OVAN 

Nema razloga da gubite samopuzdanje. Emotivno ste uznemireni i prijala bi vam dodatna pažnja koju možete dobiti od nekih dragih osoba.

BIK 

Skrećete pažnju na sebe, ali na pogrešan način. Uporno pokušavate da prikrijete svoje planove ili neke “emotivne tragove”. Budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi.

BLIZANCI

Ovo je vikend kao stvoren za “izglađivanje” odnosa, a činjenica da ovih dana bukvalno odišete samopouzdanjem u tome može mnogo da vam pomogne.

RAK 

Delujete suviše uznemireno, čini vam se kako ne možete da udovoljite voljenoj osobi i da ostvarite sve svoje namere. Zastanite na trenutak i opustite se.

LAV

Važno je da vas poslovni uspeh i emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju vas vezuju slični afiniteti i potrebe i uživajte!

DEVICA

Imate veliki uticaj na partnerovo raspoloženje, nemojte dozvoliti da vas razdvajaju nečje predrasude ili uticaj.

VAGA

Nemojte izgovarati “teške reči” pred voljenom osobom. Prijaće vam opuštenija atmosfera i neki vid neformalne zabave u bliskom društvu. Dobro se osećate i to treba da iskoristite.

ŠKORPIJA

Nemojte dozvoliti da vas mimoiđe ljubavni poziv ili da se voljena osoba suviše udaljava od zajedničkih tema. Važno je da prepoznate dobar impuls.

STRELAC 

Očekuje vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Priustite sebi više zabave i dobro društvo. Zdravlje je stabilno, pa nemate razloga za brigu.

JARAC 

Nema potrebe da ignorišete nečije emotivne signale. Partner deluje vrlo zanosno i želi da se nalazi u centru vaše pažnje, što je sjajna prilika za oboje.

VODOLIJA

Nalazite se pod dodatnim emotivnim pritiskom, morate da ispoštujete nečiju volju ili zahteve. Počinje da vas iritira partnerovo ponašanje, napravite distancu.

RIBE 

Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema voljenoj osobi. Niko nije “bezgrešan”, ispravite svoje propuste, ovo je pravi vikend za to!