VIKEND HOROSKOP: Stižu nam JESENJE LJUBAVI, a jedan znak čeka i SUDBINSKI SUSRET

Opustite se! Pred nama je vikend! Nema razloga za nervozu i loše raspoloženje!

Sreća Žena More
Pixabay.com

Da li ste spremni za još jedan uzbudljivi vikend? Proverite šta vam zvezde savetuju!

OVAN

Tokom vikenda, savetujemo vam da dobro procenite svoje poslovne mogućnosti i uslove koji vam stoje na raspolaganju. U ljubavnom dijalogu, mudro prepustite svom partneru određenu dominaciju ili utisak da vodi “glavnu rec”. Izbegavajte igru nadmudrivanja i nove emotivne zamke. Lagani stil zavođenja ili suptilno ponašanje, donosi bolji efekat u “ljubavnom osvajanju”. Upotrebite svoje skrivene adute.

BIK 

Iza vas je teška nedelja na poslu, ali imajte u vidu da dugoročniji uspeh podrazumeva pravilnu procenu vrednosti i poštovanje zajedničkih odluka. U ljubavnom životu, suviše insistirate na ubedljivim dokazima i često tražite strogo ili razumno objašnjenje za nečije ponašanje. Partner neće pokazati dovoljno sluha za sve vaše ideje ili zahteve. Pažljivije analizirajte uzročno-posledične veze, koje ostvaljaju određeni “trag” na vaš ljubavni odnos i ponašanje.

BLIZANCI

Kada se nalazite u problematičnoj situaciji prepustite drugima da pokreću glavnu inicijativu. Ukoliko osećate emotivnu nesigurnost, dovoljno je da privučete pažnju voljene osobe na način koji odgovara zajedničkom ukusu i afinitetima. Svako ima svoju “slabu tačku”, razmislite na koji način treba da animirate svog partnera. Nema razloga da se unapred predajete ili da odustajete od svojih ljubavnih namera.

RAK

Delujete kao osoba, koja nema vremena za neke slučajne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Međutim, svojim energičnim ponašanjem kod bliskih saradnika podstičete različite reakcije. U ljubavnom životu imate loš predosećaj, reagujete oprezno u situacijama koje mogu da vas kompromituju. Stvari koje po vama izgledaju interesantno ili dopadljivo, ne odgovaraju afinitetima koje ima voljena osoba. Potrebno je da se usaglasite oko zajednickih tema i da bolje uskladite svoja raznovrsna interesovanja…

LAV

Potrebno je da uspostavite bolju selekciju pri izboru poslovnih ciljeva ili da promenite uobičajene kriterijume. U ljubavnom životu, važno je da očuvate prave vrednosti i da iskreno ugodite svom partneru. Potrudite se da budite dovoljno razumni i umereni kada se rešavaju zajednički problemi. Ali, pokažite i više osećajnosti u nekim delikatnim situacijama. Potrebno je da što bolje uskladite svoj razum i osećanja.

DEVICA

Preveliki broj obaveza i latentna psihička tenzija deluju iscrpljujuće na vaše zdravstveno stanje. U odnosu sa voljenom osobom postoji neka “tajna veza” ili emotivna spona, razmenjujete iskrena osećanja i sjajno se dopunjavate u svakom pogledu. Sačuvajte pozitivno raspoloženje, nema razloga da neko sa strane kvari Vašu ljubavnu sreću ili porodični mir. Emotivna bliskost deluje inspirativno i lekovito u svakom pogledu.

VAGA

Nepovoljna poslovna klima neće trajati dugo, važno je da se dobro pripremite za narednu fazu. Nema potrebe da se ponašate suviše zahtevno ili nametljivo prema voljenoj osobi. Upornim nametanjem svojih stavova ili strogih pravila ponašanja, najčešće podstičete suprotan efekat. Oprostite svom partneru na različitim propustima koje čini, nemojte “gasiti” ljubavne iskre.

ŠKORPIJA

Ukoliko želite da ubedite okolinu da posedujete praktično znanje i intelektualne sposobnosti, budite dovoljno istrajni u svojim ciljevima. U privatnom životu delujete sumnjičavo i pronalazite različite zamerke svom partneru. Ipak, vaša inteligencija nije svemoćna u rešavanju osnovnih ljubavnih dilema. Niko nema odgovore na sva pitanja, uvek postoje neke ljubavne enigme koje se rešavaju postupno i vremenom. Ljubav ponekad prevazilazi “granice razuma”.

STRELAC

Posvetite više pažnje rešavanju nekih aktuelnih problema i finansijskih računa. U odnosu sa voljenom osobom provejava doza uzajamne nesigurnosti i nerazumevanja. Situacije koje po vašem mišljenju izgledaju komplikovano, vaš partner posmatra drugačijim očima i ima različito viđenje ili optimističke prognoze. Potrebno je da prevaziđete sve razlike koje vas udaljavaju od drage osobe i zajedničkih tema.

JARAC

Potrudite se da budete angažovani na različitim stranama. Stalo vam je da svojoj porodici i voljenoj osobi priuštite više radosti. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i afinitete, ali u ime zajedničke srece sve je moguće. Sreća proističe iz unutrašnje potrebe, da se lepe misli i topla osećanja podele i razmenjuju sa bliskom osobom. Prepustite se svojim osećanjima i emotivnoj inspiraciji.

VODOLIJA

Važno je da reagujete u pravom trenutku. Ne budite impulsivni, strpljivo sačekajte da na površinu isplivaju prave vrednosti. U odnosu sa voljenom osobom, uporno zagovarate situaciju koja odgovara vašem osnovnom raspoloženju ili afinitetima. Međutim, partner odgovara rezervisano i ostaje pri svojim stavovima. Ne možete dobiti sve što očekujete, napravite novi emotivni balans kako biste prevazišli zajedničke sumnje i dileme.

RIBE

Potrudite se da pravilno ispunite sve svoje obaveze, bez psihološkog pritiska i takmičarskih aspiracija. Pre ili kasnije, završni rezultati predstavljaju osnovno merilo vrednosti. Najlepši događaji vas očekuju u ljubavnom životu ili u susretu sa jednom dragom osobom. Uvek kada se uzburkaju vaše strasti i osećanja, to predstavlja pozitivan “signal” koji vodi ka ljubavnoj romansi. Prenesite svoju strast i inspiraciju na voljenu osobu, budite dovoljno maštoviti.