VIKEND HOROSKOP: Očekuje vas potpuno uživanje, a jedan znak će doživeti NOVO EMOTIVNO ISKUSTVO!

astro
pixabay.com

Da li ste spremni za vikend? Saznajte šta vas sve očekuje u naredna dva dana...

 

OVAN

Emocije vas navode na neobičan izbor, potrebno vam je da čujete još nečije mišljenje pre nego što donesete svoju odluku. Upravo zbog toga, ovog vikenda ćete osećati emotivni nemir. Potrudite se da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

BIK

Pokušavate da udovoljite svom partneru na različite načine, bez obzira na neke propratne komplikacije. Obratite pažnju na svoje snove, prijaće vam više sati zdravog sna. Nemojte da odbijate porodični ručak, očekuje vas zabava.

BLIZANCI 

Ne uspevate da odolite pred nekim novim ili neobičnim situacijama. Osećate potrebu da doživite novo emotivno iskustvo zbog čega ćete ovog vikenda poseban akcenat baciti na večernje izlaske. Izbegavajte impulsivne reakcije i budite pažljiviji u saobraćaju.

RAK 

Spremni ste za određeni ustupak pred voljenom osobom pod uslovom da prethodno dobijete neke čvrste garancije za svoje planove. Nemojte dozvoliti da vas neko zamara dodatnim obavezama. Opustite se i uživajte.

LAV

Rešenje za poslovni problem uvek postoji, ali morate da odaberete varijantu koja vam se manje dopada. Pokušajte da ne razmišljate o poslu. Pronalazite podršku u svojoj okolini i ljubavnom partneru, tako da nove događaje posmatrate sa više optimizma.

DEVICA

Bolje je da odložite neke zvanične situacije i da se uzdržite od finansijskih transkacija. Emotivna lagodnost koju osećate kod svog partnera podstiče vas na sumnjičavost. Ne opterećujte se ako vam je još uvek lepo.

VAGA

Ponekad emocije mogu da navedu na pogrešno viđenje stvarnosti, ali ni previše razuma ne bi zadovoljilo sve vaše potrebe i očekivanja. Balansirajte jedno i drugo. Prijaće vam opuštenija atmosfera i relaksacija.

ŠKORPIJA 

Dopadaju vam se novi emotivni izazovi, ali ne želite da rizikujete izvan poznatih pravila “igre”. Umete da se zaustavite u kritičnom trenutku. Ovog vikenda će vam posebno prijati psiho-fizička relaksacija ili šetnja i boravak u prirodi.

STRELAC

Nerazumevanje u odnosu sa voljenom osobom je prolaznog karaktera, zbližiće vas novi događaji koje niste očekivali. Uvek postoji mogućnost za neku iznenadnu radost. Čeka vas lep i uzbudljiv vikend.

JARAC

Za sada ne želite da se izjašnjavate o svojim emotivnim dilemama, ali partner primećuje vašu odsutnost ili zaokupljnost drugim temama. Posvetite slobodno vreme nekim sportskim aktivnostima, prijaće vam.

VODOLIJA

Ono što vam izgleda jednostavno nije uvek i najbolje rešenje. Moraćete da se vratite na neke nedovršene situacije. Važno je da pravilno akumulirate pozitivnu energiju i da se relaksirate.

RIBE

U odnosu sa partnerom umete da dočarate neku “drugačiju stvarnost” ili situaciju koja više odgovara vašim potrebama. Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće vam više vitamina i tečnosti.loading...