VIKEND HOROSKOP: Ribe moraju da se opuste, Device čeka svađa, a Vodolije OPASNO GREŠE U JEDNOJ STVARI!

Horoskop - mantra
Dnevno.rs/Kolaž

Saznajte šta vam donosi ovaj vikend!

 

Osim najavljene promene vremena za ovaj vikend zvezde spremaju i neke novosti!

OVAN

Želite ludu avanturu koja će vas ostaviti bez daha, ali uporno pravite izbore unutar vaše zone komfora. Opustite se malo.

BIK

Mislite da sve ide po planu i zadovoljni ste svojim trenutnim statusom, ali trebalo bi da proverite da li se i druga osoba tako oseća.

BLIZANCI

Izbegavate donošenje konkretnih odluka jer biste onda morali da se suočite sa posledicama, ali ne možete doveka da izbegavate odgovornost.

RAK
Već duže vreme niste u stanju da raščistite sa nekim starim ljubavima i simpatijama, ali budite sigurni da su oni odavno nastavili dalje. Možda je vreme da i vi učinite isto.

LAV

Maštarite i sanjate, ali nikako da se probudite i da shvatite da morate da se aktivirate kako bi vam se neke stvari dogodile.

DEVICA

Posvetite se voljenim osobama, a manje vremena gubite na nebitne i prolazne osobe u vašem životu. U suprotnom, čeka vas svađa, možda već ovog vikenda!

VAGA

Vreme je da budete sebični i da zahtevate obzir i poštovanje koje zaslužujete. Ne dozvolite da vas neko ubedi u drugačije.

ZDRAVLJE: Više se krećite.

ŠKORPIJA

 Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra zaljubljenim pogledom i sa toplim osmehom na usnama. Planirajte novi ljubavni susret ovog vikenda i čeka vas vreme ljubavi i strasti.

STRELAC

Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor.

JARAC

Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i postupke, osećate emotivnu tenziju i izvesno nezadovoljstvo. Nemojte prkositi osobi koja dobro poznaje vaše slabosti i mane.

VODOLIJA

Ne uspevate da privučete nečiju emotivnu pažnju, čak ni uz pomoć različitih trikova koje ste vešto osmislili. Grešite u svojoj proceni, ali sve može da se ispravi.

RIBE

Često umete da idealizujete određene događaje. Vaša emotivna nesigurnost potiče od prevelikih želja koje trenutno ne umete pravilno da kanališete. Opustite se i pustite da vreme uradi svoje!