VIKEND HOROSKOP: Slobodni dani donose LJUBAVNE AVANTURE, samo jedan znak čeka VELIKO RAZOČARANJE

Šta vas čeka tokom slobodnih dana proverite u našem vikend horoskopu!

Ljubav
Pixabay.com

Proverite šta su vam zvezde pripremile za dane vikenda.

OVAN 

Suviše idealizujete voljenu osobu. Ukoliko ste usamljeni, pripazite jer osoba koja vam može privući pažnju nešto krije od vas.

BIK

Dramatičan period na poslovnom planu. Za trenutak ćete pomisliti da ste u većem poslovnom gubitku i da vam nema spasa. Ipak, videćete na kraju da ste u dobitku i zato – ovog vikenda se samo opustite i napunite baterije.

BLIZANCI 

Zadovoljni ste svojim izgledom. Osećate poglede iz neposredne okoline, ali ste još uvek nezainteresovani da uđete u bilo kakav oblik veze. Nije ni važno – ovog vikenda blistate i opčinjavate sve redom.

RAK 

Dopadate se nekom ko je u nezavidnoj situaciji. Vaša potreba da pomognete, date savet i budete podrška voljenoj osobi biće naglašena.

LAV 

Povukli ste se i voljenu osobu posmatrate iz senke. Slobodne Vage čekaju poziv ovog vikenda.

DEVICA 

Zbunjeni ste i osećate nesigurnost. Niste zadovoljni pozicijom koju imate i prosto zavidite onima koji su samostalni. Jednostavno ste umorni i treba vam vreme da se odmorite.

VAGA 

Nikako da se rešite situacija ili osoba iz prošlosti. Ukoliko ste usamljeni, osoba koju upoznajete na ulici ili preko prijatelja može vam privući pažnju.

ŠKORPIJA

Pokušavate da podržite voljenu osobu tako što ćete joj finansijski pomoći. Imate manje vremena za privatni život, a još manje za razgovore o prošlim događajima.

STRELAC 

Razmišljate o nekom ko ne živi u vašem gradu. Ukoliko ste započeli komunikaciju sa nekim prethodnih dana, imate osećaj da stagnirate.

JARAC 

Neko vas je zainteresovao dok ste putovali. Ne budite nestrpljivi jer se možete prevariti u proceni. Ne znate, još uvek, šta dobijate.

VODOLIJA 

Dopada vam se neko ko je superiorniji od vas ili za koga vi bar mislite da je superiorniji.

RIBE

Osećate veliku tenziju na emotivnom planu i na korak ste da sve presečete i okrenete novi list. Ovaj vikend možda je pravo vreme za to.