VIKEND HOROSKOP: Sneg donosi zimsku čaroliju i za pripadnike jednog znaka DANE PUNE STRASTI

Iskoristite činjenicu da su vam zvezde naklonjene i mnogo ćete postići ovog vikenda.

zima
pixabay.com

Uživajte u vikendu pred nama… zvezde kažu da će biti “baš po našoj meri”.

OVAN

Imate pogrešne informacije, a neko drugi možda koristi vašu neupućenost ili emotivnu slabost. Dobro razmislite pre donošenja važnih odluka. Partner deluje pomalo ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u vašu priču, razmislite koliko ste zaista odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite.

BIK

Poneseni ste susretom od pre nekoliko dana i dolazite u iskušenje da ga ponovite. Nećete pogrešiti ako se odlučite na taj korak, romansa je na pomolu.

BLIZANCI

Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima.

RAK

Povoljan vikend za one koji su slobodni jer se može desiti interesantno poznanstvo. Obavezno izađite u grad i uživajte!

LAV

Pronalazite način da ne zapostavite voljenu osobu, mada nemate energije ni za sebe. Partner će to znati da ceni.

DEVICA

Pokušavate da navedete partnera da prizna da su vaše sumnje osnovane. Preterali ste sa nepoverenjem i ozbiljno ugrožavate odnos.

VAGA

Osobu koju osvajate već duže vreme danas možete doživeti kao manje interesantnu kada večeras izađete u grad i date šansu i drugima.

ŠKORPIJA

Neko ne ispunjava vaša emotivna očekivanja, a vi biste želeli to da promenite. Ovaj vikend pravo je vreme da to učinite!

STRELAC

Došlo je do zahlađenja odnosa i umesto što se mirite sa situacijom, smislite neko rešenje. Ako to ne uradite, kajaćete se.

JARAC

Stabilna situacija na emotivnom planu navodi vas na razmisljanje o sledećem koraku. Nemojte da žurite.

VODOLIJA

Suviše očekujete od nečijih obećanja, što može prilično da vas razočara. Obratite pažnju na osobu, koja često menja svoje izjave, odluke ili emotivno raspoloženje.

RIBE

Skeptični ste kada je naklonost jedne osobe u pitanju, ali nema razloga za to. Dajte joj priliku da vam se približii, ko zna, možda je na pomoču rađanje nove, velike ljubavi!