VIKEND HOROSKOP: Neko dane provodi radno, drugi uživaju, ali JADNI VI ako ste partner OVOG ZNAKA

Sve što vam treba preko vikenda je da se opustite i uživate u prijatnom društvu. Ipak, jedan znak je rešio da baš "izmrcvari" partnera, drugi će poželeti da se osami, a neko će subotu i nedelju provesti radno.

Pixabay.com

Saznajte šta vas očekuje ovog vikenda u našem horoskopu:

OVAN

Ove nedelje ste se suočavali sa različitim problemima sa saradnicima, pa zato iskoristite vikend da se opustite i odmorite od poslovnih problema. Partner deluje pomalo ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u vašu priču, razmislite koliko ste zaista odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite. Prijaće vam kreativna izolacija i više sati zdravog sna.

BIK

Ima te neke dobre poslovne prilike, pa ovaj vikend provedite radno, kako bi se one uspešno završile. Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg samovoljnog ponašanja ili ćudljivosti. Neko ne ispunjava Vaša emotivna očekivanja, a vi biste želeli to da promenite. Posvetite pažnju vedrim temema i sadržajima, potrebno vam je psihološko olakšanje.

BLIZANCI

Vaš uspeh proističe iz sposobnosti da indirektno nametnete svoje mišljenje pred bližom okolinom. Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Umete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama, ne odustajete lako od onoga što želite. Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RAK

U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost u svom nastupui ne donosite ishitrene odluke. Vikend je idealno vreme da razmislite o svemu i trezveno odlučite. Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima.
Prijaće vam više sati zdravog sna.

LAV

Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneti ste idejom o velikom dobitku. Zbog optimističkih uverenja i prevelikih ambicija, ne obraćate pažnju na nečije korisne sugestije. Budite realni u proceni svojih mogućnosti razmislite o svemu tokom vikenda. Izbegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema svojoj porodici, pa ovog vikenda posvetite vreme njima. Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

DEVICA

Vikend koristite da procenjujete različite poslovne prilike. Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ipak ne možete da predvidite i tok događaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju. Smeta vam kada nešto ne znate. Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja. 

VAGA

Neko uporno pokušava da vam nametne ubrzani ritam i dodatne obaveze, a vi samo želite da se ovog vikenda odmorite. Ne možete da se pohvalite dobrom koncentracijom i nedostaje vam volja da odgovorite na nečiju poslovnu ponudu. Neko vas dovodi u nezahvalnu situaciju. Ponekad je teško postaviti znak jednakosti, između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Uskladite svoj unutrašnji ritam kako biste se bolje osećali. Prijaće vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

ŠKORPIJA

Susret ili razgovor sa jednom osobom tokom vikenda na vas deluje vrlo podsticajno, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete pravu ulogu koja odgovara vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Povremeno gubite emotivno strpljenje, nema razloga da se ponašate suviše strogo i zahtevno prema voljenoj osobi. Niko ne voli dodatni pritisak. Dobro se osećate.

STRELAC

Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate prihvatite nečiji savet i o svemu razmislite tokom vikenda. Nedostaje vam praktično iskustvo ili pouzdani kriterijumi na osnovu kojih je moguće predvideti razne posledice. Previše pričate o stvarima koje vas udaljavaju od voljene osobe, ali na sreću postoji dobar način i za novim emotivnim zbližavanjem. Neko razume vaše male propuste. Proverite krvnu sliku.

JARAC

Važno je da neko odobrava vaš način razmišljanja ili da vas podstiče na kretivno izražavanje i na poslovnu saradnju. Zbog različitih obaveza koje imate ne uspevate da udovoljite svima i da saslušate jednu blisku osobu. Obratite pažnju na nečiju poruku koju ćete dobiti tokom vikenda, ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici bez obzira na sve komplikacije koje vas prate. Ugodite osobi do koje vam je stalo. Izbegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju.

VODOLIJA

Ovaj vikend iskoristite da se posvetite samo sebi. Uživajte, odmarajte i relaksirajte se. Često menjate svoje emotivno raspoloženje ili odluke, pa će vam to sve prijati. Veću važnost ima sve ono što smišljeno prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru. Jasno vam je da ne treba preći granicu ukusa i mere. Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.

RIBE

Postupak koji za vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, za nekog drugog deluje kao suviše komplikovana procedura. Stoga prihvatite kompromis, kao srednje rešenje i odgovor na neka zajednička pitanja. Suviše očekujete od nečijih obećanja, što može prilično da vas razočara. Obratite pažnju na osobu, koja često menja svoje izjave, odluke ili emotivno raspoloženje. Izbegavajte brzopletost, opustite se.