VIKEND HOROSKOP: Spremite se za “VRELE” AVANTURE, jedan znak očekuje SUDBINSKA LJUBAV!

Horoskop
Pixabay.com

Da li ste spremni za vikend? Saznajte šta vas sve očekuje u naredna dva dana!

 

OVAN

Muče vas dešavanja na poslovnom polju. Ukoliko niste u radnom odnosu, savet vam je da preskočite i ovu nedelju. Gledajte da se odmorite, pa kada prođe ova sedmica, onda se i aktivirajte. U ljubavi vam može biti prisutna napetost. Neko iz porodice vas jako sekira i zbog toga niste smireni pa ni posvećeni voljenom biću u pravom smislu te reči. 

BIK 

Niste u dovoljnoj meri posvećeni poslu. Dobro razmislite ovog vikenda da li ćete nešto promeniti već od početka nove radne nedelje. U ljubavi mate manjih problema. Ljubomora je jedan od najvećih razloga. Opustili ste se i radite neke stvari koje partner ne voli. Promenite to.

BLIZANCI

Na polju ljubavi ovog vikenda će biti mnogo lakše u odnosu na prethodne dane. Svakako da ste vi najviše zaslužni za to i samim tim gledajte da i dalje radite na toj komunikaciji. Ima boljitka. Ako ste slobodni, moguća je veza sa osobom koju ste upoznali na nekom putu i koja izgleda malo starije od vas, ali nema brak iza sebe.

RAK

Na poslu i dalje nije sjajno, ali će vam biti znatno bolje nego što je bilo u protekloj sedmici, a to ipak nešto znači. Pošto je tako, gledajte da se posvetite radnom mestu na pravi način i da verujete u cilj koji imate. Promenili ste se prema voljenom biću i to je baš lepo za videti. Samo tako nastavite i ovog vikenda vas očekuje ljubavna idila.

LAV

Ovog vikenda ćete uživati! U braku će vam biti lepo, čak toliko lepo da ćete se i sami iznenaditi zbog toga. Ako ste slobodni moguća je avantura, ali su šanse minimalne za nešto kvalitetno. Ušli ste u jedan značajan poslovni period koji će biti ispunjen šansama i za stabilizaciju vaših trenutnih pozicija, ali i za nove dogovore i saradnje.

DEVICA

Bolje je da odložite neke zvanične situacije i da se uzdržite od finansijskih transkacija. Emotivna lagodnost koju osećate kod svog partnera podstiče vas na sumnjičavost. Ne opterećujte se ako vam je još uvek lepo.

VAGA

Ponekad emocije mogu da navedu na pogrešno viđenje stvarnosti, ali ni previše razuma ne bi zadovoljilo sve vaše potrebe i očekivanja. Balansirajte jedno i drugo. Prijaće vam opuštenija atmosfera i relaksacija.

ŠKORPIJA 

Dopadaju vam se novi emotivni izazovi, ali ne želite da rizikujete izvan poznatih pravila “igre”. Umete da se zaustavite u kritičnom trenutku. Ovog vikenda će vam posebno prijati psiho-fizička relaksacija ili šetnja i boravak u prirodi.

STRELAC

Nerazumevanje u odnosu sa voljenom osobom je prolaznog karaktera, zbližiće vas novi događaji koje niste očekivali. Uvek postoji mogućnost za neku iznenadnu radost. Čeka vas lep i uzbudljiv vikend.

JARAC

Za sada ne želite da se izjašnjavate o svojim emotivnim dilemama, ali partner primećuje vašu odsutnost ili zaokupljnost drugim temama. Posvetite slobodno vreme nekim sportskim aktivnostima, prijaće vam.

VODOLIJA

Ono što vam izgleda jednostavno nije uvek i najbolje rešenje. Moraćete da se vratite na neke nedovršene situacije. Važno je da pravilno akumulirate pozitivnu energiju i da se relaksirate.

RIBE

U odnosu sa partnerom umete da dočarate neku “drugačiju stvarnost” ili situaciju koja više odgovara vašim potrebama. Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće vam više vitamina i tečnosti.