VIKEND HOROSKOP: Poslednje dane 2019. provodimo u dobrom raspoloženju, a jedan znak čeka VELIKO IZNENAĐENJE

Poslednji vikend 2019. godine doneće mnogo toga novog... nasuprot staroj godini koju polako ispraćamo.

zima
pixabay.com

Kako se čini, zvezde će se poigrati sa nama ovog vikenda! Pogledajte i sami!

OVAN

U susretu sa voljenom osobom, prvi utisak može lako da vas zavara i tako da navede na pogrešnu rekaciju. Kontrolišite svoje iznenadne izlive ljubomore inače vas za vikend čeka žestoka svađa.

BIK
Izbegavajte osobu koja unosi dodatnu nervozu ili negativno raspoloženje u vaše okruženje. Trenutno vam nije potreban niko ko bi vas dodatno “mračio”.

BLIZANCI

Potrebno je da bolje razumete stvari koje partner uporno prećutkuje. Jasno vam je da se do nekih odgovora se ne stiže na lak ili jednostavan način.

RAK

Delujete uznemireno, ali partner dobro zna na koji način moze da vas inspiriše na pozitivno razmišljanje i raspoloženje. Opustite se u bliskom društvu ili uz osobu koja vam je iskreno naklonjena.

LAV

Nema potrebe da ograničavate svoju maštu, iznenadite voljenu osobu neobičnim idejama i aktivnom ulogom. Delujete vrlo zanosno u nameri da se dopadnete.

DEVICA

Ulepšajte svoj fizički izgled, kao dodatni podsticaj za dobro raspoloženje. Vreme je za šoping i ne ustežite se od trošenja para! U lepim stvarima i vi ćete se osećati lepo!

VAGA

U emotivnim susretima “kolo sreće se okreće” – negde dobijate, a negde gubite. Sačuvajte lično dostajanstvo u iščekivanju bolje prilike. Sreća je dostižna.

ŠKORPIJA

U susretu sa voljenom osobom budite iskreni i realni, bolje je da ne obećavate stvari koje niste u stanju da ispunite. Okolnosti će se promeniti.

STRELAC

Priuštite sebi neki novi užitak i zadovoljstvo. Prijaće Vam emotivni susret ili romantična zabava u odabranom društvu. Ništa ne mora biti glamurozno, već sa merom i ukusom.

JARAC

Nemojte dozvoliti da mali nesporazumi u odnosu sa voljenom osobom, prerastu u ozbiljnije probleme koji vas emotivno udaljavaju. Razgovarajte iskreno o svemu.

VODOLIJA

Suviše pažnje posvećujete nekim sporednim događajima koji vas dodatano udaljavaju od voljene osobe ili od nekih zajedničkih planova. Nešto ste zamenarili.

RIBE

Nova sumnja samo vodi ka nekom emotivnom udaljavanju. Potrebno je da ostvarite harmoničan dijalog u odnosu sa voljenom osobom i sve će biti bolje. U suprotnom, ovog vikenda vas čekaju svađe, a možda i konačni raskid.