VIKEND HOROSKOP: Provedite vreme kod kuće, zvezde predviđaju DANE LJUBAVI I HARMONIJE

Pre nego što se upustite u još jedan vikend saznajte šta zvezde kažu, šta vas sve u njemu čeka!

Pixabay.com

OVAN

Nova poznanstva i nove simpatije su na pomolu. Uživajte u slobodi i ne opterećujte se nebitnim stvarima.

BIK

Ljubomora vas tera da činite lude stvari, ali vašem partneru ponestaje strpljenja da vam se pravda. Obuzdajte narav inače vas ovog vikenda čeka svađa.

BLIZANCI

Naporan rad i trud se uvek isplate. Neko vas je primetio i ima velike planove za saradnju. Zato je pravi trenutak da ovaj vikend proslavite!

RAK

Ne započinjite svađu bez razloga. Partner je tu da vas voli i da vam pruži podršku, a ne da trpi vaše frustracije.

LAV

Svakome je potreban lični prostor. Umesto što gušite partnera bolje negde izađite i prošetajte. Vreme je da napunite baterije!

DEVICA

Niste sigurni u svoje sposobnosti da se izborite sa poslovnim obavezama. Ne odustajte pre nego što pokušate.

VAGA

Velika svađa sa partnerom lako može da eskalira u nešto što niste želeli. Razgovorom se sve rešava.

ŠKORPIJA

Pokušavate da privučete nečiju pažnju, ali vam ne polazi za rukom. Možda bi bilo dobro da promenite taktiku. Ima i drugih “riba u moru”.

STRELAC

Sve osobe koje upoznajete vam deluju nekako površno. Želite da se iskreno zaljubite u nekoga ko može dodirnuti vašu dušu, a ne samo telo. Strpite se još malo…

JARAC

Zadovoljni ste u vezi i uživate u vremenu koje provodite sa partnerom, samo priželjkujete da ga je više. Neradni dani pred vama su savršena prilika da se još zbližite.

VODOLIJA

Konačno nalazite mir za kojim ste uvek tragali. Pored trenutnog partnera se osećate veoma dobro, ljubav koju vam pruža polako vam vraća i samopouzdanje.

RIBE

Više se krećite. Jesen vas je “učaurila” ali lepo vreme ovog vikenda je pravi trenutak da počnete da vežbate. Za početak prošetajte malo!