VIKEND HOROSKOP: Period odmora i putovanja donosi NOVU LJUBAV ovom znaku!

Konačno vikend!

Pixabay.com

OVAN

Pred vama je period za odmor i uživanje. Slobodnim Ovnovima se smeši putovanje, kao i nova ljubavna avantura, dok bi oni zauzeti trebalo malo više pažnje da posvete partneru.

BIK

Previše nepotrebnih ljubomornih scena. Pokušajte malo da se opustite i uživate u onome što vam partner pruža. Odmorite se ovog vikenda, jer vas očekuje naporna radna nedelja.

BLIZANCI

Neko i te kako utiče na vas u donošenju poslovnih odluka. Trebalo bi malo da razmislite, nemojte da dozvolite da neko manipuliše vama. I vi imate pravo na mišljenje.

RAK

Emocije će kulminirati. Slobodni Rakovi stupaju u vezu, a zauzeti se odlučuju na veći korak. Sreća vam se služi kao na tacni, oberučke je prihvatite i prepustite se osećanjima…

LAV

Previše ste istrošeni i umorni. Posvetite se sebi. Uplatite letovanje, odmorite se i uživajte. Vreme je da konačno obradujete sebe.

DEVICA

Previše taktizirate u odnosu sa partnerom. Trebalo bi malo da se opustite, konstantno kalkulišete, a niste ni svesni da kada biste slušali svoje srce nikada ne biste pogrešili.

VAGA

Usmerite svoju pažnju na neke prijatne događaje i ne opterećujte se negativnim stvarima na koje ne možete da utičete.

ŠKORPIJA

Zamerate partneru i prebacujete bez razloga, ne opterećujte se toliko malim stvarima, ne može sve da bude kako vi zamislite.

STRELAC

Imate nerealna očekivanja kada je ljubav u pitanju. Niko ne može da ispuni vaše visoke kriterjume i vi se tešite da vam je bolje bez njih, ali da li je?

JARAC

Iznenađenja su moguća u različitim pravcima. Ako nešto ne probate, nećete ni znati da li je dobro ili ne. Previše ste negativni, pokušajte da se oraspoložite.

VODOLIJA

Doživeli ste veliko razočaranje, ali odbijate da se suočite sa time. Dajte sebi vremena da stanete na noge, nema potrebe da forsirate nešto što nema budućnosti.

RIBE

Ljubomorni ste i mislite da partner nešto krije od vas. Ne donosite nagle odluke i rešite problem razgovorom. Počnite dobrom jutarnjom kafom. Ipak je vikend i vreme je odmora.