VIKEND HOROSKOP: Smeši nam se uživanje, ali OVAJ ZNAK bi trebalo da PRIŠTEDI I NE IZLAZI U PROVOD

Piće Čaša Žurka
Pixabay.com

Konačno je stigao vikend! Pogledajte šta su vam zvezde pripremile tokom slobodnih dana!

 

Pre nego što uplovite u vikend prepun odmaranja, uživanja ili divljih strasti, dobro bi bilo da konsultujete zvezde i saznate šta su vam pripremile za dane odmora!

OVAN (21.03.-20.04.)

Nikada nemate onoliko novca koliko možete da potrošite. Zbog toga bi dobro bilo da ovog vikenda “zavrnete slavinu” i uzdržite se od ludih izlazaka i trošenja kako biste uspeli barem malo da uštedite. 

BIK (21.04.-20.05.)

Partner ima osećaj kao da vam je ponekad previše potreban. Pokušajte da budete samostalniji. U to ime, pozovite društvo i izađite. Ne morate sve da radite zajedno! Prijaće i jednoj i drugoj strani!

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Prijaće vam druženje sa prjateljima. Ne mora to da bude neki lud provod po klubovima i žurkama. Biće dovoljno i da izađete na kafu ili odete u bioskop!

RAK (21.06.-20.07.)

Ljubav: Osoba koj je nedavno ušla u vaš život počinje da vam postaje dosadna. Razmislite o promeni. Vi ste slobodan lovac, a šuma je puna lovine!

LAV (21.07.-21.08.)

U sjajnim ste odnosima sa partnerom, što će verovatno potrajati. Zato, ostanite kod kuće i uživajte! Čeka vas vieknd pun strasti!

DEVICA (22.08.-22.09.)

Ovih dana imate posla “preko glave” ali to vam ponekad i prija jer vam pomaže da zaboravite na druge probleme. Zato je ovaj vikend vreme da se odmorite i opustite. Uzmite omiljenu knjigu ili neki dobar film i uživajte!

VAGA (23.09.-22.10.)

Partner misli da “visite na čiviluku” i da služite da ispunjavate svaki njegov hir. Pokažite mu da to nije baš tako. Za promenu, ovog vikenda uradite nešto što vama prija!

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Izbegnite naporan noćni izlazak, već radije ostanite kod kuće i odmorite se. Nedostaje vam san tako da bi bilo dobro da usporite tempo.

 

STRELAC (23.11.-21.12.)

Ljubav: Spremni ste za novu ljubavnu romansu. Otvorite oči, možda ćete sresti interesantnu osobu baš večeras. Zato, ovog vikenda, obavezno izađite!

JARAC (22.12.-20.01.)

Uvek imate neku zanimljivu ideju i volje i energije da je sprovedete u delo. Okupite društvo i pravac priroda! Čeka vas avantura!

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Napeti ste, a voljena osoba to primećuje, ali ne zna kako da vam pomogne. Iskoristite dane vikenda i oodelite sa njom svoje probleme, prijaće vam.

RIBE (20.02.-20.03.)

Partneru ste dali obećanje koje ne možete da ispunite i sada strahujete od svađe. Priznajte mu, možda vas njegovo razumevanje iznenadi. Ljubav kuca na vrata, samo je potrebno da otvorite i date partneru šansu!