…

Obavezno pročitajte još – DA SE SVI OKUPE NA PORODIČNOM RUČKU: Saznajte koji ČLAN FAMILIJE je koji horoskopski znak!

RAK

 

Verovartno ćete imati zanimljivu raspravu sa prijateljima. Bićete u mogućnosti da dobijete sasvim novu predstavu stvari, što će vas zaista oduševiti. Intelektualna stimulacija vam je potrebna da biste se pokrenuli i preuzeli nešto. Ali oprezno, da ne preterate. Čini vam se da ste u stanju da rešite sve probleme na svetu, pa se preoptrerećujete.

 

LAV

Razmišljate da vikend, jednostavno, provedete kod kuće čak i po cenu da preostale poslovne obaveze prepustite nekom drugom. Zaista bi vam prijao predah, pa ćete učiniti pravu stvar ako ga sebi priuštite. Isključite telefon da vas ne bi uznemiravali i opustite se. Napunite baterije radeći stvari koje volite, pa se od ponedeljka sa elanom bacite na nove poslove.

DEVICA

Izađite i družite se sa ljudima – za promenu! Danas biste mogli da obavite sve kontakte koje tokom prethodne nedelje niste uspeli. Dragi ljudi iz okruženja očekuju vaše javljanje. Vikend će vam proteći u znaku telefoniranja, slanja e-mailova, uopšte komunikacije. Ukoliko se bavite pisanjem, očekujte nalet inspiracije.

Obavezno pročitajte još – “SVE MI UZMI, SAMO KAFU NE”: Horoskopski znakovi koji su NAJVEĆI ZAVISNICI od ovog popularnog napitka!

 

VAGA

Ukoliko razmišljate o ulaganjima, budite sigurni da je došlo pravo vreme za to. Investirajte u poslove o kojima već duže vreme razmišljate i sigurno će vam se isplatiti. Očekujte novčani dobitak, jer svu svoju energiju ulažete u to. Ostale stvari u vašem životu mogu malo i da sačekaju, trenutno ste raspoloženi za uvećavanje prihoda.

ŠKORPIJA

 

Vikend ćete provesti sa partnerom. Vi ste nežni i otvoreno mu iskazujete svoju naklonost. Biće mu malo teško da poveruje u ovu transformaciju s obzirom da ste nedavno imali prave napade ljubomore. Dajte sve od sebe da ga ubedite da nema razloga za zabrinutost. Uz malo truda to ćete i postići. Ukoliko ste sami, obavezno izađite. Vreme je da se zaljubite!

 

STRELAC

Još uvek ste zabrinuti. Pomalo se zatvarate prema svojim bližnjima i oni se pitaju šta se sa vama dešava. Objasnite im da vam je potrebno samo malo vremena za vas same i ostaviće vas na miru. Povlačite se u samoću jer vam trenutno to stanje odgovara. Iritira vas prisustvo drugih ljudi, pa pokušavate da im to na najblaži mogući način stavite do znanja.

Obavezno pročitajte još – ONI SU VAM ZAKLETI NEPRIJATELJI: Tipovi ličnosti koje vaš horoskopski znak NE PODNOSI

JARAC

 

Još uvek ste raspoloženi za druženje i pravite pauzu od posla. Retko kad ste ovoliko poletni, pa iskoristite vikend što je više moguće. Vaši bližnji će biti srećni da vas vide u (za vas) netipično veselom izdanju. Partner je preokupiran svojim obavezama, što vam i ne smeta, jer ste sebi vreme popunili dovoljnim brojem društvenih aktivnosti.

 

VODOLIJA

Odlučili ste da budete vredni i započinjete veliko spremanje! Na poslu ste se latili papira i sređivanja i ne želite da odustanete dok sve ne bude cakum-pakum! Kući nastavljate istim radnim tempom. Partner je zbunjen i pita se šta vi to radite. U vašem dnevnom rasporedu naprosto nema mesta za pauzu i predah!

RIBE

 

Ukoliko ste aplicirali za nekakav posao ili školovanje u inostranstvu, uskoro biste mogli da dobijete odgovor. Vikend prate kontakti sa strancima ili vama dragim ljudima koji žive van vaše zemlje. Još uvek pravite planove za put ili kraći odmor koji vam postaje neophodan. Raspoloženi ste za druženje sa rodbinom.

Obavezno pročitajte još – ULTIMATIVNI LJUBAVNI HOROSKOP: Saznajte kako se koji znak ponaša U VEZI!loading...