VIKEND HOROSKOP: Pogledajte oko sebe, jednom znaku sreća “čuči ispred nosa”

Još jedna radna nedelja je za većinu gotova! Čini se da nas čeka jedan turbulentan vikend...

Sreća
Pixabay.com

OVAN

Važno je da pravilno procenite nečiju ulogu i emotivne namere. Zato, ako za vikend planirate negde da izađete, dobro posmatrajte ljude oko sebe. Tu se možda krije i ljubav vašeg života.

BIK

Ne uspevate da odolite pred nekim novim ili neobičnim situacijama. Osećate potrebu da doživite novo emotivno iskustvo. Izbegavajte impulsivne reakcije i budite pažljiviji u saobraćaju.

BLIZANCI

U naletu strasti umete lako da se zanesete, potrebna vam je emotivna diskrecija i distanca kako biste imali jasniju sliku. Sve ima svoju cenu ili uzročno-posledičnu vezu, pa pazite kako se ponašate ovog vikenda.

RAK

Osećate dodatnu motivaciju u želji da ostvarite neku zapaženu ulogu i poslovne ciljeve. Ali, ide vikend – opustite se! Svi poslovni problemi mogu da sačekaju do ponedeljka. Usporite svoj ubrzani ritam i akumulirajte pozitivnu energiju i vikend ćete provesti kao u raju.

LAV

Nema potrebe da se zbog onih malih nesporazuma suprotstavljate prijateljima, pokažite dobru volju i popustljivost. Pozovite ih na piće večeras ili izađite negde sutra uveče. Lepo ćete se provesti.

DEVICA

Prijaće vam više sati zdravog sna. Možda je vreme da ovog vikenda preskočite “ludu zabavu” i vreme provedete odmarajući se i čitajući neku dobru knjigu. Tako ćete napuniti baterije za napore koji vas čekaju sledeće nedelje.

VAGA

Pokažite da imate dobru volju da se promenite i partner će slediti vaš primer. Samo u tom slučaju dva neradna dana pred vama pretvoriće se u rajski vrt put strasti i zadovoljstava. U suprotnom, očekuje vas velika svađa!

ŠKORPIJA

Uporno pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred voljenom osobom, ali imate utisak da vam nedostaje dobra prilika. Možda ishitreno donosite zaključak, sačekajte da čujete i partnerovo mišljenje.

STRELAC

Prijaće vam opuštenija atmosfera i relaksacija. Okupite prijatelje kod sebe i organizujte filmsko veče ili igrajte neke društvene igre.

JARAC

Iako je vikend, obratite pažnju na umereniju ishranu i na redovan odmor. Čekaju vas lepi i uzbudljivi dani.

VODOLIJA

Emocije vas navode na neobičan izbor, potrebno vam je da čujete još nečije mišljenje pre nego što donesete svoju odluku. Osećate emotivni nemir. Potrudite se da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

RIBE

Prilično ste samouvereni i umete da nametnete svoje stavove drugima, ali postoji varka koju za sada ne primećujete. Bolje je da odložite neke veće troškove i suzdržite se od šopinga ovog vikenda. Odmorite!