VIKEND HOROSKOP: Početak septembra donosi LJUBAVNE AVANTURE, za četiri znaka i VREME PUNO STRASTI I UŽIVANJA

Na kom polju ste najjači ovog vikenda? Evo šta zvezde kažu.

ljubav
Pixabay.com

Prvi vikend u septembru obećava mnogo toga, a u prvom redu – ljubav!

OVAN

Doneli ste pogrešnu odluku i sada se kajete. Pozovite voljenu osobu, priznajte da ste pogrešili i pokušajte da ispravite grešku.

BIK
Osećate se dobro i zadovoljni ste postojećom vezom. Partnerovu podršku bi trebalo malo više da cenite. Vikend provedite sa partnerom, dajte mu nežnost koju toliko iščekuje.

BLIZANCI

Strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte partneru prebacivati odgovornost. I vi ste krivi koliko i partner, ako ne i više! Prorazmislite, pa delajte, ali uskoro.

RAK

Ovo je pravi trenutak da priđete osobi koja vam se dopada. Neće odoleti vašem šarmu i duhovitosti. Oni koji su u vezi vikend će provesti mirno.

LAV

Zadovoljni ste i delujete neodoljivo na svoje okruženje, ali morate konačno doneti odluku čiju ponudu prihvatate. Ko je zaljubljen ovog vikenda će biti još zaljubljeniji.

DEVICA

Delujete odsutno i nezainteresovano, a partner vam zamera na tome. Pokažite malo inicijative i optimizma i sve će biti kako bi trebalo da bude.

VAGA

Pozovite osobu koja vam već neko vreme privlači pažnju. Nemojte čekati posebnu priliku ili povod, možda je baš subota pravi dan za akciju, a onda ćete u nedelju uživati.

ŠKORPIJA

Vaš partner se oseća zapostavljeno, pa predložite mu zajednički izlazak i razgovor. Prijaće vam, a partneru još više. Oni koji su usamljeni neka vikend posvete dan prijateljima.

STRELAC

Svoje misli i osećanja usmerite ka voljenoj osobi i očekujte divno veče već večeras. Bićete ispunjeni divnim osećanjima. Slobodni strelci neka se danas provedu sa prijateljima.

JARAC

Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe. Provedite lep zajednički vikend.

VODOLIJA

Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli i oseća. Nećete odoleti. Svi koji imaju nekoga kraj sebe, neka ga jako prigrle i pokažu mu/joj koliko ga vole.

RIBE

Poklonite pažnju osobi u znaku Lava i pokazite joj konačno sta osećate. Nemate šta da čekate. Zaljubljeni mogu da provedu jako romantičan vikend, igrajte se malo sa partnerom, prijaće vam!