VIKEND HOROSKOP: Sneg i zima ne prijaju svima, ali pripadnici jednog znaka ovih danas su “NA SEDMOM NEBU”

Sve je još uvek u znaku praznika, pa i zvezde slave i poklanjaju divne trenutke ovog vikenda.

Beta

Još jedan turbulentan vikend je pred nama. Proverite šta su vam zvezde pripremile.

OVAN

Ne dozvoljavate da neko podriva vaš autoritet i znanje, samo umete da budete suviše bombastični u toj odbrani. Samo polako. Finansijska situacija je ipak dobra i možete da očekujete novac sa bar dve strane. Nekoga ostavljate iza sebe i krećete dalje. Nove mogućnosti su više usmerene na strastvene nego na emotivne kontakte. Možete se naći i u tajnoj vezi.

BIK

U svoj način rada unećete neke nove metode, koje će vam omogućiti da postižete bolje rezultate. Uz to, prati vas i mnogo bolji odnos s nadređenima ili poslovnim partnerima. Pred vama je period u kojem ćete pokazati svoju ljubaznost, pažnju i nežnost prema voljenoj osobi. Situacije će vas stalno dovoditi u priliku za to.

VELIKI HOROSKOP ZA 2019. GODINU: Vaših “5 minuta” – vreme optimizma, velikih planova i još većih očekivanja

BLIZANCI

Vaši emotivni problemi u ovom periodu će se odnositi na nedefinisane odnose koji će vas opterećivati, kao i vašu neodlučnost šta preduzeti povodom toga. Prvo treba da znate šta želite, a onda sakupite dovoljno hrabrosti da shodno tome i reagujete. Svakako vam ne odgovaraju nezrele osobe koje vas spopadaju.

RAK

Brine vas finansijska situacija, a neki novac vam kasni. Nema razloga za paniku – početak nedelje dočekujete zadovoljni. I u emotivnom delu ste nestrpljivi. Želite povoljnu promenu bilo kojeg da ste statusa. Slobodni Rakovi upoznaju nekoga ko je originalan i emotivan. Vi po prirodi u ljudima vidite potencijale, ali vam sada ne treba projekat na kojem ćete raditi.

LAV

Povedite računa kome šta pričate. Sada svakako nije vreme da reagujete i pokrećete velike projekte. Najbolje radite iza scene. Možete da profitirate kroz partnerstva bilo koje vrste. Povoljna vam je saradnja s prijateljima. Vraća vam se neki dug. Intuitivno birate osobe koje puštate u svoje okruženje.

DEVICA

Primirite se u ovom periodu. Već će vam početak sledeće nedelje biti bolji. Očekivana pomoć stiže. Imate potrebu da dajete ili da se žrtvujete za nekoga. Još uvek se osvrćete preko ramena. Dozvolite partneru da vodi glavnu reč. Vi ste trenutno subjektivni i impulsivni.

BEŽITE OD NJIH: Ovih pet horoskopskih znakova su najljubomorniji i sa njima veza nikad ne opstaje

VAGA

Svoje znanje i sposobnosti koristićete za pomoć drugima i bićete otvoreni za saradnju. Dobitke možete ostvarivati kroz bilo koju vrstu udruživanja, verovatno s prijateljima ili osobama s kojima dugo sarađujete.  U vašem ljubavnom životu stvari će se odvijati nekako brzo i onako kako vi to u suštini želite.

ŠKORPIJA

Materijalna stabilnost kojoj težite je dostižna. Samo razmišljajte pozitivno. Lutaćete u nekim svojim razmišljanjima kada je ljubav u pitanju. Upomoć vam dolazi vaša intuicija, koja će vam u trenutku dati odgovore na mnoge dileme. Pojavljuje se neko stariji i neko vaših godina.

STRELAC

U ljubavnom životu činiće vam se kao da gubite tlo pod nogama. Ništa vam se neće činiti sigurno, čak ćete i lutati. Svaki vaš potez mogao bi da izazove još veću nestabilnost, pa se stoga držite samo proverenih obrazaca ponašanja, naročito ako ste u vezi. Kod slobodnih će ovakvo ponašanje privući originalnog partnera, ali ćete teško sebe zamisliti u toj vezi na duže staze.

JARAC

Usporite i posvetite se obavezama koje ste zapostavili u prethodnom periodu. Prijaju vam pohvale, ali vi znate da dajete samo deseti deo onoga što možete. Sada samo hvatate zalet. Za neke novine vam se savetuje da sačekate. Intuicija vam dobro radi. Novac vam dolazi preko ljudi iz drugih mesta.

VODOLIJA

Ovaj period vam je pogodan za kupovinu novih sredstava za rad, kao i za uređivanje radnog okruženja. Takođe, ukoliko niste zaposleni, vreme je pogodno za nalaženje zaposlenja, kao i za promenu radnog mesta. Na početku ćete imati manjih blokada da sebe vidite u nekim novonastalim okolnostima, ali sve brzo dolazi na svoje mesto i vi ćete biti zadovoljni. Otvorena su vam vrata za zbližavanja, za ljubavne avanture i za ispunjavanje nekih vaših želja.

RIBE

Vaš osećaj za pravdu i humanost jači je u narednom periodu. Mnoge sitnice će vas pogađati više nego obično. Međutim, sada nije pravo vreme da se borite za nešto jer je to prikazano kao borba s vetrenjačama. Usporite i pokrenite promene iznutra – radite na sebi. Vikend je odličan period za učenje ili usavršavanje bilo kog tipa.