VIKEND HOROSKOP: Sve je U ZNAKU PRAZNIKA, a sreća se naročito osmehuje pripadnicima OVOG ZNAKA

Zima
Pixabay.com

Proverite šta vas ovog vikenda očekuje na poslovnom planu, na planu zdravlja i ljubavi...

 

Stigao je prvi vekend kalendarske zime, a evo šta zvezde kažu – kako da ga najbolje provedete!

OVAN

Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša vaše primedbe. Na sreću, očekujete brz ili lak rasplet događaja.

BIK

Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i ono dragoceno zrno razuma koje imate.

BLIZANCI

Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu vaše ličnosti.

RAK

Preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Dajte joj malo prostora. Neko uporno ignoriše vaše primedbe ili poruke koje upućujete.

 

LAV

U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se graniče sa vašim uverenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim čudnim oduševljenjem.

DEVICA

U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da vas zavara. Ovog vikenda budite naročito opasni i izbegavajte sklapanje bilo kakvih dogovora.

VAGA

Ako vam je stalo da neki događaji dobiju pravi smisao, protumačite ih u dogovoru sa bliskom osobom. Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

ŠKORPIJA

U ljubavnom životu, za razliku od svog partnera, vi imate drugačija merila vrednosti i jasnije ciljeve. Zato, povremeno delujete strogo i ne dozvoljavate nikakvo odstupanje od zajedničkih planova. Možda bi trebalo da malo “spustite loptu” i ovog vikenda pustite partneru da preuzme inicijativu.

 

STRELAC

Nema potrebe da se ponašate previše tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje.

JARAC

Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da partner koristi lažne izgovore. Pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što se krije između redova.

VODOLIJA

U susretu sa voljenom osobom ne želite da menjate svoje kriterijume, ali novo ubeđivanje vas dovodi do granice strpljenja. Dobra volja i kompromis mora da postoji sa obe strane.

 

RIBE

Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji vaše emotivne potrebe. Prepustite se nekom od onih lepih trenutka inspiracije i radosti. Ipak je vreme praznika!