VIKEND HOROSKOP: Sa lepim vremenom stiže i ROMANSA, a jedan znak već sutra čeka prava LJUBAVNA AVANTURA

Proleće
Pixabay.com

Proleće nam konačno kuca na vrata i izgleda da i zvezde to znaju! Pogledajte šta su nam spremile ovog vikenda!

 

Posao, zdravlje, ljubav… Saznajte šta vas čeka na kom polju ovog prolećnog vikenda! 

OVAN

Nesporazum sa partnerom. I dalje ne dolazi do razrešenja zbog vaše tvrdoglavosti. Nekada morate pristati ne kompromis. Osvrnite se oko sebe – vreme je divno, a ljubav ponovo kuca na vrata!

BIK

Nemojte da se plašite da pokažete svoja osećanja partneru. Poveravanje će vam pomoći da se osetite bolje.

BLIZANCI

Razmišljate o staroj ljubavi koja vam više nije dostupna. Fokusirajte se na ono što se dešava sada kako ne biste propustili neku priliku za zanimljivu emotivnu vezu.

RAK

Nemojte da se zatvarate u sebe, podelite sa partnerom šta vas muči i zajedno ćete pronaći rešenje. Osećate se umorno, više spavajte i odmarajte i ne brinite – sve će biti u redu!

LAV

Moguća je nova simpatija, što će vam posebno prijati, ali nemojte da se zalećete. Ima mnogo “riba u bazenu”.

DEVICA

Osećate se zadovoljno u vezi i uživate u vremenu provedenom sa partnerom. Lepo vreme napolju će vam napuniti baterije i oboje ćete se osećati predivno u prirodi zato – već sutra pravac neki izlet van grada i uživajte u avanturi!

VAGA

Pokušajte da izbegnete konflikt jer ste i vi i partner posebno napeti, pa se stvari ne mogu dobro završiti ako krenete tim putem.

ŠKORPIJA

Nesigurni ste u vezi jer ne znate koje su partnerove namere. Ne pridajte preveliku važnost stvarima izrečenim u ljutnji. Ponekad je dobro nešto i prećutati.

STRELAC

Partner vam zamera da nemate dovoljno vremena i u pravu je. Malo se više potrudite inače ćete kraj vikenda dočekati slomljenog srca.

JARAC

Pokušavate da sakrijete svoje prave emocije od partnera, ali ne uspevate u tome. Najbolje je da budete iskreni.

VODOLIJE

Partner pokušava da vas animira, ali ne uspeva. Ne dozvolite da vam poslovni problemi utiču na vezu. Ipak je vikend!

RIBE

Partner sa nestrpljenjem očekuje da mu posvetite svoju emotivnu pažnju, slobodno više uživajte u zajedničkim momentima nežnosti i maštarenja. proleće je kao stvoreno za romansu!